Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık yeter ama sıktınız Irak bizden bağımsız bir ülke onların iç sorunu bizi ilgilendirmez yeter artık insanları yanlış bilgilendirmeyin
  • Gidip hemen ilk ben alcam hatta koleksiyon versiyonu alcam hatta özel imzalatçam bf 3 akar
  • ne güzel 64 kişilik dev harita hayali kuruyordum resmen hayallerim yıkıldı yazıklar olsun ea sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ne güzel 64 kişilik dev harita hayali kuruyordum resmen hayallerim yıkıldı yazıklar olsun ea sana

Hocam haklısın bu konuda 64 kişilik bence çok olur ama en azından 20 vs 20 ya da 24 vs 24 olsa çok iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Artık yeter ama sıktınız Irak bizden bağımsız bir ülke onların iç sorunu bizi ilgilendirmez yeter artık insanları yanlış bilgilendirmeyin

ırak ta kürdistan kurulursa ne olur haberin var mı???
    bence yok... belli...

bak bakalım link e yanlış mı bilgilendiriyoruz...

http://bf3blog.com/
    •Part of the single player mode takes place in Sulaymaniyah (Iraqi Kurdistan).

TÜRKÇE'Sİ:::
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GIdan_Yeni_Battlefield_3_Bilgileri__Taramalari-13247.htm

• quote:

quote:

ne güzel 64 kişilik dev harita hayali kuruyordum resmen hayallerim yıkıldı yazıklar olsun ea sana

Hocam haklısın bu konuda 64 kişilik bence çok olur ama en azından 20 vs 20 ya da 24 vs 24 olsa çok iyi olurdu

yaa benim en çok sıkıldığım nokta 24 kişilik gelirse haritalarında pc versiyonuna oranla ufak olacağı
  • quote:

quote:

quote:

yaa benim en çok sıkıldığım nokta 24 kişilik gelirse haritalarında pc versiyonuna oranla ufak olacağı

Bence ufak olmaz.. Çünkü oyunda jetler var ve jetler geniş alan ister.

• BF3'ün ilk oyun içi görüntüleri geldi...

http://bf3blog.com/2011/02/battlefield-3-gameinformer-info-screenshots/
  • Ufak olmaz diyorsunda uçağın sığcağı yerede o kadar adam az gelir.Anca bir tane heavy metal gibi büyük harita yaparlar,diğerlerini küçük yaparlar.
  • Jetlerin olduğu için fazla küçültemezler haritaları.. Ayrıca EA ve BF3 forumlarında multiplayerin konsollarda 32 kişilik olması için baskı var kullanıcılar tarafından.
  • Bencede en azından 32 olmalı.Yoksa ne uçağın nede büyük haritanın anlamı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Gidip hemen ilk ben alcam hatta koleksiyon versiyonu alcam hatta özel imzalatçam bf 3 akar

• bence bf3 konsollarda en küçük haritası bc2 deki heavy metal kadar olacak.
  • Abi heavy metal'de bile kimse kimseyi bulamadığı için oynanmıyor.24 kişi ile daha büyüğü olursa kimse oynamaz.
    Öfbe 64 kişi yapsalar ne güzel olacaktı.
  • ilk oyun ici goruntuler. Bu SS ler buyuk ihtimal PC cephesindendir.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• haritadan endişeniz olmasın
    bcdeki en büyük haritanın en az 2 katı olacak
    kaynak : bf2
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

haritadan endişeniz olmasın
    bcdeki en büyük haritanın en az 2 katı olacak
    kaynak : bf2

Sanmıyorum o kadar olacağını 12 vs 12 olacağı için çok büyük harita gitmez haritalar boş kalır jetlerin kullanılacağı özel haritalar olur mesela arada deniz olan haritalar diğerleri yine normal olur...
  • Battlefield 3 PC ile konsollar arasinda iki tane onem arz eden fark olucak birincisi DiCE yetkililerinin belirttigi uzere gorsel olarak PC de inanilmaz ozen gosteriliyor. ikincisi ise coklu oyuncu tarafindaki oyuncu sayisi. Aylar evelinden oyle veya boyle bir cok bilgi edindim ve siz kardeslerimle paylastim. Benim gibi Battlefield 2 yi oynamis kisiler iyi bilir Battlefield BC serisinden cok fazlasidir. Jettler ve buyuk Maplar onem arz eder. BC2 de kullandiginiz helikopterden bahsetmiyoruz burda arkadaslar. Saatte en az 900 ila 1700 km hizla giden Jettlerden bahsediyoruz tabiki haritalar BC2 den cok ama cook daha buyuk olucak. Zira gecende DiCE yetkilileri Battlefield 3 icin bazi ozel paketleri satin alicak kisilerin BC2 deki 3 veya 4 haritanin birlesmesinden olusan tek haritaya sahip olabileceklerini acikladi. Kimse endise etmesi BC2 Battlefield 3 yaninda hem teknik anlamda hem Haritalardaki derinlik anlaminda, hemde her seyden onemlisi yeni gelistirilen Frosbite 2 oyun motorunun gucu baglaminda inanilmaz.

• O görüntüler ne ya öyle. Kesin PC'dir, müthiş bir oyun olucak
  • Bakalım nasıl bir dengeleme yapacaklar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.