Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun gittim parami geri aldim .oyunuda psn den belese indirdim sabrin sonu Ama bidaha vatannin duvarina bile isemem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Dun gittim parami geri aldim .oyunuda psn den belese indirdim sabrin sonu Ama bidaha vatannin duvarina bile isemem :)

nasıl beleşe indirdin?

bende dün iade ettim, %25 indirimli 120 tl ye aldığım için, 150tl ye kadar ürün alabileceğimi belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 3 Kasım 2011; 15:08:19 >
  • bende 120 Tl'ye ps3'de hafızasında yeri olmayan bir arkadaşa sattım,kurtuldum böylece oyundan.26 Tl'ye bedavaya geldi neredeyse
  • Vatanbilgisayarın yaptığı resmen sahtekarlık , Allah belalarını versin. Benim gibi niceleri mağdur...
  • uzun telefon görüşmeleri sinir atlamaları sonucunda kargom 10dk önce geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

uzun telefon görüşmeleri sinir atlamaları sonucunda kargom 10dk önce geldi.

Hayırlı olsun.
  • Bugün dayanamadım ve en sonunda tekrar gittim söğütözü şubesine. Görevli "biz oyunları dağıttık bitti" demesin mi?! Tepem attı o anda. Hani beni arayacaklardı? Hani geldiğinde haber vereceklerdi? En sonunda bir üst yetkiliyi çağırdılar. Kontrol etti, ilk parti gelmiş ve bitmiş. Ben 2. partideymişim. Ve şuna bakın ki 2. partide sadece 2 kişi var, biri benim! 2 tane daya oyun getiremedikleri gibi, oyunumu da önümüzdeki hafta cuma, yani bayramdan sonra bana teslim edeceklermiş. Lanet olsun böyle iş ahlakına. Paramı iade edin de diyemedim çünkü başka bir yerden bu fiyata limited edition alamam. Alabilsem de tekrar kredi kartı vs. uğraşamam. Peki diyim teşekkür edip çıktım sinirle. Allah bildiği gibi yapsın bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Bugün dayanamadım ve en sonunda tekrar gittim söğütözü şubesine. Görevli "biz oyunları dağıttık bitti" demesin mi?! Tepem attı o anda. Hani beni arayacaklardı? Hani geldiğinde haber vereceklerdi? En sonunda bir üst yetkiliyi çağırdılar. Kontrol etti, ilk parti gelmiş ve bitmiş. Ben 2. partideymişim. Ve şuna bakın ki 2. partide sadece 2 kişi var, biri benim! 2 tane daya oyun getiremedikleri gibi, oyunumu da önümüzdeki hafta cuma, yani bayramdan sonra bana teslim edeceklermiş. Lanet olsun böyle iş ahlakına. Paramı iade edin de diyemedim çünkü başka bir yerden bu fiyata limited edition alamam. Alabilsem de tekrar kredi kartı vs. uğraşamam. Peki diyim teşekkür edip çıktım sinirle. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Böyle terbiyesizlik olur mu ya ön sipariş ile satış yapmayı bilmiyorsan yapmayın. Adamlar ayak yapmış hocam. Geçmiş olsun en yakın zamanda da oyununuzu oynarsınız inşallah...

• quote:

Bugün dayanamadım ve en sonunda tekrar gittim söğütözü şubesine. Görevli "biz oyunları dağıttık bitti" demesin mi?! Tepem attı o anda. Hani beni arayacaklardı? Hani geldiğinde haber vereceklerdi? En sonunda bir üst yetkiliyi çağırdılar. Kontrol etti, ilk parti gelmiş ve bitmiş. Ben 2. partideymişim. Ve şuna bakın ki 2. partide sadece 2 kişi var, biri benim! 2 tane daya oyun getiremedikleri gibi, oyunumu da önümüzdeki hafta cuma, yani bayramdan sonra bana teslim edeceklermiş. Lanet olsun böyle iş ahlakına. Paramı iade edin de diyemedim çünkü başka bir yerden bu fiyata limited edition alamam. Alabilsem de tekrar kredi kartı vs. uğraşamam. Peki diyim teşekkür edip çıktım sinirle. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Aynen bende kaç gündür bekliyorum! Aynı şubeye gittim ve daha oyun elimize geçmedi dediler ama delirdim artık biraz daha bekliyorum eğer gelmezse valla basıcam Vatan'ı ! Bir dahada Vatandan bir şey almam!

• allah vatanbilgisayarın ne kadar bela verebiliyor ise versin. bf3'ü 31 ekimde ulaştı elime. uncharted 3 sipariş vermiştim, 2 kasımda çıktı bugün 4 kasım halen kargoya verilmedi yarın verilse bile (ki hiç sanmıyorum verileceğini ) ancak 10 kasımda elime geçicek bayramdan dolayı... idiot vatan, zeka özürlü vatan insanlar neden ön sipariş verir bi oyunu bi insan biri bana sölesin. ben 2 kasımda çıkan oyunu 10 kasımda oynıcaksam ön sipariş vermeme rağmen o işte bi dangalaklık vardır... gerizekalılarla uğraşmak kadar tiksinç başka bir şey yok bu dünyada, dahada vatan'Dan yani idiot sürüsünden bir şey alırsam top oluyım...... bu kadar ne bu kadar açık konuşuyorum. 10 bin tl lik televizyonu 5 tl ye de verseler almam... çünkü 15 bin tl kargo parası isterler emin olun ....
  • Bugün, en sonunda, oyunumu alacağım sevinciyle gittim söğütözü şubesine. Görevli, oyunumun cuma günü geleceğini söylemişti çünkü.

Gittim ve... PS3 yerine PC oyunu göndermişler izmir vatan'dan!!!!!!!!

Böyle bir şey olamaz arkadaşlar yahu yok aklım hayalim almıyor. Gönderim tarihinden itibaren 16 gün beklemişim, hadi araya bayram vs. girdi tamam ama bir de pazartesiyi bekleyeceğim şimdi. Şaka gibi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

allah vatanbilgisayarın ne kadar bela verebiliyor ise versin. bf3'ü 31 ekimde ulaştı elime. uncharted 3 sipariş vermiştim, 2 kasımda çıktı bugün 4 kasım halen kargoya verilmedi yarın verilse bile (ki hiç sanmıyorum verileceğini ) ancak 10 kasımda elime geçicek bayramdan dolayı... idiot vatan, zeka özürlü vatan insanlar neden ön sipariş verir bi oyunu bi insan biri bana sölesin. ben 2 kasımda çıkan oyunu 10 kasımda oynıcaksam ön sipariş vermeme rağmen o işte bi dangalaklık vardır... gerizekalılarla uğraşmak kadar tiksinç başka bir şey yok bu dünyada, dahada vatan'Dan yani idiot sürüsünden bir şey alırsam top oluyım...... bu kadar ne bu kadar açık konuşuyorum. 10 bin tl lik televizyonu 5 tl ye de verseler almam... çünkü 15 bin tl kargo parası isterler emin olun ....

• quote:

Bugün, en sonunda, oyunumu alacağım sevinciyle gittim söğütözü şubesine. Görevli, oyunumun cuma günü geleceğini söylemişti çünkü.

Böyle bir şey olamaz arkadaşlar yahu yok aklım hayalim almıyor. Gönderim tarihinden itibaren 16 gün beklemişim, hadi araya bayram vs. girdi tamam ama bir de pazartesiyi bekleyeceğim şimdi. Şaka gibi değil mi?

Çok üzücü bir durum kardeşim.
  • quote:

Bugün, en sonunda, oyunumu alacağım sevinciyle gittim söğütözü şubesine. Görevli, oyunumun cuma günü geleceğini söylemişti çünkü.

Tam sopalık adamlar yahu. Sonuç olarak ne dediler peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 12 Kasım 2011; 21:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Tam sopalık adamlar yahu. Sonuç olarak ne dediler peki?

Sonuç olarak, oyunum pazartesi günü adresim getirilecek ups kargo tarafından. Başka seçenek yok çünkü. Ya paramı iade edecekler, oyunu iptal edip. Ya da oyunumun gelmesini bekleyeceğim. Başka yerden bu fiyata limited edition alamayacağıma göre / bunu araştırmak için harcayacak zamanım olmadığına göre beklemek zorundayım yine. 16 gün bekledim, 2 gün daha bekleyebilirim sanırım. Zaten önümüzdeki hafta vizelerim başlıyor, şubat tatiline kadar aralıksız! Fakültem sağolsun, "vize haftası" kavramını bilmiyor pek. Her haftaya 1er 2şer vize koyuyorlar, bir hafta 1. vizeler bittiyse, bir sonraki hafta tak 2. vize geliyor. Yine rahat yok yine rahat yok o yüzden pek canımı sıkmıyorum oyun konusunda çünkü nasıl olsa istediğim gibi oynayamayacağım.

• vay be...millet oyunu bitirdi multide levellerini en üst noktaya taşırdı ama daha oyunu eline ulaşmamış arkadaşlar var...ne vatan mış yaw... bide sözde ön sipariş.galiba vatan için bunu değiştirelim arkadan sipariş diye
  • ben ucharted aldigimi solemistim ya iptal ettim, sumdi bakalim ne zaman geri iade yapacaklar parayi. oderken saniyede cekmeyi biliolar parayi geri iade olunca 10 is gunu diolar, de git allahini seviyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

vay be...millet oyunu bitirdi multide levellerini en üst noktaya taşırdı ama daha oyunu eline ulaşmamış arkadaşlar var...ne vatan mış yaw... bide sözde ön sipariş.galiba vatan için bunu değiştirelim arkadan sipariş diye

İnternet üstünden vatandan hiç birşey alınmayacağını çok çok iyi anlamış olduk...
  • quote:

vay be...millet oyunu bitirdi multide levellerini en üst noktaya taşırdı ama daha oyunu eline ulaşmamış arkadaşlar var...ne vatan mış yaw... bide sözde ön sipariş.galiba vatan için bunu değiştirelim arkadan sipariş diye

Benimle ilgilenen yetkiliden, beni müdürüne götürmesini istedim ama "yemedi" tabi ki, bir üstüne götürdü. Uğraşmak istemediğim için sesimi çıkarmadım.

Sorduğum soru şuydu, gayet basit. "Bu şubeye, önsipariş için tamamen farazi olarak 100 adet battlefield 3 kimited edition kotası açıldıysa ve 100'ü de tükendiyse, teslim tarihi geldiğinde bu 100 oyunun 100'ü de tek partide oyunculara kargolanmaz mı? Ön siparişin mantığı bu değil midir? Oyuna normalden daha önce sahip olmak?

Cevap: "Kem küm. Oyunu bize gönderen firma 2 parti halinde göndermiiş, bizim yapabileceğimiz bir şey yok."

Bu adama ne kadar laf anlatmaya çalışırsan çalış, bir yere varamazsın. Yanlış mı düşünüyorum?

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

ben ucharted aldigimi solemistim ya iptal ettim, sumdi bakalim ne zaman geri iade yapacaklar parayi. oderken saniyede cekmeyi biliolar parayi geri iade olunca 10 is gunu diolar, de git allahini seviyosan

Çok normal. "Yüksek ticaret ahlakı" bunu gerektiriyor günümüzde. Malesef.

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

İnternet üstünden vatandan hiç birşey alınmayacağını çok çok iyi anlamış olduk...

Aynen öyle.

• arkadaslar oyunu bende vatandan aldim le daha sonra takaslayip psnden indirdim peki ek paketleri yinede bedava indirebilecekmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.