Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: offendicula

gelen haberler iç açıcı değil
    malesef ps3 ün en kötü oyunu olacak gibi kafayı yiyebiliriz.
    umarım sony her türlü desteği verir ve bu oyunu ps3 e adam gibi getirir.
    bu oyunla birlikte xbox 720 çıksa alırım. inat ettim xbox360 almayacağım her şeye rağmen.

bu arada tam siper yatma var deniyor

Çok can sıkıcı bir konu oldu insallah sony micro gibi call of duyt'ye nasıl destek veriyorsa sony'de b3 destek versin.Xbox almam 3 yada 4 çıksın ama b3 çıksın alırım direk konsolu acımam.
  • Yahu vizeler-finaller derken 3 aydır ps oynayamıyorum, bad company 2'yi özledim. Battlefield 3 çıksa da oynasak diye yanıp tutuşuyordum ama pc-konsol farkı, üstüne bir de xbox 360'ın ps3'ten daha iyi porta sahip olacağını düşünürsek, büyük ihtimalle sorunlu bir oyun bizi bekliyor. Özellikle de grafiksel anlamda. Ben de pc'ye almayı düşünüyorum şu anda. Hele bir de pc haritaları ile konsol haritaları farklı olursa, konsol oyuncularına küfür niteliğinde olur.
  • bu oyun içi resim harita büyüklüğü ve sınıfların secimi olarak ipucu verebilir.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)
  • b3 de prone, kolay adam öldürme,Claymore ,guzel animasyonlar ,iyi silah modelleri ,ucak, vs olursa cod serilerinin yüzüne bakmam cünkü bl3 daha gercekci savas atmosferi sagliyor, icimde bir ses claymore haric digerlerinin olacagini yaziyor, gel 6 ay gel offff oyuncunun hayati cabuk gecin aylar gel sonbahar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 13 Şubat 2011; 14:36:34 >
  • DICE ın PC ye odaklanışı doğru.Biraz da son Battlefield oyunlarının konsollara hitap etmesi bunda etken.(BF1943 ün pc ye çıkacağı söylenip çıkmaması,Bf Bad Company nin pc ye çıkmaması gibi.)DICE bir anlamda PC nin gönlünü almak,bir anlamda da eski battlefield tarzını (Battlefield 2142, en önemlisi BF2 ve öncekiler) geri getirmek istiyor.

Ps3 te Bad Company 2 ve o tarz battlefield ı gayet seven biri olarak eski BF2 ve 2142 oynadığım günleri de özlemiyor değilim açıkçası.Jet uçak kullanımı, über devasa haritalar da cabası.Yere yatma, "fazla kullandığım birşey olmasa da" iyiydi(Bu arada BF3 te yere yatma olacak).

32 vs 32 savaşın tadı da apayrıydı tabi.Bazı arkadaşlar MAG dan bahsetmiş.Evet MAG 256 kişi bu doğru.Gönül isterdi ki BF3 te 256 yı geçtim konsollarda 64 olsun.Ama bir gerçek var.MAG PS3 exc bir oyun.Her milimetresi ps3 e ve max. 256 ya göre optimize edilmiş.Aynı şekilde Resistance 1-2 60 kişilik ve exc..Konsollarda multiplatform bir oyunu 64 kişi yapmak hiç de kolay bir şey değil.Ama şu konuda ben de hem fikirim yapımcılar biraz daha çalışıp BF3 ü en azından 16 vs 16 yapmalılar.

Yakın zamanda kasa toplamayı düşünüyorum.(BF3 ile alakası yok , pc eskidi)BF3 çıktığında duruma göre pc ye alabilirim.Sonra tutar ps3 e de alırım.2 battlefield 3 her zaman bir battlefield 3 ten iyidir.Neyse son olarak MOH u sırf BF3 kapalı betaya ulaşabilmek için Limited almıştım.Tahminlerime göre bu yaz kapalı beta olur.O zaman bir BF3 beta PS3 incelemesi yaparım artık.

EDIT:Konunun başlığındaki büyük "İ" ler düzeltilirse daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 13 Şubat 2011; 16:43:04 >

• of PS'de de 64 kişi olsa fena olurdu
  • MAG 256 kişi neden bunda değil diyenler olmuş ama şunu hatırlatırım bu oyunda gördüğünüz her şey yıkılabilecek.. MAG'da böyle bir durum söz konusu değil Konsollar kaldıramaz hepsini birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 13 Şubat 2011; 15:09:16 >
  • En az bi 32 olsa Cod'u bu bakımdan ezer geçer. Ama arkadaşlar 24kişi olsada güzel olur. BC2'de 12vs12 gayet kıran kırana maçlar oluyor.
  • o bc2 12 vs 12 dev haritalarda oynanmaz sen bf 2 oynamamışsın bilmezsin belki dene derim bf 2
  • Konsollarda kişi sayısını yüksek tutmak isteselerdi Destruction 3.0 motorundan kısacaklardı, PClerdeki kadar kaliteli yıkımlar göremeyecektik.. Adamlar gelecek nesili şuanki konsollara getireceğiz felsefesiyle BF3'ü yapıyorlar, onlar da grafik ve yıkım etkenlerine ağırlık vermeyi tercih ettiler.
  • benim inandığım şu ( tamamen kendi düşüncem- teknik bilgi desteği yoktur)

ps3 de 32+ yapabilirler, ancak xboxda bunu yapamayacakları için sınırlandırıyorlar.
    pc den port olacağı için grafik olarak xbox daha iyi olacak, ancak multi destekde sırf microsoftun tepkisini almamak için
    ps3 e 32+ desteği veremiyorlar. muhtemelen xboxa 32+ için uğraşıyorlar, bunu başardıkları vakit 32+ duymamız sürpriz olmasın
    bakın hala konsollar için kesin açıklama yok, 24 olacak deniyor ama sayıyı arttırmak için çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

o bc2 12 vs 12 dev haritalarda oynanmaz sen bf 2 oynamamışsın bilmezsin belki dene derim bf 2

Vakti zamanında bizde oynadık usta. Ama bc2'nin 12vs12'ye uygun haritaları var ve eğlencesi buna göre. Bekleyip göreceğiz. Ya 32kişi olacak, yada 24kişilik haritalarda yürü Allah yürü moduna giricez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

o bc2 12 vs 12 dev haritalarda oynanmaz sen bf 2 oynamamışsın bilmezsin belki dene derim bf 2

Vakti zamanında bizde oynadık usta. Ama bc2'nin 12vs12'ye uygun haritaları var ve eğlencesi buna göre. Bekleyip göreceğiz. Ya 32kişi olacak, yada 24kişilik haritalarda yürü Allah yürü moduna giricez.

B2'de oyuncu sayısına göre harita büyüklükleri değişiyordu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

B2'de oyuncu sayısına göre harita büyüklükleri değişiyordu zaten.

İyi güzel, bf3'te de olsa güzel olur.

• Grafik olarak bukadar güzel olacağını beklemiyodum
  • quote:

benim inandığım şu ( tamamen kendi düşüncem- teknik bilgi desteği yoktur)

ps3 de 32+ yapabilirler, ancak xboxda bunu yapamayacakları için sınırlandırıyorlar.
    pc den port olacağı için grafik olarak xbox daha iyi olacak, ancak multi destekde sırf microsoftun tepkisini almamak için
    ps3 e 32+ desteği veremiyorlar. muhtemelen xboxa 32+ için uğraşıyorlar, bunu başardıkları vakit 32+ duymamız sürpriz olmasın
    bakın hala konsollar için kesin açıklama yok, 24 olacak deniyor ama sayıyı arttırmak için çalışıyorlar

aynen kardeş bende böyle düşünüyorum lanet olası xbox faktörü yüzünden ps3'e 64 kişilik harita çıkartmazlar yoksa ps3 hayli kaldırır bu oyunu hiç şüphem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

benim inandığım şu ( tamamen kendi düşüncem- teknik bilgi desteği yoktur)

aynen kardeş bende böyle düşünüyorum lanet olası xbox faktörü yüzünden ps3'e 64 kişilik harita çıkartmazlar yoksa ps3 hayli kaldırır bu oyunu hiç şüphem yok

Kaldırma olayını bilmem ama x box 360'ın ps 3 'e daha güzel oyunlar gelmesini engellediği kesin

• ps3 için herkesin eleştirisi grafik hafızasının yeterli olmadığı, 8 cellin hafızasının grafik kartına eklenmesinin çok zor olduğu hatta sony hariç bunu becerebilenlerin olmadığı yönünde,

ancak 8 cellin gücü karşısında herkes hemfikir,

bence multi için grafik belleğinden çok cell gücü önemli

sony ps3 ün multi gücünü MAG ile 256 kişilik multi desteği ile gösterdi. ( bu desteği veren pc oyunu daha çıkmadı belirtmekte fayda var )
    MAG ps3 için gövde gösterisi idi multi yönünden
    KZ2-3 de gövde gösterisi olacak, o da grafik yönünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 15 Şubat 2011; 8:46:39 >
  • 24 kişide bile EA serverları sapıtıyor,lagdan oynanmayacak düzeye geldiği zamanlar oluyordu.İlk oyunda da böyleydi,BF 1943 de de.Hadi bu sorunu hallettiler diyelim,BF2 de 3 tip harita vardı en büyük olanlarından herhangi birini bu oyun motoruyla PS3'e yapabileceklerini sanmıyorum.Sonuçta ana platformdan diğerlerine port ediyorlar,Killzone 2-3 veya Uncharted 2 de ki gibi uğraşmazlar.Grafiklerden kısmak zorunda kalırlar.
  • zaten asıl bf oyuncuları onu istiyor ( ben de dahil)
    grafiği kıssınlar ama oyuncuyu en azından 32+ yapsınlar
    ps3 için biraz daha çalışsınlar

sonuçta port gelecek oyun 64 kişilik geliyor
    grafiği istediğin kadar kıs ama oyuncuyu 24e düşürme
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.