Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan elime ulaştı T-shirt ile beraber bana xL gelmiş tabikide olmuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

Şuan elime ulaştı T-shirt ile beraber bana xL gelmiş tabikide olmuyor :D

Sanada Hayırlı olsun Kardeşim...
  • Benim kargom da 10 dakika önce geldi, t-shirt 'de XL olarak geldi. Kampanyalı aldığım için 3,5 TL kargo ücreti ödedim. Ancak oyunu zaten ben PSN'den alıp dün oynamaya başladığım için bunun paketini açmadan satıcam veya paketi açılmamış UC3 ile takas edicem.
    Kargosu eline ulaşan tüm mağdurlara geçmiş olsun Diğer arkadaşların da kargoları umarım bir an önce kendilerine ulaşır.
  • abi ben bunun mantığını anlamadım , mevzu mu çıkartayım illa küfür mü edeyim vatana , o personellerin veya o dağıtımı yapan kuryelere söveyimmi nedir yani , yanlış şubeye gelmiş paketiniiz diyor ya
  • Arkadaşlar ben 1 yıla yakın teknosa'da satış danışmanı olarak çalıştım. Vatan , D&R vb bütün teknoloji mağazalarında.. oyunlar asla ilgilenilmeyen,satışı prim getirmeyen, reyonu düzenlenmeyen, stok bilgisi müdürlerde dahil kimsenin umrunda olmayan bir ürün grubuydu. Şuan başımıza gelen şeye çok şaşırmadım açıkçası.. Reyonları Aral'dan gelen elemanlar düzeltirdi. Mağaza Yöneticileriyle görüşmek isterlerdi karışık olduğu için reyon.. müdürler onları iplemezdi bile.. ben gider dertlerini dinlerdim. kendimde bu oyun dünyasının içinde olduğum için reyonla ilgili bir görevim olmadığı halde düzeltirdim falan. neyse uzun lafın kısası.. şaşırmadım. sadece bu olaylardan anlamayan adamların bu işleri yapıyor olmasına sinirliyim şuan..

ayrıca kargom 10:30da dağıtıma çıkmış pendikteyim ben.. daha gelmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

Arkadaşlar ben 1 yıla yakın teknosa'da satış danışmanı olarak çalıştım. Vatan , D&R vb bütün teknoloji mağazalarında.. oyunlar asla ilgilenilmeyen,satışı prim getirmeyen, reyonu düzenlenmeyen, stok bilgisi müdürlerde dahil kimsenin umrunda olmayan bir ürün grubuydu. Şuan başımıza gelen şeye çok şaşırmadım açıkçası.. Reyonları Aral'dan gelen elemanlar düzeltirdi. Mağaza Yöneticileriyle görüşmek isterlerdi karışık olduğu için reyon.. müdürler onları iplemezdi bile.. ben gider dertlerini dinlerdim. kendimde bu oyun dünyasının içinde olduğum için reyonla ilgili bir görevim olmadığı halde düzeltirdim falan. neyse uzun lafın kısası.. şaşırmadım. sadece bu olaylardan anlamayan adamların bu işleri yapıyor olmasına sinirliyim şuan..

ayrıca kargom 10:30da dağıtıma çıkmış pendikteyim ben.. daha gelmedi..

Bostanci magazasini aha simdi season yine :) hala magazadan siparis verenlere gelmediklerini soluyorlar bukadarmi zor bisey parami pesin vermisim rezil olmusum vatan deil artik onspirais vermem akillandim artik .

• Konuyu bulandırmak istemiyorum ama.. Shogun 2 total War almıştım shopto dan... yine bu dnr ve aral aynı şekilde milleti mağdur etmişti.. adamlar ingiltereden oyunu bana o kadar erken gönderdiler ki.. türkiyeden alan arkadaslarım inanamadı.. yani diyeceğim o ki.. işini ciddiye alan adamlar bulmamız lazım.. keşke yurtdışından alsaydım demek istemiyorum. burada bandrollü oyun alarak.. türkiye icin türkce oyn için.. türkiyede kurulmuş server için cabalamamiz lazım. herifler üzerimize bir şarjör mermi boşaltıyo biz onları daha önce vurmamıza ragmen

kargo hala gelmedi bu arada
  • evime 7 km uzakta kargo geliyor geliyor
  • 7 eylulde onsiparis vermistim vatandan,c.tesi günü 16:00 gibi ups kargo paketimi teslim etti,limited edition ve tisort hediyesiyle,Tekirdag dayım bu arada
  • PSN den oyunu alanlar, oyunu yarıladı bile çoktan... Bu ön sipariş işine girmemek lazım, çoğu zaman 5-10 lira avantaj için... Sanki oyun çıkınca bitecek, ön sipariş verenlerin dışındakiler alamacak, çok bekleyecek gibi bir hava yaratılıyor. GTA 5 i ön siparişle almıştım, benden sonra ben den daha ucuza alan oldu...
  • Şimdi baktım takip sayfasına Formula hub dan kurye dağıtıma çıktı diyor. Daha önce şubeye gelir oradan dağıtıma çıktı derdi bakalım gelecek mi?

Edit: Şimdi eski siparişlerimden birine baktım bizim buraya Formula hub dan yolluyorlarmış Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 31 Ekim 2011; 14:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

PSN den oyunu alanlar, oyunu yarıladı bile çoktan... Bu ön sipariş işine girmemek lazım, çoğu zaman 5-10 lira avantaj için... Sanki oyun çıkınca bitecek, ön sipariş verenlerin dışındakiler alamacak, çok bekleyecek gibi bir hava yaratılıyor. GTA 5 i ön siparişle almıştım, benden sonra ben den daha ucuza alan oldu...

Aynen katılıyorum. Aslında Vatan'dan 50 liraya yakın bir indirimle almış olduk taksitli fiyatına göre 120'ye aldım ben 10 taksit tamam çok acantajlı filan ama 15 Ekim'de verdiğim siparişi halen bekliyorum. Komik tarafı kuryeyi haritadan izliyorum etrafımda çember çiziyor ama bana gelmedi daha. Battlefield 3 değil de Testere 3 gibi oldu bu ön sipariş olayı gerim gerim gerildik hepimiz.

• bütün hevesim kaçtı yav.. hiç oynuyasım yok
  • quote:

PSN den oyunu alanlar, oyunu yarıladı bile çoktan... Bu ön sipariş işine girmemek lazım, çoğu zaman 5-10 lira avantaj için... Sanki oyun çıkınca bitecek, ön sipariş verenlerin dışındakiler alamacak, çok bekleyecek gibi bir hava yaratılıyor. GTA 5 i ön siparişle almıştım, benden sonra ben den daha ucuza alan oldu...

Katılmıyorum hocam dediğinize. Sonuçta ön sipariş sadece 5-10 lira avantaj değil. Ön siparişe özel avantajlar olabiliyor. Psn de çıkmamış olsa bu oyun mesela çoğu kişi karkland pack ı para ile alacaktı ama ön sipariş yapanlara bedava. Her ne kadar umurumda olmasa da t-shirt verilmesi bunlar 5-10 liranın yanında artı önsipariş verenlere avantaj sağlıyor. Ayrıca bandrollü almak avantajlı fiyatlarda almak spotçulara para kaptırmamak da kimisi için önemli.(Ama bu şartlarda daha da buradan ön sipariş yaparmıyım bilemiyorum...)

• quote:

Orijinalden alıntı: straighthate

quote:

Aynen katılıyorum. Aslında Vatan'dan 50 liraya yakın bir indirimle almış olduk taksitli fiyatına göre 120'ye aldım ben 10 taksit tamam çok acantajlı filan ama 15 Ekim'de verdiğim siparişi halen bekliyorum. Komik tarafı kuryeyi haritadan izliyorum etrafımda çember çiziyor ama bana gelmedi daha. Battlefield 3 değil de Testere 3 gibi oldu bu ön sipariş olayı gerim gerim gerildik hepimiz.

Geçen benim siparişimde de evin sokağına gelip gitmişlerdi. Bakıyorum bizim evin etranfında geziyorlar sonra ortadan kayboldular internete baktım teslim edilmiş. Dedim bunlar bulamadı evi aradım adamlar girişteki güvenliğe bırakmış sonra tekrar gelip eve bırakmışlardı. Gülermisin kızarmısın şu duruma

• Arkadaşlar bu kuryeyi nasıl izliyorsunuz ya :) bende öyle bi numara görünmüo kargo takipte :) gelmedi herif bir türlü.. google mapsten bulayımda yolunu keseyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: straighthate

quote:

Geçen benim siparişimde de evin sokağına gelip gitmişlerdi. Bakıyorum bizim evin etranfında geziyorlar sonra ortadan kayboldular internete baktım teslim edilmiş. Dedim bunlar bulamadı evi aradım adamlar girişteki güvenliğe bırakmış sonra tekrar gelip eve bırakmışlardı. Gülermisin kızarmısın şu duruma

Gülmem abi bu saatten sonra kızamam da direk dalarım sanırım .

quote:

Arkadaşlar bu kuryeyi nasıl izliyorsunuz ya :) bende öyle bi numara görünmüo kargo takipte :) gelmedi herif bir türlü.. google mapsten bulayımda yolunu keseyim bari

Hocam upsin sitesinde şu şubeye geldi buraya gitti filan yazan yerin sağ tarafında ufak bi kare içindeki kamyon resmine tıklayınca görebiliyoruz ama bende de yeni açıldı orası. Fena fikir değil aslında önüne atlamalı arabanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

Arkadaşlar bu kuryeyi nasıl izliyorsunuz ya :) bende öyle bi numara görünmüo kargo takipte :) gelmedi herif bir türlü.. google mapsten bulayımda yolunu keseyim bari

Vatanın sayfada görünmüyor mu hocam kargo bilgileri yazması lazım ona basınca ups in sayfasına aktarıyor orada paketinizi taşıyan aracın nerede olduğunu görebiliyorsunuz gerçi bende de görünmüyor sadece kargonun bulunduğu şube görünüyor ama dağıtıma çıkmış yazıyor...
  • benim kargo takip yeri bomboş birşey yazmıyor
  • bende hepsisony.com magduru oldum adamlar normal BF3 yollamıs bide dandik bi blu ray film
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.