Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Ben 3,5 lira ödedim kargo parası. Zaten kampanyadan alındıysa kargo ücreti var ama bu vatanın devreler bazen yanıyor ücretsiz yolluyorlar benim de bir oyunumu ücretsiz yollamışlardı.

@GT_55
    @eros2999 Hocam hayırlı olsun güle güle oynayın.

Edit: Ps3 oyunlarında sadece bir kod çıktı demi arkadaşlar başka kod yok bizim oyunlarda?

Evet kardeşim bir adet reedem code çıktı. 2 Kağıt parçası var. Biri kodlu diğeri mass effect 3 dog tag şeklinde...

Massefect in kapali beta si o LE alanlara
  • ps3 de oynuyorum, hile mile yok
  • Arkadaşlar Hepinize İyi Günler Diler. Tüm oyunlarını bekleyen arkadaşların oyunları biran evvel eline ulaşmasını dileyerek ;
    Az Önce ki Skorumu Paylaşıyorum...

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları...
  • konsollarda hile yok ama grafik de yok malesef.
  • Beyler Kutu İçinden Çıkanları Görebilmek Amaçlı Buyrun Bizzat Gelir Gelmez Kendim Çekerek Upload Ettim...

Fakat Konu içinde Youtube direk izlemek için ne yapıyorduk??

Şimdilik Aşağıdaki linkten videoyu izleyebilir ve Kutu içinden neler çıkacağını görebilirsiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=BFXhdLd2b8s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 1 Kasım 2011; 10:53:24 >
  • Benimde oyun ve tshirt dün elime ulaştı, oyunda LE geç olsada başka bir sorun yok.
  • quote:

Arkadaşlar Hepinize İyi Günler Diler. Tüm oyunlarını bekleyen arkadaşların oyunları biran evvel eline ulaşmasını dileyerek ;

Hocam helal olsun valla. Eski battlefield cilerdensin heralde. Ben de dün başladım oyuna vurulmaktan başım döndü. Bad company 2 yi pc de oynuyordum. PC yi satınca ps3 e aldım ben de bu sefer. Alışamadık daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

quote:

Arkadaşlar Hepinize İyi Günler Diler. Tüm oyunlarını bekleyen arkadaşların oyunları biran evvel eline ulaşmasını dileyerek ;

Hocam helal olsun valla. Eski battlefield cilerdensin heralde. Ben de dün başladım oyuna vurulmaktan başım döndü. Bad company 2 yi pc de oynuyordum. PC yi satınca ps3 e aldım ben de bu sefer. Alışamadık daha.

Sağol Kardeşim

Alışırsın hiç merak etme...

• allahıma çok şükür oyun şimdi süper bir şekilde geldi temiz fakat t-shirt yok şakamı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

allahıma çok şükür oyun şimdi süper bir şekilde geldi temiz fakat t-shirt yok şakamı bu

Oyun eline geçmiş neyse ki...

Tshirt ü göndermeyip ne yapıyorlar acaba ?
  • eros geliyorum psn JeaveN- ekle atalım tek
  • Ben yine aradim bugunde yalan oldu yarin gelirmis artik bunlarin benn taaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: mali__

arkadaşlar kaç lira Kargo ücreti ödediniz?
    İzmir de oturuyorum.
    ben evde yoktum annemden 20TL almış oyun 95 TL ye geldi ilk kez 20TL kargo ücreti ödüyorum şey kadar paket için burdan ist a bavul yolladım 28TL ye ben...

Oha Ben kargo görevlesine ne kadar diye sordum ücretsiz dedi .

BU nasıl iş arkadaşlar.. Benden de 3,5 TL aldılar... Kafalarına göre mı alıyorlar bu parayı? Bir hizmetin bedeli bu kadar farklı olabilirmi sizce?

• Bende biraz once vatan batikent subesinden teslim aldim arkdaslar bilginize
    herkese iyi oyunlar
  • bende oyunu bugün aldım ama bir sorun yaşıyorum çok saçma bir sorun var oyuna giriyorum w a s d hiç bir tuş basmıyor oyunda donma fln yaşamıyorum sadece tuşlar hemen basmıyor zorlarsam az bişe basıyor ne yürüyür ne başka bişe çözüm bulamadım yabancı sitelere bakıyorum çözüm arıyorum bu problemi yaşayan varmı nasıl bişe yaa bu çok saçma :S
  • Söğütözünden aldım sonunda..

• Benim oyunda sabah gelmiş ben yokken... sonunda.
  • herkesin oyunu göndermiş benim oyunu kargoya bile vermemişler mesajlar ile sövdüm baya oyunu iptal edicem gidip uc3 alıcam vatandan birdaha hiçbir ürün almam
  • Oyunu gelen arkadaşlar hayırlı olsun iyi oyunlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

herkesin oyunu göndermiş benim oyunu kargoya bile vermemişler mesajlar ile sövdüm baya oyunu iptal edicem gidip uc3 alıcam vatandan birdaha hiçbir ürün almam

Bu adamların çalışma disiplini yok. Ne diyebilirim ki kardeşim. Üzüldüm demek dışında...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.