Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS'ler böyle olacaksa renk tonu olarak Crysis'i bir adım geçmiş gibi görünüyor Tabii PC versiyonudur bu.
  • En ufak suphe yok verilen oyun ici resimler tabiki PC den. Ozellikle daha oncede vermis oldugum ilk resimdeki bombanin yaratmis oldugu toz bulutuna dikkat cekmek isterim.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

Oyun ici dinamikleri inanilmaz. Zira yep yeni Frosbite 2 Engine sayesinde yeni Battlefield serisinde isiklandirma, Real Time cevre etkilesimi (Gercek zamanli Yikim ozelligi) Gece gunduz dongusu bunlar kesinlik kazandi. Daha oncede paylastigim Frosbite 2 oyun motorunun Real Time teknoloji vidyosu buyrun.

• Muhtesem oyun ici gorseller. Sadece 2011 in degil bu Nesilin en iyi Multiplayer FPS oyunu idda ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Şubat 2011; 9:39:23 >

•  BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• BC3 ne zaman çıkar tahminen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

BC3 ne zaman çıkar tahminen?

Ekim gibi çıkar
  • resimlerden pek anlasilmiyor ama silah modellemeri ve prone nasil acaba ?cod serilerideki lazer li mayin var mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

BC3 ne zaman çıkar tahminen?

Ekim gibi çıkar

iyi daha varmış.
  • DiCE yetkilisi Battlefield 3'ün baş tasarimcisi Patrick Bach 2011 son ceyregini isaret etmisdi net bir tarih maglesef henuz yok. Yakin bir zaman icerisinde net bir tarih EA ve DiCE tarafindan aciklanir tahminim.
  • @ konsoldede resimlerden gayet iyi alasiliyor aslinda silah modellemeleri. Gayet basarili hatta BC2 de silah modellemelerini basarisiz buluyordum. Hatta PC deki Battlefield 2 deki Silah modellemeleri dahi BC2 dekilerden daha basariliydi. Battlefield 3 de cok cok daha iyi hem karekter modellemeleri hemde silah modellemeleri Battlefield 3 de gercekten cok iyi diyebiliriz. Sanirim Call of Duty serilerindeki Claymore deyinmissin emin degilim Battlefield 3 de personel Mine, Anti Tank Mine mevcut. Buyuk Haritalarda oynuyacagimiz icin Claymore zannetmiyorum fakat kesin bir sey soylemek icin erken ama Battlefield3 de yok yok kardesim :)

• Lanet ya bu sene ne kadar süper oyun vaf bf 3 la noire uncharted geow batman arkham duke nukem mortal kombat fifa oha daha sayamadığım tonla oyun belki mw3
  • Silahlar aynı mı olacak yoksa daha mı çok olur acaba?
  • @ [ AsiL ] kardesim oncelikle sunu ayird etmek gerekir BC ile BF serisi arasinda oyun ici dinamikleride dahil buyuk farkliliklar her daim mevcuttur. PC oyunculari bilir Battlefield 2 efsanedir. BC2de bildigim kadariyla kullanabildigimiz 13 arac mevcut. Kesin olmamakla birlikte Battlefield3 de devasa haritalarda kullanabildigimiz arac sayisi 48 olma ihtimali yuksek. Silah , silah eklentileri ve ekipmanlar hic suphe yokki tatmin edici seviyede olur. Kisacasi Battlefield 3 BC2 den cok ama cok daha fazlasi kardesim :)
  • Son SS'ler iyice iştah kabartıyor. Eğer bu grafikler yalan dolan olmayacaksa, yine bir üçkağıtla karşı karşıya değilsek ben bu oyun için yine PC upgrade olayına girerim. Değecek gibi görünüyor. Single player da olur umarım.
  • şimdi yazacağım sadece bf2 oynamayanlara bilgi
    oynayanlar bilir zaten

bf 2 de oyun çok uzun sürerdi, ( conquest mode)
    özellikle sniper oynamayı sevenler çok uzun binaların tepesine yatıp saatlerce adam beklerdi
    bu arada bf2 de yatma vardı
    bakalım bf3 de yatma olacak mı ?

şimdiden gün sayıyorum

bu arada multi oyunun konsollarda 24 olması ( hala en az 32 olacağına inanıyorum) çok kötü bence
    eğer sayı 24 olursa alan daraltmasına da gidebilirler
    gitmese bile sadece belli alanlarda oyun sıkışır
    conquest mode sadece araçla gezintiden ibaret olur, savaş olmaz ( bf2 de az oyuncu olduğu zaman sadece bayrak bayrak dolaşırdık)

bu arada MAG oyunu 256 kişi destekliyorsa
    o oyunu oynamadım ama kimse konsolda 24den fazla olmaz demesin

• SS'ler harika, bırakın 32'yi 64'ü , nerde çokluk orda ... Şaka bir yana konsollarda 24 kişi olursa PC toplayacağız anlaşılan.
  • Benimde tek kafamı bozan 24 kişi 12 vs 12 de çok az ya biraz grafiklerden fedakarlık yapsınlar en az 32 olmalı.
  • bsc

Geçtiğimiz günlerde Game Informer'ın son sayısı sayesinde bilgi depoladığımız Battlefield 3 için yen detaylar gelmeye devam ediyor.

DICE yapımcısı Patrick Bach, Battlefield 3'te 'dedicated server' desteği olacağını onayladı. Ancak mod tools için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İşte Bach'ın söyleşisi:

”Battlefield 2'de sağladığımız şekilde mod tools desteğini getiremeyeceğiz. Bu günlerde mod tools yaratmak çok fazla enerji gerektiriyor ve bizim her gün kendimize sorduğumuz soru ise şu: 'Nereye odaklanmalıyız?'"

“Şu anda bizim odak noktamız en iyi multiplayer'ı, tek kişilik oyuncu modunu ve co-op'u yaratmak"

“Öncelik olarak PC'ye odaklanıyoruz, daha sonra bunu konsollara sığdırmaya çalışacağız."

Eyvah eyvah oyun pc den direk port benden söylemesi hele ps3 te %100 aa ve fps problemleri oyun çıktından sonrada en az 1 sene yama yapar dururlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 10 Şubat 2011; 15:50:07 >

• En iyisi PC hazırlıkları yapmaya başlayayım.
  • gelen haberler iç açıcı değil
    malesef ps3 ün en kötü oyunu olacak gibi kafayı yiyebiliriz.
    umarım sony her türlü desteği verir ve bu oyunu ps3 e adam gibi getirir.
    bu oyunla birlikte xbox 720 çıksa alırım. inat ettim xbox360 almayacağım her şeye rağmen.

bu arada tam siper yatma var deniyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.