Şimdi Ara

Battlefield 3 sistem ve fps problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum oyunda akıcı oynayamamış olmam şuanda colonel 2 yim fakat bu seviyeye kadar sürekli bu sorunlarla oynadım artık bıktım diyebilirim sürekli kasıyor oyun arada düzeliyor kısa süreliğine daha sonra tekrar donmaya devam render.drawfps 1 yaparak fps ye baktığımda sürekli kırmızı 15- 20-26-30 arası git gel oluyor ama 30 çok nadir oluyor forumda bir arkadaş ekran kartı güncellenirse fps de artış olur yazmış nasıl güncelleneceğini öğrendim güncelledim fakat birşey değişmedi

sizlerden ricam bu gibi durumlarda neler yapılabilir nasıl akıcı oynayabilirim onları öğrenmek istiyorum kendim bilgisayar hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim o yüzden sizlerden yardım bekliyorum

unutmadan oyun kastığı için belki çare olur diye format attırdım forumdan araştırdım oyunu nasıl tekrar yükleyebilirim diye o zaman şu şekil yaptım oyunu harici hardisk e kopyaladım format attırdım daha sonra origini kurup oyunu indirmeye başladım %2 ye gelince durdurup harici harddisk e kopyalamış olduğum oyunu originden inen klasörün içine attım yüklemeye devam dedim ve %60 lara çıktı birden daha sonra sanki oyunu kopyalayıp atmamışım gibi indirmeye başladı buda iyi dedim herneyse indi ve oyuna giriş yaptım kimi arkadaşlar bu durumdan sonra repair instal yapın diyor forumda ben bilmediğim için yapmadım belki bilgi açısından bilmeniz gerekir diye anlattım

genelde 50-60-70 pingi olan serverlere giriyorum ve oyunda pingim 60-70 oluyor
    bilgisayarım laptop

acer 5742g ( belki aynı pc de sorun yaşamayanlar varsa söylesin lütfen )

Intel Core i5 CPU M 460 -2.53 GHZ- 3,0 GB RAM- NVDİA GEFORCE GT 420 M

bilgisayar özelliklerim bu şekilde şimdiden teşekkür ederim

• akıcı oynayamazsın
  • çok mu kötü bilgisayarım
  • evet, aynı laptoptan bende de var o laptop ile oyun oynanmıyor pek hele bf3 iyice kendinden geçiyor
  • sen nasıl oynuyorsun peki oyunu başka pc den falan mı
  • dostum sana tavsiyem oyun için sağlam bir masa üstü diz, bende bilgisayarı alalı 4 ay oldu ve laptopmu masa üstümü kararsız kaldım sonra uzun süre düşündüm ve oyun için masaüstü dizmeye karar verdim... laptoplar genelde oyun için gitmiyor çünki artık yeni oyunlar yüksek grafikli olduğu için laptoplara ağır geliyor ısınıyor vs. sorunlar
  • hocam laptop çok çabuk ısınır haliyle iyi başlasanda verim düşer .... masaüstü o konuda iyidir o sistemden daha düşük bir masaüstü sistemiyle bundan daha iy iverim alırsın bence... para yoksa amd ati ağırlıklı bir sistem düz istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hocam laptop çok çabuk ısınır haliyle iyi başlasanda verim düşer .... masaüstü o konuda iyidir o sistemden daha düşük bir masaüstü sistemiyle bundan daha iy iverim alırsın bence... para yoksa amd ati ağırlıklı bir sistem düz istersen

Hocam yanlış anladım ben şimdi amd nin atının neyi var bence çok kaliteli ekonomik ve yüksek performans süper kalite lütfen ezikleme amd ati
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostos01

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hocam laptop çok çabuk ısınır haliyle iyi başlasanda verim düşer .... masaüstü o konuda iyidir o sistemden daha düşük bir masaüstü sistemiyle bundan daha iy iverim alırsın bence... para yoksa amd ati ağırlıklı bir sistem düz istersen

Hocam yanlış anladım ben şimdi amd nin atının neyi var bence çok kaliteli ekonomik ve yüksek performans süper kalite lütfen ezikleme amd ati

amd ati bileşenleri daha ucuz ya ondan dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ca1n90

sen nasıl oynuyorsun peki oyunu başka pc den falan mı

evet laptop benim oyun için değil okulda kullanıyordum şimdi annem kullanıyor, oyunları masaüstünde oynuyorum
  • anlaşılan ben böyle oynamaya devam edicem masa üstü almaya durum yetmez . Ben belki pc den bazı ayarları değiştirip daha iyi oynayabilirim diye düşünmüştüm böyle imkan yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.