Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ drejtc Normalinde 1 Mart 2011 Salı günü Game Developers Conferance 2011 de ilk vidyolarin gelecegi soylenmisdi, bu verdigim vidyoda Battlefield 3 hakkinda oyun ici vidyo yok gerci eger yazilanlar cizilenler dogruysa muthis gercekten. Kimbilir bizi daha ne gibi suprizler bekliyor.

@ ilkermurat ben tesekkur ederim kardesim haklisin valla konsolda oyun oynamak ayri bir keyif. :)
  • Umarım harita sayısı 10 dan fazla olur. Ne kadar çok harita o kadar çok sıkılmadan oynamak...
  • benim en çok beklediğim 10'dan fazla dev harita ve en az 64 kişilik multiplayer
  • Dev haritalar olucaktir mutlaka jet lerle bir basdan diger uca :) ama 64 kisi 32 kisi konsolda nasil olur bilmem Sony nin serverlari anca karsilar EA nin serverlarinda konsolda 64 kisi imkansiz gibi ama yinede buyuk konusmayim insallah dedigin gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Dev haritalar olucaktir mutlaka jet lerle bir basdan diger uca :) ama 64 kisi 32 kisi konsolda nasil olur bilmem Sony nin serverlari anca karsilar EA nin serverlarinda konsolda 64 kisi imkansiz gibi ama yinede buyuk konusmayim insallah dedigin gibi olur.

yaa killzone2'de bile 32 kişilik serverlar resistance2'de 60 kişilik serverlar mag desen 256 kişilik bende EA games xbox'a yüksek adetli server yapamıyacağı için ps3'ünde serverlarını düşük tutacaktır işte bu düşünce beni sinir ediyor
  • Bu saymis oldugun Sony PS3 ex oyunlar Sony nin serverlarinda sorunsuzca oynaniyor ben mag ida , killzone2' yide, resistance2 yide hadinden fazla oynadim guzel kardesim Dedigim gibi Sony destekledigi serverlarda sorun yasanmaz. Ama EA in serverlarinda Battlefield 3 64 kisi zor gibi uyandirayim Keskee olsa ulannn varya ne guzel olurdu anasini satayim bu oyuna yakisir 64 kisi destekleyen oyun modlari aslinda insallah PC deki gibi zevk aliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Ocak 2011; 11:11:49 >
  • quote:

Bu saymis oldugun Sony PS3 ex oyunlar Sony nin serverlarinda sorunsuzca oynaniyor ben mag ida , killzone2' yide, resistance2 yide hadinden fazla oynadim guzel kardesim Dedigim gibi Sony destekledigi serverlarda sorun yasanmaz. Ama EA in serverlarinda Battlefield 3 64 kisi zor gibi uyandirayim

orası öyle ama isterse ps3 için 64 kişilik server hazırlıyabilirler ama ortada bi xbox faktörü var xboxa süşük server yapılıyorsa bunu ps3e de yansıtırlar işte bu beni gıcık ediyor
  • 2012 diyor çok var daha bc 2 ye devam galiba
  • @ bigbooss 2012 degil. EA CEO su John Riccitiello 2011 ikinci ceyrek demis bence konsollara sonbaharda gibi gelir.

Battlefield 3, 2011'de geliyor EA CEO su John Riccitiello, 2011 in ikinci yarısında Battlefield 3 ü piyasaya süreceklerini açıkladı. Industrygamersa konuşan Riccitiello yaptığı açıklamada Battlefield 3 ile büyük ilerleme kaydedeceklerini, Call of Duty ye gerçekten rakip olacaklarını da belirtti. Yapım aynı zamanda Yeni Frostbite 2 grafik motorunu kullanan ilk oyun olacak.

Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_2011de_geliyor-haber-38743p1.html

• Videoya göre Battlefield 3 Betası 12 ekimden önce çıkacak.Bende de MOH Limited olduğunu varsayarsam yazın oynarım ben betayı
  • konu süper mesaj bulunsun
  • Battlefield serisi bambaska bir oyun gercekten. BC2 bile kiyaslanamaz. Yanlis animsiyor olabilirim yanlisim varsa duzeltin kardeslerim, BC2 de 14 tane kullanilabilir arac varken Battlefield 3 de bu sayi 48 :) Bilmem nedemek istedigimi anlatabiliyormuyum. Devasa haritalarda yardir babam yardir :) bu 48 arac listesinin icinde kaci jett ucaktir acaba? 48 arac varsa oyunda silah listesini hesap edin vay vay vay.
  • quote:

Battlefield serisi bambaska bir oyun gercekten. BC2 bile kiyaslanamaz. Yanlis animsiyor olabilirim yanlisim varsa duzeltin kardeslerim, BC2 de 14 tane kullanilabilir arac varken Battlefield 3 de bu sayi 48 :) Bilmem nedemek istedigimi anlatabiliyormuyum. Devasa haritalarda yardir babam yardir :) bu 48 arac listesinin icinde kaci jett ucaktir acaba? 48 arac varsa oyunda silah listesini hesap edin vay vay vay.

abi paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler bc serisinde hiç uçmayan iyi tank kullanan ve araç patlatan bir oyuncu olarak(mühendis benim sınıfım) Bf 3 de uçaklara bolca zaman ayırıp iyi bir pilot olma düşüncem var çok büyük ve çok önemli bir oyun geliyor herşey çok değişecek yeni stratejiler gerekecek
  • quote:

Battlefield serisi bambaska bir oyun gercekten. BC2 bile kiyaslanamaz. Yanlis animsiyor olabilirim yanlisim varsa duzeltin kardeslerim, BC2 de 14 tane kullanilabilir arac varken Battlefield 3 de bu sayi 48 :) Bilmem nedemek istedigimi anlatabiliyormuyum. Devasa haritalarda yardir babam yardir :) bu 48 arac listesinin icinde kaci jett ucaktir acaba? 48 arac varsa oyunda silah listesini hesap edin vay vay vay.

Abi bilgiler icin cok sagol BF3 harika geliyor. 2011 efsanevi bi yil olacak. Cikan bomba oyunlari ciktiklari gibi bitirmek lazim cunku BF3 cikinca onlari oynamaya zaman kalmayacak

Jet kullanmayi da ozledik zaten
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 16 Ocak 2011; 10:38:05 >

• Fatz hocam kesinlikle haklısın 2010 iyi diyorduk 2011 i görünce 2010 cidden gölgede kaldı bu yıl çok fena oyunlar geliyor Gta 5 de bu yıl gelseydi bu yıl banka,ptt soymaya kalkan pekçok oyuncu arkadaşımız olurdu
    unutmadan eklemek istiyorum bf 3 e umarım bc 1 deki uydu destekli topuda eklerler müthiş bir silah bc2 de cidden eksikliğini hissediyorum bir ara sırf bu silah için bc 1 i tekrar almayı düşündüm
  • @ ilkermurat , @ Fatz ben tesekkur ederim nedemek. Bir sey sorucagim kardeslerim, Battlefield 3 gunumuz tarihinde gecicek sanirim degilmi ? Ayrica bu 48 arac listesi nekadar kalabalik super herkezin ayagi yerden kesilir. Birde sunu soylemek istiyorum, PS2 de Battlefield 2: Modern Combat da ve Battlefield 2 PC de yuz ustu yere yatma vardi. Oyun ici dinamiklerini etkileyecek bir savas atmosferinde olmazsa olmazlardan gercek hayatta canli kalmamizi sagliyan bu ozellik bu saymis oldugum oyunlarda varken bence mutlaka serinin devami olan Battlefield 3 dede olucak diye tahmin ediyorum. Yani Battlefield 3 BC2 den cok farkli bir oyun olucak.
  • abi zamanlama konusunda hiç bilgim yok diğer yandan bu oyunda yüzüstü yere yatma olması çok farklı çatışmaları ortaya çıkartacak eğer olursa pusudan,daha uzun çatışmalardan,farklı bombalama ve canlı bomba stratejilerinden bahsetmeye başlayacağız ki bunlar ilk planda aklıma gelenler
  • PS2 de Battlefield 2: Modern Combat da yuz ustu yere yatma vardi, keza PC dede Battlefield 2 de var. Battlefield 3 ile bu devam edebilir emin degilim BC2 de yoktu. Ama Battlefield serisinde olan birsey . Bencede olmasi oyunu daha stratejik hale getirecek jetlerle ucmak istiyen kadar sniper yapmak istiyenlerinde sayisi epey articak, ozamanda herkez ayagini yerden kesecek bir arac ariyacak, 48 tane ya olaya bak :) cumbus Hakikatten inanilmaz bir savas atmosferi yasiyabiliriz. Birde Yeni Frostbite 2 grafik motorunu kullanacak olmasinida goz onunde bulundurursak cevre etkilesimi, bu oyunda dusundukce tuylerim urperiyor, Bakalim Yeni Frostbite 2 grafik motoru gercek zamanli fizik etkilesimi yikim ve cevre etkilesimi, sagliyacakmi ? veya ne gibi yenilikler arz edecek cok merak ediyorum.
  • Bir kac gorsel ve bilgiye ulasdim bazilari bilindik seyler acaba dogrumu bazilarina BF3 Nation.com dan ulasdim. 64 e 64 bir resim var PCicin sanirim gerci dedigim gibi bilgilerin gercekciligini sorgulamak sart.
    http://bf3nation.com/2011/01/battlefield-3-to-be-revealed-at-gdc-%e2%80%9911/

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Abi bilgiler icin cok sagol BF3 harika geliyor. 2011 efsanevi bi yil olacak. Cikan bomba oyunlari ciktiklari gibi bitirmek lazim cunku BF3 cikinca onlari oynamaya zaman kalmayacak

Jet kullanmayi da ozledik zaten
    />

Jetlerin gelmesi bence kesin gibi artık.Çünkü gerek EA gerek diğer oyun forumlarında herkes bangır bangır " BF3 te jet uçakları isterük!" şeklinde bağırıyor.Biz de buradan bağırıyoruzDICE bunları göz ardı etmez diye düşünüyorum.Zaten 48 araç sayısı onaylanmışsa kesin jetler olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.