Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 24 olarak nerede yazıyor ya böyle saçmalık mı olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Arkadaşlar 24 olarak nerede yazıyor ya böyle saçmalık mı olur ya

BF serisi konsol da her zaman max 24 kişi oynanmıştır şaşıracak bir durum yok sistem bu kadar oyuncuyu kaldırabiliyor.

• quote:

''Battlefield 3 ships Fall 2011 -- includes jets, prone, and 64 player multiplayer'' burada ne yazıyor arkadaşlar resmi facebook sayfasında gördüm

yere uzanmak, prone pozisyon alip sniperle indirmek ne zevkli olur su an kl3 beta oynuyorum sniperle indirmek ne zevkli oluyor ama rakip gelip arkadan bogazimiza bicagi salladimi hic zevki kalmiyor, eger prone kl3 de olsaydi, sniper daha zevkli olurdu.
  • Ne cabuk duyuruldu.
  • BF serisinin benim için yeri çok ayrıdır, cidden çok severim. Başından beri bütün oyunlarını oynadım, BF2'yi de çok oynadım PC'de. BF3 duyurulmasını o zamandan beri istediğim bir oyundu, iki tane BC derken BF3 haberi de geldi nihayet. PC'de FPS oynamayı en son COD4'te bıraktım, konsola şu an öyle alıştım ki elime fare bir de FPS oyunu verin MP modunda adam vuramam doğru düzgün. Bu oyunun da 64 kişilik MP'sinin büyük ihtimal sadece PC'de olacağı ortadaydı.

Diyeceğim o ki, 64 kişi MP, jet uçakları falan hepsi varken, BF3 beni tekrar bu oyun için PC'de FPS oynamaya döndürebilir. PC versiyonu böyleyken konsolda 24 kişi MP ile harcayacağımı sanmıyorum oyunu, zaten gayet iyi bir işlemcim var oyun çıktığı zaman bir ekran kartı takviyesiyle BF3 oynayabilirim. (Oyun sonbaharda çıkacak, bu dediğimi yapmak 2012 yazında tabii. ) Hem PC hem PS3'e alırım büyük ihtimalle de.

•  BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

EA dan sızan Battlefield 3 haberi planlanan Limited Edition ın detayları belirlendi. Versiyonda BF2 deki "Back to Karkland" haritası yeniden tasarlanmış olarak yer alacak. Versiyonun reklamında yeni paketin BF2 den dört haritayı içine alacağı ve bunların Frosbite 2 fizik motoru ile fiziklerin, görsellerin ve patlamaların yeniden geliştirildikleri söyleniyor. Paketin içerisinde klasik BF2 silahları ve araçları, eşsiz ödüller, yeni Achievement / Trophie ler ve daha fazlası mevcutmuş. Bu ek paket özel versiyonu ön sipariş ile alanların olacakmış, ancak daha sonrasında DLC olarak da satılacakmış.

http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3ten_sizan_yeni_bilgiler-haber-39505p1.html

• asıl efsane battlefielddir
    bcyi sevenler bfyi daha çok sevecektir.
    benim korkum ps3e nasıl port edilecek
    ana platform pc olacaktır
  • ilk sayfadaki mesajlarimda deyindim DiCE yetkilileri Battlefield 3 un PCtarafinda cok cok daha iyi olucagini uzerine basa basa belirtmislerdi. Zira BF2 PC deki en efsane FPS oyunlardan bir tanesidir. Bu baglamda buda gayet normal. Battlefield 3 tabiki PC tarafindaki kadar konsollarda iyi olmuyabilir fakat yinede ben konsolda PS3 dede oldukca umitliyim. Evet Battlefield 3 PS3 de ex bir oyun olmadigi icin serverlari bir Resistance, MAG, oyunlarinda oldugu gibi yuksek oyuncu sayilarini lobide toplamiyacak bu asikar, fakat daha genis haritalar ve jetler konsollardada olucak. Ayrica yeni oyunun motoruyla birlikte (Frosbite 2) gercek zamanli cevre etkilesimi ve degisken hava sartlari gece gunduz dongusu olucak. Yani Frosbite 2 Engine oyun motorunun getirecegi oyun ici dinamikleri Battlefield serisine muthis bir oynanabilirlilik katicak.
  • BF3'ü yüzde yüz pc'ye alacam konsolda oynanmaz 64 kişi mp'nin tadı başka of arkadaşlarla daha 1 saat önce bf2'den çıktık süper oluyo botlar olmasına rağmen :D
  • Oyunda dört adet sınıf bulunacak. Haberde DICE'ın tiyatral moda önem verdiği belirtiliyor ancak bu konuda konuşmak istemiyormuş. Ayrıca oyunda istendiğinde kapatılabilecek bir Killcam bulunacak.Haberdeki en can alıcı nokta ise oyunun geçeceği bölümler. Şu an için oyunun Tahran, Paris ve New York'ta geçeceği zaten onaylanmıştı, ancak DICE ayrıca oyunda Irak'ın Kürt bölgesinde bulunan Süleymaniye şehrinin de bulunacağını onayladı.
    Sanırım bu aynı zamanda sizin ne kadar profesyonel oynadığınıza da bağlı. İnsanların birbirinden tamamen farklı olmasını istemezsiniz. Bu olay A takımının B takımına karşı savaşı.Hep bir mücadele var, dolayısı ile üniformaları nasıl kişileştirebilirsiniz ki Birine pembe tavşan şapkası vermek belki komik olabilir ancak etrafta koşarken neye ateş ettiğinizi bilmeden ateş ediyorsanız, kusura bakmayın ama siz benim profesyonel oyuncu tabirime girmezsiniz.Kişiselleştirme ve sabit tutma arasında bir mücadele söz konusu.http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3un_sirlari_aciga_cikti-habe

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Videoya göre Battlefield 3 Betası 12 ekimden önce çıkacak.Bende de MOH Limited olduğunu varsayarsam yazın oynarım ben betayı

Aynen sırf bu oyunun betası için MOH Limited Edition aldım.Yazın çıksın da betayı oynama fırsatı bulayım yoksa seneye YGS,LYS sınavlarım var oynayamam.
  • beta kodu kafadan dağıtılacaktır yazın olursa betası. aynı şey uncharted 3'ün online'ı içinde geçerli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 8 Şubat 2011; 17:34:20 >
  • Battlefield 3: Yeni nesil bir oyundur :

Game Informer'a konuşan Battlefield 3'ün baş yapımcısı Patrick Bach; "Xbox 720 veya PlayStation 4'ü beklemek zorunda değilsiniz"  dedi. Şu anki nesilde yeni nesil bir oyun yapmakta olduklarını dile getiren Patrick Bach, Frostbite 2.0'ı en baştan yazdıklarını ve yapmak istediklerini tüm platformlarda yapabileceklerini söyledi.

http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_Yeni_nesil_bir_oyun-haber-39555p1.html
  • "BF 3, Gelecek Neslin Bu Nesle Taşınan Oyunu"

Yeni duyurulan Battlefield 3 için harika bilgiler ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyun sever olarak iyici iştahımızın kabartıldığı kesin.  Game Informer'ın son sayısı için röportaj verenDICE baş yapımcısı Patrick Bach, Battlefield 3 için stüdyounun neden Frostbite oyun motorunu geliştirdiğini kısa ve öz biçimde şöyle açıklamış: "Xbox 720 veya Playstation 4'ü beklemek zorunda değilsiniz. Bunu size şimdi getirmek zorundayız ve bunu tüm platformlara yapacağız." Frostbite 2 için EA, "Animasyon, yıkım, alan ve ses kategorilerini bambaşka bir çıtaya çeken inanılmaz bir teknoloji" yorumunu yapmıştı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-BF_3_Gelecek_Neslin_Bu_Nesle_Tasinan_Oyunu-13251.htm

• Oynanmaz mı BF3 Betası için gidip MOH: LE alacağım
  • Harika bir oyun bizleri bekliyor
  • quote:

Harika bir oyun bizleri bekliyor

neresi harika 24 kişilik haritalar 64 kişilik pc'ye çıkacaklara göre büyük ihtimal ufak olabilir
  • oyunda süleymaniye ırak kürdistanıda varmış

alıpta oynayacaklara iyi oyunlar dilerim...
  • @yusufozgiray2: +SONSUZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

@yusufozgiray2: +SONSUZ...

sağolasın hocam...
    I-C-O: +SONSUZ...

diğer üyelerede yazmak isterdim ama maalesef onlar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufozgiray2 -- 8 Şubat 2011; 21:16:48 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.