Şimdi Ara

Battlefield 3 'ü online oynamak mümkün mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Battlefield 3 var elimde. Normal bir şekilde çalışıyor. Sorun yok. Oyunu bitirdim. Sıra bunun multisine geldi. Onu oynamak istiyorum ama nerede ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmak lazım ? Bu oyunun multisini oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. İyi geceler.

• Kutulu veya CD-Key alman lazım. Başka türlü oynayamazsın.
  • orj. fiyatları hala düşmedi 150 TL . Cracklenmedimi oyun. İnternette bir milyon yol var onların çoğu sahte biliyorum. Galiba keysiz başka yolu yok.
  • Evet 35 lira key fiyatları.
  • Peki oyuna 150 lira vermek yerine key e 35 lira vermeyi tercih ettik diyelim. Keyin kırık çıkma riski var mı varsa ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekbir05

Peki oyuna 150 lira vermek yerine key e 35 lira vermeyi tercih ettik diyelim. Keyin kırık çıkma riski var mı varsa ne kadar ?

Keyin kırık çıkma ihtimali ne kadar bilmiyorum ama aldığın kişi önemli bence. 30-35 arası satılan key rus keyi,bu nedenle oyunu originden indirdikten sonra yamayla ingilizceye çeviriyorsun.Bende keyi formdan ,aşağıdaki linkteki arkadaştan aldım. İlgili bir arkadaş tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_52567647/mpage_1/key_/tm.htm
  • eğer kredi kartın varsa 30TL'ye plati sitesinden alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC de TEKKEN 5 Oynamak İsteyenler
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm öneri konu.

ATM'den yatır 1 gün içinde geri dönüş.
  • Peki şimdi satın aldık diyelim. En fazla kaç pc de bu keyi kullanabilirim ? MEsela kendi bilgisayarıma ve kardeşimin bilgisayarına aldığım tek key sayesinde multiye bağlanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekbir05

Peki şimdi satın aldık diyelim. En fazla kaç pc de bu keyi kullanabilirim ? MEsela kendi bilgisayarıma ve kardeşimin bilgisayarına aldığım tek key sayesinde multiye bağlanabilir miyim ?

Hayır bağlanamazsın. 2 pc ye de kurarsın 2 sinden de oyuna girip online oynayabilirsin ama aynı anda girip oynayamazsınız.
  • arkadaşlar bunun bedavası yokmu fazla keyi felan olan?:DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekokose43

arkadaşlar bunun bedavası yokmu fazla keyi felan olan?:DD

hayır bedavası yok fazla keyi olan niye versin.zaten 35 tl adam direk veriyor keyi oynuyorsun rus keyleri olmasa napacaktın be kardeş
    ben şu arkadaştan 3 tane key aldım tavsiye ederim atm den 35 tl yatır direk oyna verdiğin paraya fazlasıyla deyiyor merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.