Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (2024. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.478
Cevap
150
Favori
1.195.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20202021202220232024
Sayfaya Git
Git
Giriş

hile varmıydı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile olmuyor hocam artık kolay kolay oyun eski olduğu için sevenleri oynuyor sadece.

• Oyunu Steam deck üzerinde oynuyorum punkbaster hatası oluyor, hep oyundan atıyor, punkbaster yükledim ama yine hata alıyorum bunu aşmanın yolu var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hatayı alan var mı?
    Giriş çıkış yaptım gene aynı hata devam ediyor.
    Bilgisayarı da resetledim?
    Çözümü nedir? Yada sorun nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steam üzerinden satın almak istiyorum fiyatı 2.8 dolara düştü, premium versiyonda neler var nasıl öğrenebilirim? DLC listesinde tonla shortcut kit adı altında paket var bunlar ne işe yarıyor? Oyunu origin üzerinden tüm harita paketleriyle oynuyordum, 50 saat oynamışımdır ama doğru dürüst silah veya eklenti toplayamadım, basit bir dürbün bile açamadım, ama yine de Steam deck üzerinde sorunsuz çalışan tek Battlefield oyunu bu kaldı

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Premiumda shortcutla ilgili icerik yok sadece camo,dlc falan var.
    shortcut kit dedigi weapon shortcut silahlari aciyor,vehicle shortcut araclarin eklentileri aciyor.

Belli silahlarla oynarsaniz eklentileri cabuk acarsiniz o silahin bide premium oldugu icin goldpack verir baya onlarida acarsiniz cogu silaha eklenti acilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Aralık 2024; 12:49:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Bir dürbünü açmak için onlarca saat oynadım, genelde her silahı denemiyorum bir silah seçip devam ediyorum ki eklentileri açılsın, şuan listeye baktım tek bir eklenti paketi oyunun üç katı fiyata satılıyor, tonla paket var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 2 Aralık 2024; 12:51:40 >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Cok olmasi soyle hem tek tek alma var hemde toplu alma, mesela weapon shortcut alirsan tum silahlar acilir ama carbine alirsan sadece carbine assault rifle alirsan sadece assault, vehicle olanda da ground/air diye ayirmislar mesela.Assault ,recon vs olanlar siniflar has ozellikleri acmak icin m320/c4/mortar vs veya bunlarin ozellikleri var combat medic/anti tank vs onlari acmak icin.Soldier shortcutta tum 4 sinifin her seyini aciyor.
    Ultimate shortcutta bunlarin hepsini kapsiyor(4 sinif,silah,araclar)
    Sen eklenti acmak icin gene oynamak zorundasin heralde gold pack verirse iste 10 larca kutu acinca illa ise yarar eklenti cikar istedigin silaha,fiyat konusunda da dogru oyundan pahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Aralık 2024; 12:59:20 >

Nasıl yaa, dlc'leri alsam da eklentileri açmak için yine oynayacaksam zaten iddialı değilim, oynarken açarım

• Battlefield 3 ve 4 online oynamak için sunucuları aktif mi, kapandı mı?

• saltanat1299 kullanıcısına yanıt
    Acik ikiside,oynanacaksa bf4 alinir bf3 olu sayilir,aksama dogru ve haftasonlari bf4de dolu server bulursun baya.
    bf3 sadece ps3/x360 icin kapali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 5 Aralık 2024; 9:0:36 >
    Teşekkür ederim,bf3 ve bf4 ün pc versiyonunu indirimde olduğu için satın almıştım,serverleri kapalıysa iade edecektim,siz açık olduğunu söylediniz ve bf 4 oynanır diyorsunuz,o halde bf3 ü iade edeyim mi sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Siz bilirsiniz gene almisken 2 saat deneyip iade edersiniz merak ediyorsaniz

aktif,

Xbox 360 ve PS3 platformlarda kapandı sadece

Xbox One/Series, PS4/5 ve PC platformlarda destek devam ediyor

• Peki bf3 serverleride dolu oluyormu? indirip kurması uzun sürdüğü için sizlere soruyorum kusura bakmayın.

Arama motorunuza BF3 servers yazın. Resmi battlefield sitesinde serverlar karşımıza çıkacak orda oranları var.

• golmud haritası oynayan varsa eklesin takım olalım. ps5

soyhaa

• Oyunda gamepad tuşları aktif olmuyor, silah menüsünden çıkılamıyor, garip hatalar var

• 
Sayfa: önceki 20202021202220232024
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.