Şimdi Ara

Battlefield 4 - Call Of Duty Advanced Warfare kasmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı yaklasık 3,5 sene önce almıştım . Bu aralar Battlefield 4 - Call Of Duty Advanced Warfare gibi oyunlarda low graphicde bile kasmalar yaşıyorum. sanırım power yetersiz gibi ?sorun bilgisayarımın hangi parcasının yetersizliğinden kaynaklanıyor yardımcı olabilir misiniz ?

Özellikler:

GIGABYTE 890GPA-UD3H ANAKART

AMD Phenom II X4 955 ( 3.20 GHZ )

8 GIGABYTE KINGSTON HYPERX RAM 1600 MHZ

ATI RADEON HD 6850 1 GBYTE 256 BİT DDR5 EKRAN KARTI

400 WATT POWER

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• sistem bileşenlerinize göre psu gerçekten yetersiz.. yalnız ekran kartınız zaten en düşük sistem gereksinimlerini ancak karşılıyor.. bunu da göz önünde bulundurmanız gerek..
  • geçen sene battlefield 3 ü high grafikte rahatca oynayabiliyordum ne bileyim demek ddr5 ekran kartı bile yetmiyor :S en iyisi oyunu konsolda oynamak . peki kaç watt power gerekir bu sisteme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrelativo -- 14 Aralık 2014; 23:46:20 >
  • Sizin en az minimum 550 w powere ihtiyacınız var ayrıca işlemcinizi de değiştirmenizde fayda var şu An oyunlar Yeni nesil olarak değiştirilmiş oyun motorlarıyla yapılmakta olduğu için sisteminiz 2014 oyunlarında kasma yapması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

geçen sene battlefield 3 ü high grafikte rahatca oynayabiliyordum ne bileyim demek ddr5 ekran kartı bile yetmiyor :S en iyisi oyunu konsolda oynamak . peki kaç watt power gerekir bu sisteme ?

Ben olsam kasmalar varsa ayarları düşürüp lowda oynarım.
  • Kurutucu kullanıcısına yanıt
    hocam zaten bu seneki oyunlar low graphic de bile kasıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.