Şimdi Ara

Battlefield 3 Türkçe Yama V2.0 ÇIKTI (6 Aralık Güncellemesi İle Uyumludur) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.
  • çook teşekkür ederim
  • V 2.0 yamayı kurdum oyun türkçe olmadı bir türlü.
    Oyun ayarlarından sesi "English" yaptım ama yine türkçe olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

V 2.0 yamayı kurdum oyun türkçe olmadı bir türlü.

oyun türkçe olmaz tabi.v 2.0 6 aralık ile uyumlu.27 martta gelen yeni yamaya uyumlu sürüm daha yayınlanmadı.direk yamanın yayınlandığı siteden bakarsan çalışmaların sürdürüldüğü en kısa sürede yayınlanacağı belirtiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

V 2.0 yamayı kurdum oyun türkçe olmadı bir türlü.

Yakında olacak ama yeni bir güncelleme daha geleceği belirtilmiş ona da çare bekleyeceğiz mecburen. dil dosyalarıyla çok oynanmaz ise hemen yayınlanır o dosyada.

Edit: Oyunun Mart güncellemeleri ile uyumlu olan Türkçe yaması (v3.0) yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 30 Nisan 2012; 11:25:08 >
  • daha yeni aldım yama liki verirmisiniz son sürümde sorunsuz çalısıyor mu ?
  • Beyler link verir misiniz ? Hiç link bulamadım oyunçeviride de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık
  • Eline sağlık denedim vede güzeldi tabsiyede ederim.
  • Konunun üzerinden epey zaman geçmiş aslında ama yama linki çalışmıyor. Oyunçeviri sitesinden de kaldırılmış yama. Neden kaldırıldı ki acaba? Hiç bir yerde de bulamıyorum Türkçe yama'yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Konunun üzerinden epey zaman geçmiş aslında ama yama linki çalışmıyor. Oyunçeviri sitesinden de kaldırılmış yama. Neden kaldırıldı ki acaba? Hiç bir yerde de bulamıyorum Türkçe yama'yı.

Oyuna sürekli güncelleme geldiği için vazgeçilmişi sanırım çeviriden ve yama kaldırılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Konunun üzerinden epey zaman geçmiş aslında ama yama linki çalışmıyor. Oyunçeviri sitesinden de kaldırılmış yama. Neden kaldırıldı ki acaba? Hiç bir yerde de bulamıyorum Türkçe yama'yı.

Oyuna sürekli güncelleme geldiği için vazgeçilmişi sanırım çeviriden ve yama kaldırılmıştı.

Evet şimdi bende başka yerde okudum. V3.0 çıkmış sonra kalmış öyle. Şimdi ben onu indirdim kurdum ama türkçe olmadı oyun. Sanırım güncellemeler yüzünden. Bu arada oyun orjinal değil.
  • Tr yama yokmu artık ?
  • V3 yamadan bahsedilmiş ama öyle bir şey yok sanırım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.