Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

Arkadaşlar bu kuryeyi nasıl izliyorsunuz ya :) bende öyle bi numara görünmüo kargo takipte :) gelmedi herif bir türlü.. google mapsten bulayımda yolunu keseyim bari

Vatanın sayfada görünmüyor mu hocam kargo bilgileri yazması lazım ona basınca ups in sayfasına aktarıyor orada paketinizi taşıyan aracın nerede olduğunu görebiliyorsunuz gerçi bende de görünmüyor sadece kargonun bulunduğu şube görünüyor ama dağıtıma çıkmış yazıyor...

ups'in sitesinden kim ne yapmış ne zaman dağıtıma çıkmış biliyorum da.. haritadan takip etme işini çözemedim.. bi kac entry önce bir arkadaş çevremde dolanıyo bir türlü gelmedi yazmışta.. kafam karıştı :)

• son 2 kmye girildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker2626

bende hepsisony.com magduru oldum adamlar normal BF3 yollamıs bide dandik bi blu ray film

O ne yav.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Arkadaşlar bu kuryeyi nasıl izliyorsunuz ya :) bende öyle bi numara görünmüo kargo takipte :) gelmedi herif bir türlü.. google mapsten bulayımda yolunu keseyim bari

Vatanın sayfada görünmüyor mu hocam kargo bilgileri yazması lazım ona basınca ups in sayfasına aktarıyor orada paketinizi taşıyan aracın nerede olduğunu görebiliyorsunuz gerçi bende de görünmüyor sadece kargonun bulunduğu şube görünüyor ama dağıtıma çıkmış yazıyor...

ups'in sitesinden kim ne yapmış ne zaman dağıtıma çıkmış biliyorum da.. haritadan takip etme işini çözemedim.. bi kac entry önce bir arkadaş çevremde dolanıyo bir türlü gelmedi yazmışta.. kafam karıştı :)

Hocam orada hemen bilgilerin altında kamyon resmi olacak oradan basınca google mapten gösteriyor kamyonun nerede olduğunu.

• quote:

bende hepsisony.com magduru oldum adamlar normal BF3 yollamıs bide dandik bi blu ray film

Oyunua hiç dokunmadan telefon falan etseniz hocam mağdur oldum yanlış oyun gönderdiniz diye.
  • quote:

Bence direk geri gönderin ya da telefon açın hocam kargonun üstündeki faturada yazanla farklıysa suç işlemiş olurlar zaten korkarlar geri alırlar diye düşünüyorum.
  • Oyunum problemsiz geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Oyunum problemsiz geldi :)

Hayırlı olsun hocam. Güle güle oynayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Oyunum problemsiz geldi :)

gözün aydın kardeş darısı bize.. Ulan Türkiye'nin başkentine bi oyun yollayamadılar..
  • gönderdim
  • Kamyon resmi yok ki takip edebileyim neyse.. beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shitskys -- 31 Ekim 2011; 14:54:28 >
  • 3 adet BF3 üm vatandan geldi arkadaşlar.3 tane XL t shirt ile beraber.

Kutuların üzerinde karkand pakete dahildir yazıyor.2 adet DVD var içinde.

M verip XL almak isteyenler varsa pm atsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 31 Ekim 2011; 14:55:00 >
  • geldi geldi bu çocuk forumu terk eder

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 31 Ekim 2011; 14:57:01 >
  • dalge geçiyorlar herhalde arkadaşım benden taa kaç hafta önce sipariş verdi onun kargoya verilmiş

benim verildi diyor ups aradım elimize gelmedi
  • quote:

kamyon resmi falan yok sanırım.

Gönderdiğiniz resmin tam altında olması gerek o kamyon resmi. Başka bir il olsa belki desteklemiyordur diyeceğim de İstanbul olunca o olasılık da ortadan kalkıyor. Sanırım gelen araçta GPS cihazı yok.

Edit: Bu arada oyun elime ulaştı beyler darısı başınıza. Limited Edition ve t-shirt de XL. Yarın çok önemli bir dersimin vizesi var ama yazık oldu artık derse seneye alırız tekrar.

Buyrun bu da resmi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straighthate -- 31 Ekim 2011; 15:15:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: straighthate

quote:

kamyon resmi falan yok sanırım.

Gönderdiğiniz resmin tam altında olması gerek o kamyon resmi. Başka bir il olsa belki desteklemiyordur diyeceğim de İstanbul olunca o olasılık da ortadan kalkıyor. Sanırım gelen araçta GPS cihazı yok.

evet hocam.. Gps cihazı yok.. görmemem imkansız.. neyse beklemeye devam.

• quote:

Kamyon resmi yok ki takip edebileyim neyse.. beklemeye devam

şu şekil olmalı :

ancak tıkladığımda şube gösteriliyor ...
  • arkadaşlar.. demin kargom geldi.. limited edition ve xl tshirt ile.. allah bekleyenlere sabır versin.. ben bi 10 saat sonra gelirim..
  • 1 haftadır Vatan'dan tv bekliyorum ben de, inadına Antalya'dan gönderecekler
  • yarında sharkoon kulaklıgım gelince deme keyfime
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.