Merhaba arkadaşlar. Battlefield 3 var elimde. Normal bir şekilde çalışıyor. Sorun yok. Oyunu bitirdim. Sıra bunun multisine geldi. Onu oynamak istiyorum ama nerede ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmak lazım ? Bu oyunun multisini oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. İyi geceler.
Kutulu veya CD-Key alman lazım. Başka türlü oynayamazsın.
orj. fiyatları hala düşmedi 150 TL . Cracklenmedimi oyun. İnternette bir milyon yol var onların çoğu sahte biliyorum. Galiba keysiz başka yolu yok.
Evet 35 lira key fiyatları.
Peki oyuna 150 lira vermek yerine key e 35 lira vermeyi tercih ettik diyelim. Keyin kırık çıkma riski var mı varsa ne kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: tekbir05
Peki oyuna 150 lira vermek yerine key e 35 lira vermeyi tercih ettik diyelim. Keyin kırık çıkma riski var mı varsa ne kadar ?
Keyin kırık çıkma ihtimali ne kadar bilmiyorum ama aldığın kişi önemli bence. 30-35 arası satılan key rus keyi,bu nedenle oyunu originden indirdikten sonra yamayla ingilizceye çeviriyorsun.Bende keyi formdan ,aşağıdaki linkteki arkadaştan aldım. İlgili bir arkadaş tavsiye ederim.
Peki şimdi satın aldık diyelim. En fazla kaç pc de bu keyi kullanabilirim ? MEsela kendi bilgisayarıma ve kardeşimin bilgisayarına aldığım tek key sayesinde multiye bağlanabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: tekbir05
Peki şimdi satın aldık diyelim. En fazla kaç pc de bu keyi kullanabilirim ? MEsela kendi bilgisayarıma ve kardeşimin bilgisayarına aldığım tek key sayesinde multiye bağlanabilir miyim ?
Hayır bağlanamazsın. 2 pc ye de kurarsın 2 sinden de oyuna girip online oynayabilirsin ama aynı anda girip oynayamazsınız.
arkadaşlar bunun bedavası yokmu fazla keyi felan olan?:DD
quote:
Orijinalden alıntı: sekokose43
arkadaşlar bunun bedavası yokmu fazla keyi felan olan?:DD
hayır bedavası yok fazla keyi olan niye versin.zaten 35 tl adam direk veriyor keyi oynuyorsun rus keyleri olmasa napacaktın be kardeş ben şu arkadaştan 3 tane key aldım tavsiye ederim atm den 35 tl yatır direk oyna verdiğin paraya fazlasıyla deyiyor merak etme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme