Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet benimki de d&r dan geldi , ama T-shirt yok ! , neyse önemli değil zaten ama olsa iyi olurdu. 28 i yarım gün olduğu için kargoda bekletildi benimki de , sanırım raslantıdan dolayı hepimiz bekledik (29 Ekim den dolayı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

quote:

Orijinalden alıntı: kimbuya

bende biraz önce sögütözü ankara mağazasını aradım heryere gitmiş bi bize gelmedi diyor..

Ne sogutozu magazasi aciyor telefonu, ne de genel merkez (444 56 56). Cildirmak uzereyim. On siparis veriyoruz, bilmem kac gun sonra anca elimize gececek. O da belli degil henuz. Ayip yahu cok sinirlendim.

akşama doğru tekrardan ararsanız tam bilgi verebiliriz dedi, dedim yetkili birini bağlayın dedim.. emin olun kimsenin bi bilgisi yok dedi.. daha diyecek birşey yok adam söylüyor.. birader bugün kargo girer büyük ihtimal yarinde oyununu alabiliriz.
  • Hayır benim anlamadığım oyunlar ayrı ayrımı yollanıyor. Yukarıda bir arkadaşa formala hub a gece gelirken kargosu benim daha bu sabah 9 da geliyor. Ne ups ne Vatan görürsem yolumu değiştiririm....
  • benim paket nihayet dagitima cikmis . Aksama elimde olur herhalde ...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...
  • Oyunum geldi T-shirt XL tam oturdu . t-shirt gösterdiklerinden çok daha güzelmiş .

Bende 2 tane kağıt çıktı
    birinin bir yüzünde MOH diğer yüzünde online pass yazıyor
    diğerinde mass effect 3 var arkasında gun club var .

Bunlardan hangisi back to karkand . 2 kağıtta toplam 1 code var oda online pass .

Buda resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 31 Ekim 2011; 12:14:34 >
  • Vatan ve UPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

benim paket nihayet dagitima cikmis . Aksama elimde olur herhalde ...

Hocam benim kargo sizinkinden 10 dakika sonra yollanmış ama bu saba formula hub a yeni gelmiş. Saçmalığa bakın ya. Oyun yarına bu gidişle anca gelir...
  • quote:

aynıları bendede yazıyor nerde oturuyorsun yakınız sanırım :D (ben içerenköy)
  • Buda resim

resmi direk nasıl koyuyoruz link olmadan . Sayfayı açar açmaz resim yükleniyor ya öyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 31 Ekim 2011; 12:14:13 >
  • quote:

quote:

quote:

bende biraz önce sögütözü ankara mağazasını aradım heryere gitmiş bi bize gelmedi diyor..

Ne sogutozu magazasi aciyor telefonu, ne de genel merkez (444 56 56). Cildirmak uzereyim. On siparis veriyoruz, bilmem kac gun sonra anca elimize gececek. O da belli degil henuz. Ayip yahu cok sinirlendim.

akşama doğru tekrardan ararsanız tam bilgi verebiliriz dedi, dedim yetkili birini bağlayın dedim.. emin olun kimsenin bi bilgisi yok dedi.. daha diyecek birşey yok adam söylüyor.. birader bugün kargo girer büyük ihtimal yarinde oyununu alabiliriz.

Hic umudum yok. Ama garip olan şu. Sizler kargo bekliyorsunuz, ama ben sogutozu magazasina gidip onsiparis yaptiktan sonra gorevlinin soyledigi şuydu: "Siraniz gelince sizi telefonla arayacagiz, buraya gelip oyununuzu alacaksiniz." Ne yapacagimi sasirdim vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

quote:

aynıları bendede yazıyor nerde oturuyorsun yakınız sanırım :D (ben içerenköy)

merhaba,

bende ayni yerdeyim. Biraz önce mecburen aradim UPS i saat 16:00 dan sonra gelsin dedim . Bütün gün evde bekleyemem Kendi kendime heyecan yaratiyorum .

• Kurye dağıtıma çıkmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Buda resim

http://a1110.hizliresim.com/q/z/82yb.jpg

resmi direk nasıl koyuyoruz link olmadan . Sayfayı açar açmaz resim yükleniyor ya öyle .

merhaba ,

image yazan yere tikla ve resimin linkini ortasina kopyala

[ image ] buraya linkini kopyala , parantez ve image yazisi arasinda bosluk birakma [ /image ]

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hic umudum yok. Ama garip olan şu. Sizler kargo bekliyorsunuz, ama ben sogutozu magazasina gidip onsiparis yaptiktan sonra gorevlinin soyledigi şuydu: "Siraniz gelince sizi telefonla arayacagiz, buraya gelip oyununuzu alacaksiniz." Ne yapacagimi sasirdim vallahi.

bende kargo beklemiyorum kardeş.. Aynıyız.. 9. ayın 18.in de gittim raf'dan boş ön sipariş kutusunu satın aldım.. Mağazaya gelecekde biz gidip alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: elberp

taksimde oturuyorum.. benimki 10dk önce geldi arkadaşlar =).. darısı başınıza.. inşallah gelir en kısa zamanda..

Hayırlı olsun kardeşim. Bende ups i aradım benim kargoda teslimat şubesine gelmiş. Gün içinde yetiltirebilirlerse getirebileceklermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Oyunum geldi T-shirt XL tam oturdu . t-shirt gösterdiklerinden çok daha güzelmiş .

Bende 2 tane kağıt çıktı
    birinin bir yüzünde MOH diğer yüzünde online pass yazıyor
    diğerinde mass effect 3 var arkasında gun club var .

Bunlardan hangisi back to karkand . 2 kağıtta toplam 1 code var oda online pass .

Buda resim

Hayırlı olsun kardeşim sanada...

• Bostanci subesinden Alan oldumu magaAdan ?
  • Az önce oyun elime ulaştı ama T-Shirt falan yok malesef

Neyse zerre kadar umrumda değil, bu arada UPS kargo görevlisi tam bomba çıktı. Plazanın danışmasında bekliyor kargonuz diye haber verdiler, hemen gittim bi baktım eleman dönmüş gidiyo, kolunun altında emanet. Hayrola nereye dedim, yoksunuz diye gidiyordum dedi. Yahu telefonla konuştuk geliyorum dedim insaf

Neyse akşama cephedeyim artık.

Ama güzel bir ders oldu Vatan Bilgisayar ve UPS

Oyunlarını bekleyen tüm arkadaşlara sabır diliyorum
  • t-shirtteki resimin rengi soluk, onun haricinde iyi.. daha yüklemedm oyunu, birazdan siftah yapıcam inşallah =)..
  • arkadaşım yok böyle birşey benim paket yanlış şubeye gitmiş yarın gelir diyorlar şakamı bu ya
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.