Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi oldu. Bc3 için umut yoktu çünkü. Ama bf3 ün çıkması muhteşem. Yalnız Kasım ayına kadar beklemek durumunda kalacağız gibi. Cod a denk getireceklerdir. o tarihe kadarda nasıl bekleriz orasıda ayrı bir muamma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

haritadan endişeniz olmasın
    bcdeki en büyük haritanın en az 2 katı olacak
    kaynak : bf2

Sanmıyorum o kadar olacağını 12 vs 12 olacağı için çok büyük harita gitmez haritalar boş kalır jetlerin kullanılacağı özel haritalar olur mesela arada deniz olan haritalar diğerleri yine normal olur...

şu ana kadar pc ler için 64 kişilik olacağı söylendi
    ama konsollarda sayı verilmedi bildiğim kadarı ile
    ben en az 32 bekliyorum, 48 de gelebilir

size tekrar ediyorum beni sadece bf2 oynayanlar anlar
    bf serisi bcnin babasıdır ve efsanedir
    gerçekten haritalar devasadır
    bc gibi tek yerde çatışma olmaz
    hatırladığım kadarı ile base ler hariç 6 bayrak noktası vardı bir haritada
    2 base arası uçakla 2-3 dakika alıyordu boyutu düşünün

dice yapımcılarını twitterdan takip ediyorum
    gerçekten çok büyük konuşuyorlar ( umarım büyük lokma yiyorlardır)

benim inancım mükemmel bir fps geliyor
    benim de sizler gibi tek korkum konsollarda nasıl olacak
    büyük konuşmalar hep pc üzerine
    ama bu oyun için pc toplanır

ekleme : son açıklamalar bu yönde zaten, geleceğin platformunu taşıyacağız,
    xbox 720 veya ps4 bekleyecek zamanımız yok diyorlardı
    hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 9 Şubat 2011; 11:30:31 >

• bana kalırsa kullanıcı sayısı bakımından ps3 ve xbox platformuna göre pc kullanıcılarına daha bir önem vermiş gibi görünüyorlar. bence pc pazarında da etkili olmak istiyorlar. yoksa ps3 ve xbox platformlarını göz ardı edeckelerini düşünmüyorum. En azından bc2 den biraz daha ileri gitmek durumundalar.
  • Battlefield 3 haberi planlanan Limited Edition ın detayları belirlendi. Versiyonda BF2 deki "Back to Karkland" haritası yeniden tasarlanmış olarak yer alacak. Versiyonun reklamında yeni paketin BF2 den dört haritayı içine alacağı ve bunların Frosbite 2 fizik motoru ile fiziklerin, görsellerin ve patlamaların yeniden geliştirildikleri söyleniyor. Paketin içerisinde klasik BF2 silahları ve araçları, eşsiz ödüller, yeni Achievement / Trophie ler ve daha fazlası mevcutmuş. Bu ek paket özel versiyonu ön sipariş ile alanların olacakmış, ancak daha sonrasında DLC olarak da satılacakmış.

http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3ten_sizan_yeni_bilgiler-haber-39505p1.htm

• Evet oyun PC tarafinda inanilmaz olucak fakat kimse Konsollardaki Battlefield 3 yabana atmasin Cunku :

Game Informer'a konuşan Battlefield 3'ün baş yapımcısı Patrick Bach; "Xbox 720 veya PlayStation 4'ü beklemek zorunda değilsiniz"  dedi. Şu anki nesilde yeni nesil bir oyun yapmakta olduklarını dile getiren Patrick Bach, Frostbite 2.0'ı en baştan yazdıklarını ve yapmak istediklerini tüm platformlarda yapabileceklerini söyledi.

http://merlininkazani.net/Battlefield_3_Yeni_nesil_bir_oyun-haber-39555p1.html

Yukaridaki mesajda Battlefield 3'ün baş yapımcısı Patrick Bach in belirttigi su cumleye DiKKAT !!

"Şu anki nesilde yeni nesil bir oyun yapmakta olduklarını dile getiren Patrick Bach, Frostbite 2.0'ı en baştan yazdıklarını ve yapmak istediklerini tüm platformlarda yapabileceklerini söyledi." Yani Gorsel anlamda baska bir fark olmuyacak. Bu acik ve net kardeslerim.

• Dergi taramalarındaki resimler aşmış kesin pc dir onlar Konsollar için oyuncu sayısı açıklandı teknik nedenlerden ötürü 24 kişi max. oyuncu olucak koca konsola 256 mb ram koyarsan böyle olur.Beni korkutan pc den port olması en çok sevdiğim oyun bunuda ps3 e almak istiyorum hazır ps3 te fps oynamaya alışmışken ama pc den gelen bütün port oyunlar en çok ps3 te sorun çıkardı bekleyim görcez fps ve aa sorunları olucakmı ps3 te ben kararımı ozaman vericem değilse şimdiden karttan geçip sparişi verirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

] Konsollar için oyuncu sayısı açıklandı teknik nedenlerden ötürü 24 kişi max. oyuncu olucak

bunu kaynağını verebilirmisin bir zahmet
    ben hiç bir yerde rastlamadım
    inanmak istemiyorum :(
  • bsc
  • Sahsen 64 kisi faktoru sebebiyle PC versiyonunu tercih edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufozgiray2

quote:

Artık yeter ama sıktınız Irak bizden bağımsız bir ülke onların iç sorunu bizi ilgilendirmez yeter artık insanları yanlış bilgilendirmeyin

ırak ta kürdistan kurulursa ne olur haberin var mı???
    bence yok... belli...

bak bakalım link e yanlış mı bilgilendiriyoruz...

http://bf3blog.com/
    �Part of the single player mode takes place in Sulaymaniyah (Iraqi Kurdistan).

TÜRKÇE'Sİ:::
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GIdan_Yeni_Battlefield_3_Bilgileri__Taramalari-13247.htm

Bu ifade Irak'ın anayasasında mevcuttur. Bizi bağlamaz, sırf biz itiraz ediyoruz diye de elin adamı kullanmaktan vazgeçmez. Ayrıca aynı ifade Kanuni devrinde bile vardı..Takılmayın böyle şeylere artık...

• sipahi lütfen konu başlığında ve cevaplarda türkçe karakterler kullan ana konu böyle olmamalı bu arada haberler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz
    Sahsen 64 kisi faktoru sebebiyle PC versiyonunu tercih edicem.

Aynen.

Daha önce de yazdım konsola da alırım belki ama 64 kişi nere, 24 kişi MP nere be abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

] Konsollar için oyuncu sayısı açıklandı teknik nedenlerden ötürü 24 kişi max. oyuncu olucak

bunu kaynağını verebilirmisin bir zahmet
    ben hiç bir yerde rastlamadım
    inanmak istemiyorum :(

Ya bizim forumda yada bsc de yapımcının twt. açıklamalarıdında vardı ki fazlasını beklemek yanlış olur hangi oyunda var ki cod serisi ne bak pc de min. 32 max 42 kişi serverlar var gerçi mw2 de p2p sistemi olduğu için pc de azdı oyuncu sayısı.64 kişide aslında tartışılır işin .... çıkabilir.
  • Konsol sürümleri 24 kişiye kadar oyuncuyu destekliyor, PC sürümü 64 olacak. Siyasi olaylara da pek takılmamak lazım, bugün Almanya'nın yakın tarihi konusunda bir dünya oyun yapılıyor ama adamlar alıp oyununa bakıyor. Süper bir oyun daha yolda, bence yılın multi oyunu bu olacak...
  • oyun içi görüntülerdende anlaşıldığı üzere konsollarda bu kadar detaylı görsel göremeyeceğiz
    ama dice oyunun ses efeklerine ayrı bir önem verip sesleri tekrar kayıt yaptığı konusunda haber var.bu demek ouyor ki pc de konsolda ses konusunda eşit.
    yapacak bir şey yok.umarım pc ve konsol arasındaki fark sadece 64 kişi ve 24 kişi olur.
    eğer konsol versiyonunda görsel efeklerde,harita genişliğinde ve ince detaylarda aşırı bir kayıp olursa çok üzücü olur.

oyunun detayları
    **Oyun 2011 sonlarında çıkacak.
    **Konsepti yıllardır hazır olan oyun, teknolojinin istenen düzeye gelmesiyle yapıma girdi.
    **Frostbite 2 motoru ilkinin geliştirilmiş sürümü değil; yeni baştan yazılan bir motor.
    **Her şey yıkılabilecek, yıkılırken gerçekçi davranacak.
    **Battlefield 3'te, FIFA'da kullanılan model hareketleme teknolojisi ANT kullanılıyor.
    **Animasyonlarda gerçekçilik ön planda olacak ancak hızdan ödün verilmeyecek.
    **Oyunda kullanılan sesler, İsveç ordusunun talimlerinde kaydedildi. Ayrıca oynarken sesler taktiksel açıdan yardım edecek. Mesela bir tankın sizden uzaklaştığını veya yakınlaştığını sadece sese göre bileceksiniz.
    **Oyunda 4 sınıf bulunacak.
    **Frostbite 2 motoru oldukça karmaşık bir motor olduğu için mod yapım araçları yayınlanmayacak. Böylece motor basitleştirilmeyecek.
    **Oyunun yapıldığı ana versiyon, PC versiyonu. Konsol versiyonları PC'dekinin kısıtlandırılmışı olacak.
    **Çoklu oyuncu sayısı PC'de 64, konsollarda 24 olacak.
    **Oyunda deprem olabilecek, binalar deprem yüzünden yıkılabilecek.
    **Co-Op bulunacak.
    **Oyunun bir bölümü Irak, Süleymaniye'de geçecek. Diğer bölümler Tahran, Paris ve New York olacak.
    **Killcam bulunacak ve kapatılabilir olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 9 Şubat 2011; 18:36:46 >

• @ ps_hero keske dedigin gibi yapabilsem canim kardesim benim PS3 den yaziyorum PC olmadigi icin.
  • oyuncu kısıtlaması olayına takmayın
    sonuçta bc2 pc de 32 ps3 de 24 kişi
    zewk veriyormu? veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Klopacius-

oyuncu kısıtlaması olayına takmayın
    zewk veriyormu? veriyor

arkadaş bf3 için gelicek olan devasa haritalarda 24 kişilik olursa adammı arıyacağız oyunda yada konsollara ufak harita yaparlar her iki ihtimaldede bf3 için koşupta alma ihtimalim çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Klopacius-

oyuncu kısıtlaması olayına takmayın
    zewk veriyormu? veriyor

BC2'de 8 kişilik bir farktan bahsediyoruz, BF3'te 40 kişilik bir farktan.
  • quote:

Artık yeter ama sıktınız Irak bizden bağımsız bir ülke onların iç sorunu bizi ilgilendirmez yeter artık insanları yanlış bilgilendirmeyin

Tabiki senin orada referandumun neden sürekli ertelendiğinden haberin yok çünkü Türkmenlerin sayısını faili meçhullerle ve demografik özelliklerle ( göç vs.. ) sayısını değiştirip yüzlerce yıllık Türkmen şehirlerinin şeklini değiştirmeye çalışıyorlar.Türk nüfusunu Türkiye'den ibaret zannediyorsanız yanılıyorsunuz,Ortadoğu'ya Cop eşbaşkanı olanlar biraz bunu düşünseler Türkiye gerçekten büyük devlet olur...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.