Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Videodan aldığım SS'ler:

Dikkat: Tamamen oyun içidir.
    Öneri: PC donanımına güvenmeyen arkadaşlar şimdiden kenara para atmaya başlasın. Ben başladım

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

reyis fena duruyor. sonraki nesile ait sankim. uhhh

edit: Mirror's Edge'i yapan şirketmiş. Yani asla ve asla şu screenshotlara bakıp kanmayalım. oyun mutlaka güzel olacaktır ama hatırlayın Mirror's Edge'in anormal ekranlarını verdiler ama ekranlardaki kadar hasta bir oyun gelmedi. benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjantin -- 23 Şubat 2011; 19:37:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Power<<<PS3

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Umarım kanlı bir oyun yaparlar

Kanlı Bir oyun olacağını hiç sanmıyorum.....ÇÜnki DİCE oyunlarda Kan yerine Gerçekçiliğe önem veriyor...Ki Kan Efekti Ve VÖlüm Vurulma anları vs. Trailer'dan anlaşıldığı kadarıyla Sade Ama Çok Gerçekçi Olacak....

Parçalanmasını falan sevmiyorum ama vurduğumuz yer delinirse iyi olur bence. Yıllar önce çıkan bazı oyunlarda bile var. İnşallah öyle olur ne diyelim...

• Hobaa dehşet olmuş. Yalnız konsollarda bu kadar pürüzsüz olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Hobaa dehşet olmuş. Yalnız konsollarda bu kadar pürüzsüz olacağını sanmıyorum.

Hocam Oyundan çımadan kimse bilemez.....Bakarsın KONSOLLARDA daha şahane olur......
  • Şu anki videoya baktığımızda silahların gerçekçiliği grafikler kadar iç açıcı değil. Umarım çıkana kadar daha iyisini yaparlar. Oyuncak gibi silahlar istemeyiz.
  • Tabii ki Oyun Çıkana Kadar daha iyisini Yapmaya çalışırlar... Banada Videoda Silahlar Pek iç açıcı gelmedi...
  • konsollara pc'deki dev haritalar gelmedikten sonra başlarım ben böyle oyuna pc'mi topluyacam
  • Video muazzam arkadaslar
  • Görüntülerin "RENDER" olma ihtmali var yanlız....
  • Arkadaslar daha oyunun cikmasina uzun bir sure var bu zaman zarfinda cok cok daha iyilerini gorecegiz kimsenin endisesi olmasin. Silah modellemeleri, karekter modellemeleri, kaplamalar vb BC2 ye gore cok ama cok iyi tabiki dahada iyi olucak, daha alfa asamasidir belkide degil. Su bir gercekki DiCE Battlefield 3 de Frostbite Engine 2.0 nin butun niymetlerinden yararlanarak beklentileri fazlasiyla karsilayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Battlefield 3 bambaska geliyor. Ne MW3, ne Killzone3 bu nesile damgasini vuracak yegane oyun BF3 olucak. Sebebi gayet acik aslinda oyun ici gorseller gelmeden oncede bu sekilde konusuyordum cunki : Battlefield serisi bu nesilde ilk defa konsollarda oynayacak olmamiz, Battlefield 2 PC de zaten efsaneydi hala efsane. Oyun ici dinamikleri BC serisinden ayiran keskin ozelliklere sahip olmasi Battlefield 3 bu nesilde cok farkli bir yerde durmasini sagliyacakti. Nitekim DiCE nin yaptigi en son resmi aciklamada daha onceleri dediklerimi destekler nitelikde DiCE " Bir sonraki nesil oyunu Battlefield 3'ü bu nesile tasidik" diyerek bu noktada konsollardada Battlefield 3 un muthis isler cikarticaginin bir gostergesi. Elbette BF3 PC de muhtesem olucak hakkida var ama DiCE konsollarida bir sonraki nesile tasiyarak Battlefield 3 un nedenli muthis bir basyapit oldugunu simdiden ispatlamis gibi desek yeridir.

Umarım böyle müthiş bir oyunun konsolda tek eksiği oyuncu sayısı olur.

oyuncu sayısı eksik olursa büyük ihtimal haritalarda ufaltılmış olucak o zaman büyük bi kayıp olucak daha öncede belirttim bu oyunu konsolara 24 kişilik daraltılmış haritalarda çıkarıcaklarına hiç çıkarmasınlar daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 23 Şubat 2011; 20:38:29 >

• SS ler süper .
  • quote:

@ konsoldede merhaba kardesim. Yuz ustu yere yatma yok, silah modellemelerinin basit olusu gibi cumleler kurmussunuz. Bu cumleye istinaden sanirim Battlefield Bad Company 2 den bahsediyorsunuz. Yanliz bu yeni gelen oyun farkli bir seridir. BC ile BF farkli serilerdir. iki oyunu birbirinden ayiran bir cok oyun ici dinamikler mevcuttur PC oyunculari iyi bilir BF 2 efsanedir. Ornegin BF 2 de yuz ustu yere yatma varken BC serisinde yoktur oyun ici dinamiklerini derinden etkiler. Ozellikle sniperda yani BF 3 dede yere yatma mevcut. Sonra BF3 serisinde BC 2 serisine nazaran cok daha fazla arac var muhtemelen BF3 de 48 arac olucak kesin net bilgi degil, BC2 de 13 olmasi lazim ve bu araclardan en onellisi BF serisinde jettlerdir devasa haritalarda oynadigimiz BF serisi BC den cok daha fazlasi. Anliyacagin kardesim hic endisen olmasin. Butun beklentilerini karsilayacaktir. :)

insallah ki bende 2000 yilindan beri pc de fps oynayarak araniza katildim gerci 1997 de duke nukem ve sonra half life ile gözümü actim ne oyunlardi be ne zevkliydi oynamak o zaman pc lerde.simdi artik konsollarda fps oynuyorum yatagima uzanip, artik masa üstünde duramiyorum belim agriyor vs gercekden cod serisinden usandim bl3 beni tatmin edecek gibi

• EA resmen aciklamis onumuzdeki yeni nesil bir oyunu bu nesile tasidigini belirtmis bu cumle okadar basit olmasa gerek. Bence EA in bu aciklamasindan su sonucu cikartmak dogru olucaktir : Konsollardada iselineni fazlasiyla vericek. Konsollar hakkinda ilk resmi bilgiler bir gelsin ALLAHIN izniyle sahsim adina EA in bu cumlesinden sonra benim hicbir endisem yok.
  • quote:

EA resmen aciklamis onumuzdeki yeni nesil bir oyunu bu nesile tasidigini belirtmis bu cumle okadar basit olmasa gerek. Bence EA in bu aciklamasindan su sonucu cikartmak dogru olucaktir : Konsollardada iselineni fazlasiyla vericek. Konsollar hakkinda ilk resmi bilgiler bir gelsin ALLAHIN izniyle sahsim adina EA in bu cumlesinden sonra benim hicbir endisem yok.

bu oyun 64 kişilik dev haritalarda gelse fiyatı 200tl olsada çıktığı gün alırım lakin daraltılmış haritalarda oyuncu sayısı azaltılmış konsola çıkarsa işte orada bi durup düşünürüm

• Konsollara bu sekilde gelecegini hic sanmiyorum.
    Eger bu sekilde gelirse, Grafik anlaminda Devrim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Konsollara bu sekilde gelecegini hic sanmiyorum.

gelir gelir merak etme 5 lirayada yüklettirirsin oyununu spotçudan korsan oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Konsollara bu sekilde gelecegini hic sanmiyorum.

gelir gelir merak etme 5 lirayada yüklettirirsin oyununu spotçudan korsan oynarsın

5 Lira çok, gerek yok spotçuya herkes kendi yapabilir.

Ben Bad Company 2'yi orijinal aldığım gibi bunu da PC'ye orijinal alacağım her türlü çünkü hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Şubat 2011; 21:10:06 >

• Bende PS3 Sahibiyim....Online Oyunun Zevki başka olur...O yüzden Hiç Bulaşmadım Bu JailBreak vb. İşlere....Online Ve Orjinal Oyun her zaman Ayrıdır.....Oyun @SİPAHİ_ arkadaşın Deidğibi Muhtemelen Alpha aşamasındadır.....Buda Demek Oluor ki , Silah Efektleri Şu an için rezalet bile olsa . Oyunun Tam sürümüne Kadar Onu Fevkalade Bir Efekte getirebilirler....Yani Oyun daha Çok Gelişecek Günü var....(Az değil 7 AY....Ekim 'de çıkıo oyun bi aksilik olmassa))
  • konsollara çöp gibi gelmez inş
    64 e 24 çok kötü ya
    grafikler açısından pc den çok kötü olucak gibi görünüyor
    ana platform pc sonuçta ama süper görünüyor konsollarda güzel olursa kesin alırım bunu kötü olursa oynayamıcam çünkü hd4250 ile ne oynanır be
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.