Şimdi Ara

Battlefield 4-GTA5-GT6 Ps3 80029564 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 ümde bu oyunları hep single oynuyordum.Multiplayer girmek istedim gidip ethernet kablosu aldım :)
    Sonra güncellemeler yüklenirken hep %14 de kalmaya başladı buradaki konuları okudum ama hala hiçbirşey yok 3 hafta geçti :/

• Yani update de bişey yok :( Demek istemiştim
  • Arkadaşım bu sorun bende de vardı. Oyuna girerken güncelleme, üçgene basıp güncellemeleri kontrol et de öyle güncelle gene hata verirse bir daha dene 2.seferde oluyor.
    Superonline'ı olanlar yaşıyor bu problemi. Şilayetvar'a yazdım ertesi gün aradılar Sony'i arayıp port numaraları isteyecekmişim söz konusu oyunla ilgili öyle data bozulması düzelecekmiş. Ulan dedim Ttnette nasıl bozulma olmuyor sizde bozulma oluyor diye kadın kem küm etmeye başladı, eveledi geveledi bişeyler en sona doğru ttnet yıllardır piyasada olduğu için daha tecrübeli dedi iyi dedim o zaman ben onlara geçeyim bişey demedi neyse sizde emir kulusunuz kolay gelsin iyi günler deyip kapattım. 50 Gb'ı geçtiğimde normalde hız 3 Mbit'e düşerdi 150 GB'ı geçtim çok rahat hala 60 Mbit hızla indiriyorum. Geçmiş aylarda hiç böyle birşey olmazdı bitti mesajı gelince şak hız inerdi mesaj gelmesine rağmen aynı hızdayım, sanırım iptal edicem falan diye korkuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim internet dsmart baska bi arkadasimda mi guncelleyeyim yani.

• Yok yine olmadi yinede tesekkurler bide baska bir internetle yapmaya calisacagim deli eder bu insani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sales1209 -- 22 Şubat 2015; 10:18:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.