Şimdi Ara

Battlefield 4 640x480 nasıl alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bf3 te 640x480 görüntü ayarı var ama bf4 de yok 640x480 nasıl yapabilirim bilginiz var mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=rMGxG64ZLX4

burda video var 480x320 var nasıl ayarlanıyor çok lazım kasıyor

• O çözünürlükte bf4 oynanır mı hiç. Git cs oyna daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oynama o oyunu daha iyi.

Herkes haddini bilsin 640*480 ile oyun oynamak nedir
  • Oynayacaksan 1280x720 en az.
    Gerisi zevk vermez sana pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bence oynama o oyunu daha iyi.

Herkes haddini bilsin 640*480 ile oyun oynamak nedir

Kötü bir işletim sistemi olursa sende oynarsın hocam
  • Tamam oyna kimse sana oynama demezde , o çözünürlükte karşıdan gelen düşmanı seçemezsin birader :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga mı geçiyon öyle BF4 mü oynanır la!
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Tamam oyna kimse sana oynama demezde , o çözünürlükte karşıdan gelen düşmanı seçemezsin birader :)

Haklsın hocam bf4 gta V açan ekran kartları biliyor musun ?
  • Biliyorumda sen sistemini bir paylaş bakalım , ona göre arkadaşlar sana öneride bulunurlar.Ayırdığın bir bütçe varmıdır.Bunların bilinmesi lazım.
  • quote:

Biliyorumda sen sistemini bir paylaş bakalım , ona göre arkadaşlar sana öneride bulunurlar.Ayırdığın bir bütçe varmıdır.Bunların bilinmesi lazım.

500 600 bütçem var
  • Al birtane R9 270x

• quote:

Al birtane R9 270x

hangi oyunları kaldırır gta 5 falan ?
  • Güç kaynağın 500w olması lazım ama en az bunun için

• Belgelerim > Battlefield 4 > Settings klasöründeki PROFSAVE_profile dosyasında aşağıda işaretlediğim yerlerde değişiklikler yapman gerekiyor. Bendeki dosyada 1080 yazan yer sende kaçsa onu 480, yine bende 1920 yazan yer sende kaç ise onu 640 yapıp kaydedersen istediğin çözünürlükte oynayabilirsin. Her ihtimale karşı dosyanın bir yedeğini almayı ihmal etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: salas

Belgelerim > Battlefield 4 > Settings klasöründeki PROFSAVE_profile dosyasında aşağıda işaretlediğim yerlerde değişiklikler yapman gerekiyor. Bendeki dosyada 1080 yazan yer sende kaçsa onu 480, yine bende 1920 yazan yer sende kaç ise onu 640 yapıp kaydedersen istediğin çözünürlükte oynayabilirsin. Her ihtimale karşı dosyanın bir yedeğini almayı ihmal etme.

Saol hocam önceden yapmıştım bu sefer takılmalar yaşanıyor 4 gb ram sadece ekran kartım düşük 25 ile 30 fps alıyorum takılma sorunu nasıl çözebilirim bilgin var mı ?

• İyi akşamlar. Bir iki şey önerebilirim.

*Eğer Windows 7 kullanıyorsan ve 4 çekirdekli bir işlemcin varsa CPU Unpark yapabilirsin.

*Battlelogda arkaplandaki animasyonları kapatabilirsin. Azda olsa arkaplanda işlemciye gereksiz yük binmesini engeller.
    Settings / General / Local Settings En alttaki Enable video background for this device/browser kısmını sola çek/kapa

*C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\__Installer\directx\redist\DXSETUP.exe tekrardan kur

*Oyunu repair et

*Windowsdaki eksik ya da bozuk dosyaları düzelt
    başlat > cmd > sfc /scannow

Ve son olarak kendi kullandığım User.cfg dosyasını yükledim. Bunu C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\ klasörüne kopyala

Umarım bir sonuç elde edersin.

• Düşük çözünürlüğün tek faydasını Crt monitörlerde gormustum 1080p oynarken 2-3 aylık yaz tatilinde arkadaş kasayı bizim eve getirdi her gece oynuyorduk beraber monitoru bozuldu 2-3 gün sonra bendede dolapta eski crt monitör var dedim al tak yeni alana kadar idare ederiz falan 120 hertzdi crt 800x600 da o kadar güzel bf oynanıyordu ki anlatamam 1440p monitörler falan kenara atıldı fps dedinmi alicaksin hertzi bol bi crt 800x600 da çok iyi akıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: salas

İyi akşamlar. Bir iki şey önerebilirim.

*Eğer Windows 7 kullanıyorsan ve 4 çekirdekli bir işlemcin varsa CPU Unpark yapabilirsin.

*Battlelogda arkaplandaki animasyonları kapatabilirsin. Azda olsa arkaplanda işlemciye gereksiz yük binmesini engeller.
    Settings / General / Local Settings En alttaki Enable video background for this device/browser kısmını sola çek/kapa

*C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\__Installer\directx\redist\DXSETUP.exe tekrardan kur

*Oyunu repair et

*Windowsdaki eksik ya da bozuk dosyaları düzelt
    başlat > cmd > sfc /scannow

Ve son olarak kendi kullandığım User.cfg dosyasını yükledim. Bunu C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\ klasörüne kopyala

Umarım bir sonuç elde edersin.

Senin sayende takılma sorununu giderdim user.cfg işe yaradı oyuna girdigim zaman tarayıcıyı kapatıyorum çok daha iyi oluyor çok saol hocam

• Hemen R9 270X önermek olmaz.
    Belliki arkadasin sistemi kötü.
    Power Supply gücü ve islemcisini ogrenmeden öneri yapmak yanlış olur.
    Eger PC bilgilerini biliyorsan yaz buraya 600 TL ye en iyisini yapmaya calisiriz.Power iyi değilse power almak gerekecektir.Sonra islemciye bakip darboğaz olur olmaz anlarız ekran karti oneririz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.