Şimdi Ara

Battlefield 3 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orijinal bf3 satın aldım keyi falan uptade her şeyi yaptım oyunu açtığımda battlelog adlı siteye yönlendirdi buradan serverlere girmeye çalıştığımda "joining server" diyor bir süre sonra kapanıyor punkbuster,plugin falan her şey yüklü hiçbir sunucuya giremiyorum internette bulunana tüm çözüm yollarını denedim olmadı lütfen yardımlarınızı bekliyorum aynı sorunu yaşayanlar varsa çözüm bulalım.

• Ermohh E kullanıcısına yanıt
    sorun çözüldü
  • Nasil cozdun? Cimrilik yapmada yaz suraya sonra ayni dertten konu acmasin millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce oyunu ve origini sildim,oyunu ve origini farkında olmadan 64 bit sisteminde program files x86 ya kurmuştum internette okuduğum bilgilere göre x86 da 32 bit çalıştırıyormuş.Normal program filese origini ve oyunu yükledim.Ekran kartımın en güncel driverini kurdum internette punkbusterin sitesinden programı indirdim ve kurdum (hangi oyuna kuracağını falan seçip oyunun kayıtlı klasörüne kuruyorsun).Daha sonrahttp://www.youtube.com/watch?v=u80bFufrrGA bu videodaki işlemleri yaptım ve oyuna girdim

• benim program files x86 da yüklü ama 64bite açıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.