Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Ankara Söğütözü mağduru olan arkadaşlar;

Yaklaşık 1 saat önce söğütözü şubesine gittim. Görevliyle aramda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum.

Ben: Merhabalar.
    Görevli 1: Buyrun
    Ben: 18 eylülde playstation 3 için battlefield 3 limited edition ön siparişi vermiştim. Dağıtıma 28 ekimde çıkacağı bilgisi verilmişti ancak hala gelen giden yok.
    Görevli 1: Gelmedi zaten.
    Ben: Neden gelmediğini öğrenebilir miyim? Söğütözü şubesi dışında her şubenizde dağıtım yapılmış ancak buradan alanlara hala yapılmamış.
    (Görevli 1, yanında bulunan daha kıdemli olan Görevli 2'ye dönerek)
    Görevli 1: ... Bey, battlefield 3'ün neden hala gelmediğini soruyor.
    Görevli 2: İstanbul'dan yola çıktı, yarın elimizde olur büyük ihtimalle.
    Ben: Peki. Bir de, dağıtım başladığında adresime kargo ile mi göndereceksiniz yoksa ben mi gelip alacağım? (Ön siparişi bizzat mağazaya gelip yapmıştım.)
    Görevli 2: (Ön siparişi mağazada yaptığım için) Ürün geldiğinde ben sizi arayacağım, siz de gelip alacaksınız.
    Ben: Peki teşekkürler.

Görevli 1'in tavırları hiç ama hiç hoş değildi. Diğer mağazalarda görmeye alışık olduğum bu hoş olmayan davranışları vatan'da da görmeye başlayacağımı hiç düşünmezdim.

Bir diğer konu da, günlerdir hatta haftalardır ne vatan söğütözüne, ne de vatan genel merkeze telefonla ulaşamıyor olmam. Genel merkez hep meşgul, 4442lü bir numara nasıl meşgul olabiliyor anlamıyorum. Söğütözü ise çalıyor çalıyor, tekrar arıyorum tekrar çalıyor, saatlerce çalıyor ama açan bir allahın kulu, bir görevli yok! Nasıl iş ahlakıdır bu arkadaş?! En sonunda aşağı indim, dilek ve şikayet kutusuna okkalı bir yazı yazdım. Her ne kadar bu şikayetimin bir işe yarayacağını düşünmesem de umarım bir yararı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Vatan Ankara Söğütözü mağduru olan arkadaşlar;

Yaklaşık 1 saat önce söğütözü şubesine gittim. Görevliyle aramda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum.

Ben: Merhabalar.
    Görevli 1: Buyrun
    Ben: 18 eylülde playstation 3 için battlefield 3 limited edition ön siparişi vermiştim. Dağıtıma 28 ekimde çıkacağı bilgisi verilmişti ancak hala gelen giden yok.
    Görevli 1: Gelmedi zaten.
    Ben: Neden gelmediğini öğrenebilir miyim? Söğütözü şubesi dışında her şubenizde dağıtım yapılmış ancak buradan alanlara hala yapılmamış.
    (Görevli 1, yanında bulunan daha kıdemli olan Görevli 2'ye dönerek)
    Görevli 1: ... Bey, battlefield 3'ün neden hala gelmediğini soruyor.
    Görevli 2: İstanbul'dan yola çıktı, yarın elimizde olur büyük ihtimalle.
    Ben: Peki. Bir de, dağıtım başladığında adresime kargo ile mi göndereceksiniz yoksa ben mi gelip alacağım? (Ön siparişi bizzat mağazaya gelip yapmıştım.)
    Görevli 2: (Ön siparişi mağazada yaptığım için) Ürün geldiğinde ben sizi arayacağım, siz de gelip alacaksınız.
    Ben: Peki teşekkürler.

Görevli 1'in tavırları hiç ama hiç hoş değildi. Diğer mağazalarda görmeye alışık olduğum bu hoş olmayan davranışları vatan'da da görmeye başlayacağımı hiç düşünmezdim.

Bir diğer konu da, günlerdir hatta haftalardır ne vatan söğütözüne, ne de vatan genel merkeze telefonla ulaşamıyor olmam. Genel merkez hep meşgul, 4442lü bir numara nasıl meşgul olabiliyor anlamıyorum. Söğütözü ise çalıyor çalıyor, tekrar arıyorum tekrar çalıyor, saatlerce çalıyor ama açan bir allahın kulu, bir görevli yok! Nasıl iş ahlakıdır bu arkadaş?! En sonunda aşağı indim, dilek ve şikayet kutusuna okkalı bir yazı yazdım. Her ne kadar bu şikayetimin bir işe yarayacağını düşünmesem de umarım bir yararı olur.

yarinde ellerinde olmaz kimsenin bildigi birşey yok.. ben kimlerle konuşmadım ki.. depo müdürü kargoyu takip ediyormuş ona bağlattırdım telefonu ama boşş.. mng kargo ile geliyor istanbuldan gelen malzemeler ve mng kargoda bugun gelmedi.. eğer ki istanbul yolladı ise yarin elimizde olur ama söyledigim gibi yolladı ise dedi bana..

Telefona verdiğim para ile başka mağazadan yeni bi dvd alabilirdim

• oyun kapıya geliyor, biz malum işteyiz. ups kargo kimseye vermiyor kargoyu alıp geri götürüyor, neymiş alıcıya teslim edilecekmiş vatanbilgisayar konuşun bize bilgi versinler anca teslim ederiz diyorlar. onuda geçtim 30dk vatanbilgisayarın telefon hattında bekledim, müş. temsilcisi arkadaş kargo olayını halledeceklerini söyledikten sonra, ayın 24 'nde ürün iptali için attığım mesajı niye geç cevap verildiğini soracakken baktım telefondan ses gelmiyor şahıs bizi beklemeye aldı veya kapattı bilemiyorum artık. tüm ürünlerde %25 inidirim yapılacağı gün tvleri siteden kaldıran yerden ne beklenir ki
  • Aracı harita üzerinden takip ettim. Adamlar yarım saat evin çevresinde hareket etti. Bir bizim evin buraya gelmedi. Şimdide çok farklı bir yöne doğru gidiyor. Hemen aradım, aracın numarasını almak için kadın veremeyiz dedi. Benimki yarına kaldı kesin. Gerçi bugün evi bulamadıysa yarında bulamaz bunlar.
  • Beni de listeye ekler misiniz, oyun+tshirt elime geçti bugün :)
  • Arkadaşlar zorda olsa şubeye giderek kendim teslim aldım...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

quote:

Orijinalden alıntı: kimbuya

bostancıda zaten mevcut.. telefondada söylediler bostancıda, topkapıda mevcut diye.. Bi Ankara Söğütözü mağazasında yok, ebesinin nikahındaki elmadağ ilçesine geldi bitti, En büyük mağazasına gelemedi gitti..

teşekkürler, iş çıkışı gideyim bari

Arkadaşlar şimdi aradım bostancıyı gelmedi diyorlar , ne biçim iş bu ?
  • Herkeze geldi bi bize gelmedi töbe bismillah
  • vatan computer ve ups ölümcül kombinasyon
  • Araç inatla evin çevresinde dağıtım yapıyor ama bir benimkini vermedi. Kaça kadar dağıtım sürüyor?
  • Şu an itibari ile oyun ve tshirt elimde :=)
  • Rus Key alacaktınız dostlar.. Valla 28TL'ye bile Key satıldı.

Düşünün artık..
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimbuya

bostancıda zaten mevcut.. telefondada söylediler bostancıda, topkapıda mevcut diye.. Bi Ankara Söğütözü mağazasında yok, ebesinin nikahındaki elmadağ ilçesine geldi bitti, En büyük mağazasına gelemedi gitti..

teşekkürler, iş çıkışı gideyim bari

Arkadaşlar şimdi aradım bostancıyı gelmedi diyorlar , ne biçim iş bu ?

sabhatan berı arıyorum bostancı subesını yok sızı arıycaz geldıgı zaman henuz bılgımız yok lan orda bılgın yoksa nedıye duruosun ınsan bı arar bu mallar neden nıcın nezaman elımızde olur mıllet baskı uygukuyo bıze bıde telefonda konusurken okadar yavsak konusuyorlarkı dırek kufur edesım gelıyor. bı ara ılk cıkan kadına dedım oyun bolumune baglarmısınz suanda herkes mesgul dedı mudurune bagla dedım telefonu kenara koydu bana saydıgını duydum bukadarda olmaz bu ne yafvsakık ne dalkavukluktur valla bıızm sıparıs yarına kaldı herhalde bu saatten sonra aramazlar bıdahada ne onsıparıs verırıım nede vatana gıderım .

• arkadaşlar kaç lira Kargo ücreti ödediniz?
    İzmir de oturuyorum.
    ben evde yoktum annemden 20TL almış oyun 95 TL ye geldi ilk kez 20TL kargo ücreti ödüyorum şey kadar paket için burdan ist a bavul yolladım 28TL ye ben...

Edit: 07,09,2011 tarihinde %25 indirimle almıştım oyunu indirimli alan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali__ -- 31 Ekim 2011; 19:15:03 >

• Benimde oyun öğlen gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali__

arkadaşlar kaç lira Kargo ücreti ödediniz?
    İzmir de oturuyorum.
    ben evde yoktum annemden 20TL almış oyun 95 TL ye geldi ilk kez 20TL kargo ücreti ödüyorum şey kadar paket için burdan ist a bavul yolladım 28TL ye ben...

Oha Ben kargo görevlesine ne kadar diye sordum ücretsiz dedi .

• yok vatanıydı,yok hepsi sony siydi.Hepsi bitmiştir benim için.Spottan şaşmıycam bundan sonra....
  • Ben böyle kötü bir kargo şirketi görmedim. Bütün gün evde olduğum halde, bir türlü teslim etmediler. Şimdide kargo takibi bölümüne kapalı demişler ev için.
  • beni de ekleyin. Vatan bilgisayar/UPS mağduruyum.
     BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...

Formula HUB şube nedir yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 31 Ekim 2011; 19:33:20 >
  • Benim oyunda geldi (tişört ile beraber) ama ben kendim gidip aldım.Bir de vatan terbiyesizi ödemeli göndermiş.Gerçekten çok rezil bir firma.Bir daha vatanın internet şubesinden bir ürünsün alırsam ne olayım.Kimisine ödemeli, kimisine de ücretsiz göndermiş.Ne kadar rezil bir firma olduğu bu samimiyetsizliklerinden belli..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.