Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF3 Nation.com sitesinde verilen eski resimler gercek degil, ama boyle muthis bir BF3 bizi bekliyor.
    http://bf3nation.com/2009/12/battlefield-3-screenshots-leak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Ocak 2011; 9:09:19 >
  • Frostbite 2.0 lighting tech demo

Dice Real Time Radiosity vidyosu :

• Yukarida paylasmis oldugum DiCE' nin Battlefield 3 de kullanicai oyun motoru olan Frostbite 2.0 lighting tech demosundaki gelismelerden yola cikarak, BC2 ile Battlefield 3 arasinda nedenli buyuk farkliliklar olabilecegini anlamak mumkun. Bu teknoloji vidyosundan yola cikarak Battlefield 3 de cevre etkilesimi haricinde isiklandirmalar ve gece gunduz dongusu buyuk onem arz edecek diyebiliriz. Onemli bir detay diye dusunuyorum. Heralde Gece savaslarinda Jetlerimizin, helikopterlerimizin gece gorusleri Battlefield 3 e damgasini vuracak nedersiniz? Vay vay vay...
  • Asagida ign tarafindan verilmis olan vidyodaki resim eger gercek ise, kayda deger bir gelisme olarak nitelendirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Ocak 2011; 14:29:06 >

• Bu ss ler ilk oyundan,youtube veya başka sitelerde BF3 diye yazan şeylere inanmayın,hepsi sahte.
  • Evet sahte olabilir zira GDC 2011 e kadar beklememiz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Ocak 2011; 14:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Asagida ilk vidyodaki resim ofical degil ign tarafindan verilmis eger bu resim gercek ve sahte degilse inanilmaz.

bu nasıl bir cümle

• Haklisin canim kardesim hemen duyzeltiyim.
  • Maalesef şuan için BF3 isimli videoların hepsi fake
  • GDC 2011 de ilk oyun ici gameplay vidyoyu izlemis olucagiz bu aciklandi. Fakat su verecegim yeni vidyoya bir goz atarmiydiniz, deniz alti bile var yoksa bu vidyodami fake :)
    Kaynak :
    ロレックスの高価買取店ランキング
    ロレックスを売る前に知っておきたい!人気の高価買取店ランキング
    http://enterbf3.com/viewtopic.php?t=875

• ilk başta BC2'yi bitirdiğimde BC3 çıkarmı diye düşündüm açıkçası çünkü ucu açık bırakılmıştı bana göre.BF3'de eğer uçak kullanılırsa harika olur çünkü ben uçağı Vietnam'da oynamıştım orada da haritalar uçak kullanmak için küçüktü dönüş yapcağın zaman 'combat area'nın dışına çıkıyordun umarım BF3'de haritalar büyük olur.Bir de taşıyıcı uçaklar olursa
  • BF oyunlarinin en buyuk ozelligi haritalar epey buyuktur. Birde BF3 de 48 tane arac olucak illa bir birlik tasiyici helikopterde vardir icinde yaniliyorsam duzeltin BC2 de 14 tanemi ne arac var BF3 de 48 bu yilin FPS oyunu BF3 :)
  • Bc guZel ya bu da guZel olur
  • güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

BF3 Nation.com sitesinde verilen eski resimler gercek degil, ama boyle muthis bir BF3 bizi bekliyor.

http://bf3nation.com/2009/12/battlefield-3-screenshots-leak/

hocam umarım bu linktekilerin gerçek olduğunu düşünmüyorsundur

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 27 Ocak 2011; 19:21:12 >
  • @ alr kardesim evet gercek degil ilk detaylar ilk bilgiler GDC 2011 de gelicek kismetse. GDC 2011 i bekliyoruz.
  • Bu senenin en merakla beklediğim oyunu helal olsun EA'ya oyun muhteşem olacak
  • bir yerde tweeter da "bf3de nelerin olmasını istiyorsanız yazın" gibi birşeyler okumuştum.ve çoğunlukta uçak kullanımı,bf2 deki gibi general olup takımları uydudan yönlendirme ve harita büyüklüğünün secimi gibi istekler çoğunlukta olmuş.büyük ihtimal bf3 de bunlar olacak.bende tweeter hesabı olmadığından ve ingilizce iyi bilmediğimden yazamadım.
    isterim ki ingilizcesi iyi olup tweeter hesabı olan bir arkadaşın bizim isteklerimizide yazıversin
    1.türkce dil destegi
    2.oyunun balistik unsurları,şimdiye kadar en gerçekci savaş simulasyonu olan arma 2 gibi simulasyon olması(yada ödüle doymayan bf2 modu project reality gibi)
    3.yüksek kalibre mermile vurulduğunda yada patlamalarda kol bacak ve kafanın kopma ve patlaması.
  • ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.