Abi büyüksünüz siz yaa Allah bin kere razı olsun sizden , oyunlardan zevki şimdi almaya başladım
Çeviriler devam ediyor. Campaing, Co-op ve Multiplayer modlarının çevirileri tamamlanmak üzere. Multiplayer mod çevirilerinden 3 resim paylaşıyorum. V1.0 yayımlanmadan önce test süresini biraz uzun tutacağız. V1.0 yayınlandıktan sonra yamanın güncellenmesi için özellikle multiplayer oynayanlardan geri dönüşler rica edeceğiz.
Çeviri Durumu :
Toplam Satır Sayısı : 13264 Çevrilen Satır Sayısı : 12000
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Çeviriler devam ediyor. Campaing, Co-op ve Multiplayer modlarının çevirileri tamamlanmak üzere. Multiplayer mod çevirilerinden 3 resim paylaşıyorum. V1.0 yayımlanmadan önce test süresini biraz uzun tutacağız. V1.0 yayınlandıktan sonra yamanın güncellenmesi için özellikle multiplayer oynayanlardan geri dönüşler rica edeceğiz.
Çeviri Durumu :
bf3 icin pc yamasinin gelecegini acikladi.update bekleyeceksiniz degil mi yani hemen cikarmaca felan yok
oyunda yarıya yaklaştım baya bi bölüm geçtim single mod da, türkçe yama sonrası kalıdığım yerden türkçe olarak oynamaya devam edermiyim arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: muss99
oyunda yarıya yaklaştım baya bi bölüm geçtim single mod da, türkçe yama sonrası kalıdığım yerden türkçe olarak oynamaya devam edermiyim arkadaşlar?
Devam edersin ;)
kolay gelsin umarım l.a. noirenin çevirisinide yaparsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Çeviri Durumu :
hocam ellerinize sağlık,multiplayer resimleri harika.ben de single bitirmedim yamayı bekleyenlerdenim.bad company 2 multiplayer çevirisinde bazı perkler ve özelliştirmelerin türkçesi vardı bazılarının yoktu(oyuna gelen update ler yüzünden sanırım).bf3 oyununda her aracın bir çok özelliştirmesi var çoğunu anlayamadım,umarım multiplayer da özelliştirmelerin çoğu çevrilebilir durumda olur.kolay gelsin.
oyunçeviri nin sitesi mi çöktü. Dünden beri giriş yapamıyorum
O helikopterin iç kısmını ne dandik tasarlamışlar ya. Fs 2002 bile daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 23 Kasım 2011; 11:50:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
O helikopterin iç kısmını ne dandik tasarlamışlar ya. Fs 2002 bile daha iyi
Helikopter?
Belki de grafikler "Ultra" olmadığı içindir.
%90 olmuş çeviri. Yarın biter mi acaba heyecan sardı
Elinize kolunuza sağlık,harika bir çalışma olacak.beklemedeyiz.