Şimdi Ara

Battlefield 3'te Map Sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende map kare kare ayrılış görünüyor kareler parlak onun dışında her yer karanlık daha önce yoktu bu sorun normal normal oynardım lütfen bir çözüm bulun ekran kartını güncelledim DirectX'i yükledim ayarları Low'a çektim Repair yaptım sildim sildim tekrar yükledim lütfen çözüm bulun lütfen !!!

• Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen bilen hiç mi yok
  • Up
  • Arkadaşlar neden cevap vermiyorsunuz
  • Süpersiniz ilginiz muhteşem benim gözümde çok iyi bir forumdunuz hep sizi okurdum üye oldum ancak herkese yanıt var bana yok süper !!!
  • Dur la gelir cevabin. sistemini yaz bide ekran kartini guncelle aynisi bendede olmustu ekran kartini en guncel driver kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin isi gucu yok sana gunde bir kere girdikleri bf forumunda 1 saat icinde cevap yazacaklar yarini bekle eski ekran karti driverini kaldir en son surumunu yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 harita
    5 ay önce açıldı
    Battlefield 4 açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Baki Kadayıfçı

Arkadaşlar bende map kare kare ayrılış görünüyor kareler parlak onun dışında her yer karanlık daha önce yoktu bu sorun normal normal oynardım lütfen bir çözüm bulun ekran kartını güncelledim DirectX'i yükledim ayarları Low'a çektim Repair yaptım sildim sildim tekrar yükledim lütfen çözüm bulun lütfen !!!

VSYNC kapat. Ve ekran kartının son driverları yükle.

• oyunu tekrardan kontrol ettir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.