Şimdi Ara

Battlefield 3 resmi Battlelog uygulaması iOS için kullanıma sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyun konsolların ve özellikle PC'de milyonlar oyuncu tarafından oynanan Battlefield 3'ün bilgisayarlar için şu anda kullanımda olan portalı Battlelog, iOS platformu için resmi olarak kullanıma sunuldu. DICE tarafından hazırlanan uygulama ücretsiz olarak Battlefield 3 kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Uygulama Battle Feed isminde Battlefield 3 ile bağlantılı olan ve gerçek zamanlı olarak arkadaşlarımızın açtığı yeni techizatları bize bildiren sistemi de içeriyor. Ayrıca Com Center bölümünde, sisteme bağlı olan arkadaşlarımızla görüşmeimkanına da sahip olabiliyoruz. 

• İyiymiş denemek lazım.
  • Android üvey evlat zaten. Hiçbirşeyin adam akıllı geldiği yok. Ya da sonra geliyor.

Bir Android kullanıcısı olarak üzülüyorum bu duruma.
  • İndirdim,güzel olmuş,Call of Duty Elite'i Türk app store'a çıkarmamışlardı.EA o hataya düşmemiş
  • İndirdim gayet güzel :D artık Gt mi yanımda taşıyacağım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Android üvey evlat zaten. Hiçbirşeyin adam akıllı geldiği yok. Ya da sonra geliyor.

2 hafta sürmez gelir merak etme,Apple illa reklam yapacak ondan öncelik Apple'a..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Android üvey evlat zaten. Hiçbirşeyin adam akıllı geldiği yok. Ya da sonra geliyor.

2 hafta sürmez gelir merak etme,Apple illa reklam yapacak ondan öncelik Apple'a..

İnşallah. Temennimiz o yönde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir iOS klasiği daha ücretsiz olmasını beklediğim bir uygulama yine 0,99$ fiyat etiketi mevcut gerçekten iyimiş...
  • quote:

Hiç merak etme, senin dediğin eskidendi. Artık her şey geliyor, ama biraz beklicez tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlack_IC£

Bir iOS klasiği daha ücretsiz olmasını beklediğim bir uygulama yine 0,99$ fiyat etiketi mevcut gerçekten iyimiş...

Hocam uygulama ucretsiz, karisiklik olmasin
  • Orjine bu işi facebook'a cevirmeye calısıyor. arkadaslarımın actıgı silah veya ben iste calısırken kim oyun oynuyor pek cok BF3 oyuncusunu enterese edecek bir ozellik degil.
  • Şu güncel oyunlar Mac'de de oynansa keşke. Windows dan kurtulabilsek.
  • Player stats uygulamasını tavsiye ederim.
    Orjinalinden daha ayrıntılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.