Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar grafiğin iyi ya da kötü olması ile multi desteğinin ne alakası var onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Arkadaşlar grafiğin iyi ya da kötü olması ile multi desteğinin ne alakası var onu anlamadım

Grafikleri çok iyi olursa bol poligonlu ozaman sistemin gücü yetmediği için oyuncu sayısını azaltacaklar nasıl cod serileri pc de 42 kişiye kadar çıkıyor ama konsollarda yarı yarıya yada bc 2 gibi.Bizde diyoruz biraz kaplamalardan falan kısıp oyuncu sayısını 32 yapsınlar.Bence dice ps3 ün başına otursa sonydende 2 tane mühendis istese eminim bu oyunu çok güzel grafikleri ile 64 kişi olarak çıkarır ama malesef para hırsı yüzünden multi platform çıkarcaklar pc ve xbox dx olduğu için pc de yapıcak xboxa kolayca adepte edecek ps3 e sallama bir port yapıcak

• 24 kişi ile hiç lag oldugunu hatırlamıyorum, zaten çogu oyun full dolu oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Arkadaşlar grafiğin iyi ya da kötü olması ile multi desteğinin ne alakası var onu anlamadım

Grafikleri çok iyi olursa bol poligonlu ozaman sistemin gücü yetmediği için oyuncu sayısını azaltacaklar nasıl cod serileri pc de 42 kişiye kadar çıkıyor ama konsollarda yarı yarıya yada bc 2 gibi.Bizde diyoruz biraz kaplamalardan falan kısıp oyuncu sayısını 32 yapsınlar.Bence dice ps3 ün başına otursa sonydende 2 tane mühendis istese eminim bu oyunu çok güzel grafikleri ile 64 kişi olarak çıkarır ama malesef para hırsı yüzünden multi platform çıkarcaklar pc ve xbox dx olduğu için pc de yapıcak xboxa kolayca adepte edecek ps3 e sallama bir port yapıcak

Yaww arkadaşım nerden biion Port şöle olcak böle olcak....Belki BF3 PS3e Fıstık gibi gelecek....Daha oyunnun Oyun içi videosu bile gelmeden Hüküm vermeyin....Hakkatten hoş olmuyor..

•  BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)
  • bf ile bc arasındaki farklılıklar nedir bc2 oynayanlar bf 3 e hiç bulaşmasın diye bir şey gordum bsc de (misafir yorumu)
  • Off oyun süper olacak yav, grafiklere, detaylara, haritaya bak yav. Bence öyle bir oyun olacak ki yeni COD oyunu satış olarak geçebilir (ABD li liseliler/ilkokullular sağolsun) ama onun dışındaki hiçbir yönüyle geçemeyecek İnanıyorum buna

• bu sefer sanırım başarmışlar ama mw2 nin yanına bile yaklaşamaz diyorum ben genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurms

bf ile bc arasındaki farklılıklar nedir bc2 oynayanlar bf 3 e hiç bulaşmasın diye bir şey gordum bsc de (misafir yorumu)

abartmışlar

bc zaten bf nin versiyonudur
    bf eğer beklediğimiz gibi gelirse 4 kat büyük haritada olacak
    yatma olacak
    bcyi sevenlerin çoğu bfyi, çok sevecek
    aynı şekilde cod sevenler ise hiç sevmeyecek
    ancak cod sevip bc2 fena değil diyenler bf ye hiç bulaşmasın

not : cod serisi her zaman fazla satar bu uzun süre böyle devam edecek
    bunu biz bf fanları kafaya takmıyoruz,
    bize tek zararı oyunu coda benzetmeye çalışmaları ( örnek : vietnam )
    ama dice yapımcıları twitterda bfnin kesinlikle coda benzemeyeceğini söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurms

bf ile bc arasındaki farklılıklar nedir bc2 oynayanlar bf 3 e hiç bulaşmasın diye bir şey gordum bsc de (misafir yorumu)

abartmışlar

bc zaten bf nin versiyonudur
    bf eğer beklediğimiz gibi gelirse 4 kat büyük haritada olacak
    yatma olacak
    bcyi sevenlerin çoğu bfyi, çok sevecek
    aynı şekilde cod sevenler ise hiç sevmeyecek
    ancak cod sevip bc2 fena değil diyenler bf ye hiç bulaşmasın

not : cod serisi her zaman fazla satar bu uzun süre böyle devam edecek
    bunu biz bf fanları kafaya takmıyoruz,
    bize tek zararı oyunu coda benzetmeye çalışmaları ( örnek : vietnam )
    ama dice yapımcıları twitterda bfnin kesinlikle coda benzemeyeceğini söylediler

Çok saol bc2 yi çok sevmiştim zaten bu oyunu alcam sanırım. cod u biturlu sevemedim öl-diril :)

• Vhalla Bnede Sabırsızlıkla bekliyorum BF3'ü.... Ama Şunu Söyliyim %99 eminimki Konsol Versiyonundaki Tek eksik 24 kişi olması olacaktır....Diğer yandan Hele ki PS3'te (DİCE PS3'e herzaman Daha önem vermiştir...PS3 DİCE için Baştacıdır.) Sanıyorum Ki En İyi ihtimalle 32 kişi Olabilir KONSOLDA....Ama Özellikle SS'lerde görünüyorki Silah modellemeleri , Silah efektleri Çok güzele benziyor....Çıktığı gün alıcam Zaten BF3'ü........

• quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

bu sefer sanırım başarmışlar ama mw2 nin yanına bile yaklaşamaz diyorum ben genede

mw 2 gerçekten güzel oyun.ama bf ile kıyaslamanız çok yanlış.
    mw2 de araç kullanımı yok.online da m1a1 tankına yada bir m3 bradley zırhlısına binip ortalığı cehenneme çeviremiyorsun.yada bir apache ye yada havoc helikopter kullanıp zevk alamıyorsun.
    heleki sniper olup, zulaya yatıp akla hayale gelmeyecek uzaklıktan headshot yapamıyorsun.

ufacık bir haritada counter strike tarzı zıp zıp zıplıyorsun.
    ama mw2 de özellikle splitscreen çok güzel.bf de split screen olup helikopter kullanırken biri gunner biri pilot olsa...

• quote:

bu sefer sanırım başarmışlar ama mw2 nin yanına bile yaklaşamaz diyorum ben genede

MW2 BF ye yaklaşsın bir önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

MW2 BF ye yaklaşsın bir önce

MW2'nin yanına YaklaŞamaz mı ? BF3 tarihe geçecek...... (Ama Oyun Tarihine )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power<< -- 18 Şubat 2011; 13:17:02 >

• hadi bakalım
  • Muthis yep yeni SS ler geldi. Arkadaslar Turkiye haritasi oyunda bir degisime ugramiyo degilmi. BF3 ile ilgili butun haberleri takip ettim DH de. Sadece irak da suandada resmi olarak gecen Özerk bolge olarak geciyormus. Bu sene bekledigim en iyi FPS devamli soyluyorum bu nesilin en iyi FPS oyunu BF3.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• bf2 de tek kizdigim nokta yere uzanma olmayisi animasyon ve silah modellemelerinin kötü olusu, adam vurmanin zor olusu ama bf 3 de bunlar iyi olacak gelistirilecek vs yazilarini okuyunca hemde orijinal alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

bf2 de tek kizdigim nokta yere uzanma olmayisi animasyon ve silah modellemelerinin kötü olusu, adam vurmanin zor olusu ama bf 3 de bunlar iyi olacak gelistirilecek vs yazilarini okuyunca hemde orijinal alabilirim

BF2'de nasıl yoktu uzanma sen yanlış oyunu oynamışsın.BC2 ayı bf2 ayrıdır
  • @ konsoldede merhaba kardesim. Yuz ustu yere yatma yok, silah modellemelerinin basit olusu gibi cumleler kurmussunuz. Bu cumleye istinaden sanirim Battlefield Bad Company 2 den bahsediyorsunuz. Yanliz bu yeni gelen oyun farkli bir seridir. BC ile BF farkli serilerdir. iki oyunu birbirinden ayiran bir cok oyun ici dinamikler mevcuttur PC oyunculari iyi bilir BF 2 efsanedir. Ornegin BF 2 de yuz ustu yere yatma varken BC serisinde yoktur oyun ici dinamiklerini derinden etkiler. Ozellikle sniperda yani BF 3 dede yere yatma mevcut. Sonra BF3 serisinde BC 2 serisine nazaran cok daha fazla arac var muhtemelen BF3 de 48 arac olucak kesin net bilgi degil, BC2 de 13 olmasi lazim ve bu araclardan en onellisi BF serisinde jettlerdir devasa haritalarda oynadigimiz BF serisi BC den cok daha fazlasi. Anliyacagin kardesim hic endisen olmasin. Butun beklentilerini karsilayacaktir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 23 Şubat 2011; 13:44:57 >
  • DICE tarafından geliştirilen ve bu Sonbahar'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3için piyasaya çıkacak olan oyunun bu görüntüleri Alman oyun dergisi Gamestar tarafından yayınlandı. Frostbite Engine 2.0 kullanılarak geliştirilen Battlefield 3'ün görselleri konusunda Electronic Arts yetkilileri oldukça iddialı; hatta sonraki nesli günümüze taşıyacağını bile iddia ediyorlar.Belki sadece ekran görüntülerine bakarak konuşmak yanlış, ama senaryo moduna ait bu görüntülere bakıp grafikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

En son yukarida paylastigim gorseller PC oyun ici. Birde bu kalmis bu SS de paylasayim.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3ten_ilk_Ekran_Goruntuleri-13658.htm

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.