Şimdi Ara

Battlefield 3 Türkçe Yama V2.0 ÇIKTI (6 Aralık Güncellemesi İle Uyumludur) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Allah sizden razı olsun allah ne muradınız varsa versin... Allah sizi nasıl biliyorsa öyle Yapsın.. :P teşekkürler arkadaşlar bizim gibi ingilizcesi kıt arkadaşlardan almış olduğunuz hayır duaları sizi cennete götürecektir...

• multiplayer bölümünün çevrilmesi çok güzel olmuş.özelleştirmeler kitler her şey çevrilmiş.ellerinize sağlık teşekkürler.
  • Merak edenler için Orijinal bf3 dil dosyasını aşağıda paylaşıyorum. Göz gezdirebilirsiniz. Oyun çevirilerimizin çoğu sıralı gitmediğinden ve tüm satırlar karışık olduğundan basit bir film ya da dizi çevirisi gibi olmadığını her fırsatta söylüyoruz. Hani bazı arkadaşlar çeviri programıyla basit yapılıyordur diyor o sebeple paylaşmak istedim.

http://www.multiupload.com/CWQPPQV34A
  • emeğinize sağlık,teşekkürler..
  • çok iyi ellerinize sağlık. birsürü oyun var elimde. assasin revo.. nfs run.. skyrim.. l.a. noire :D bunlar bi bitsin tekrardan bf3 e başlarım artık.
  • V2.0 ÇIKTI

* Hatalı Çeviriler Düzenlendi
    * Multiplayer modlardaki terimler yeniden düzenlendi
    * 6 Aralık güncellemesine eklenen satırlar çevrildi.

http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4345-Battlefield-3-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-V2-0-%28Oyunceviri-com-Yap%C4%B1m%C4%B1%29
  • Emeğinize sağlık dostlar.
  • yama için teşekkürler sorunsuz çalıştı.emeğinize sağlık.
  • yama çok iyi sağolun arkadaşlar fakat şöyle bir durum var nedendir bilmiyorum belki sadece bende oluyordur.türkçe yama yüklendikten sonra adamlar "Q" komutlarında sessiz oluyorlar bir ses çıkarmıyorlar ayrıca sağlık yada mermi attığınızda bir konuşma ile söyler bunu "işte mermi" yada "al sağlık" diye bunları söylemiyor.sizlerdede böylemi?.bu bir hatamı yoksa böylemi olması gerekiyor.bazen mermi verirken beni güldürüyordu konuşmalarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 10 Aralık 2011; 18:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q5

yama çok iyi sağolun arkadaşlar fakat şöyle bir durum var nedendir bilmiyorum belki sadece bende oluyordur.türkçe yama yüklendikten sonra adamlar "Q" komutlarında sessiz oluyorlar bir ses çıkarmıyorlar ayrıca sağlık yada mermi attığınızda bir konuşma ile söyler bunu "işte mermi" yada "al sağlık" diye bunları söylemiyor.sizlerdede böylemi?.bu bir hatamı yoksa böylemi olması gerekiyor.bazen mermi verirken beni güldürüyordu konuşmalarda..

YAMAYI KURMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUN

* Yamayı kurduktan sonra Ana Menü'den Seçeneklere girin. Oradan Ses sekmesinde "SESLENDİRME DİLİ" ni "İNGİLİZCE" olarak seçin. Aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.

Değiştirmiş miydin ingilizceye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

yama çok iyi sağolun arkadaşlar fakat şöyle bir durum var nedendir bilmiyorum belki sadece bende oluyordur.türkçe yama yüklendikten sonra adamlar "Q" komutlarında sessiz oluyorlar bir ses çıkarmıyorlar ayrıca sağlık yada mermi attığınızda bir konuşma ile söyler bunu "işte mermi" yada "al sağlık" diye bunları söylemiyor.sizlerdede böylemi?.bu bir hatamı yoksa böylemi olması gerekiyor.bazen mermi verirken beni güldürüyordu konuşmalarda..

* Yamayı kurduktan sonra Ana Menü'den Seçeneklere girin. Oradan Ses sekmesinde "SESLENDİRME DİLİ" ni "İNGİLİZCE" olarak seçin. Aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.

hemen deniyorum.böyle birşey denemedim ama ses default ingilizceydi.

• quote:

quote:

quote:

hemen deniyorum.böyle birşey denemedim ama ses default ingilizceydi.

Aynen,sorun oradan kaynaklanıyormuş.sağol dostum problem kalmadı.

• Şu an oyunu yüklüyorum inşallah oyunda ibgilizceden anlamadıgımız yüzünden geçemedigimiz bir bölüm olmaz
  • bu yamanın çıkması çok çok iyi oldu. sayenizde oyunları zorlanmadan duraksama olmadan oynuyoruz teşekkürler oyunçeviri ekibi :]
  • Türkçe Yama o kadar şart değil aslında ama oyun zaten zor bir de ingilizce olduğundan fazla zevk alınmıyor . İnşallah TR yama bir an önce çıkar . TR yama hazırlayanlara teşekkürler
  • Oyun Çeviri sitesi çalışmıyor ! Hotfileden falan lınk verebilir misiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkutakiri

Oyun Çeviri sitesi çalışmıyor ! Hotfileden falan lınk verebilir misiniz ???

Siteye giriliyor. 6 Aralık güncellmesi ile uyumlu link:http://www.multiupload.com/DRA1ATIVEC

• Multiupload linki için sağol . Bende nedense oyunceviriye girmiyor da :)
  • Ya birşey daha sorucam oyunda Print Screen e basıyorum painte yapıstırıorum fakat simsiyah ekran çıkıyor , oyun içinde f12 ye basınca da screenshots klasörune gelmıor ekrran görüntüleri .
    Sadece fraps ile mi alabilirim şmdi bn bf 3 te screenshot ?
  • quote:

quote:

Seslendirmeyi de mi türkçe yaptınız dicem de deniyorum olmuyor kardeş , ama tr yama için teşekkürler ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.