Şimdi Ara

Battlefield 4 - Haritaların Geç Yüklenmesine ''Olası'' Çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Net olarak çalışıp çalışmadığını malesef henüz deneyemedim. Yarın ilk iş gidip bir 32 GB bellek alacağım.

1- 32 GB'lık flash belleğinizi bilgisayarınıza takın.

2- Battlefield 4\Data klasörüne gidip, tüm .CAS dosyalarınızı flash belleğinize taşıyın.

3- CMD'yi açn. (Bu bölümde, .CAS dosyalarının yolunu flash bellek olarak değiştireceğiz. Böylece oyun haritaları direkt olarak flash bellekten yükleyecek.)

4- cd /d "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 Beta\Data" yazın. (Oyunun klasörü sizde farklı ise, o şekilde değiştirin. '' işaretleri olmalı). (Bunu bir kez yapıyoruz.)

5- mklink cas_01.cas G:\cas_01.cas yazın. (cas_02.cas ve diğer tüm .cas dosyaları için bunu tek tek yapmanız gerekiyor. ''G'' flash bellek. Sizde farklı olabilir.)

6- Bu kadar.

Ben henüz denemedim, 32GB'lık flash belleğim yok şimdi. Ancak çözüm getireceğine inanıyorum.

Ben CMD falan uğraşamam diyorsanız bu programı kullanabilirsiniz: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 6 Aralık 2013; 6:19:50 >

• Merhaba,

Super paylasim! Teknik olarak calismamasi icin hic sebep yok, hatta Junction Point ile klasor olarak bile denenebilir, "Data" klasorunun icerigine bakmak lazim. Hatta ve hatta flash bellek yerine system diskini SSD kullanan ama oyunu HDD'ye kuranlar bile deneyebilir bu yontemi. Test edenlerden sonuclari belkliyoruz.

Tesekkurler,

Hicks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd + raid disk kullanıyorum. Oyun raidde. Okuma hızı 180 mb civarı olmasına rağmen çok yavaş. Dediğini ssd de denesem diyorum ama Update çıkınca sorun olmaz mı

• 180mb olduğu halde yavaşsa pek umut vermiyor bu çözüm, usb3 bellekle ne kadarlık bir transfer hızına ulaşılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 6 Aralık 2013; 17:54:34 >
  • ssd kullanıcısıyım durumdan çok memnunum hatta oyuna ilk sıralarda başlayıp devamlı sesli iletişim halinde olduğum arkadaşlar oyuna girene kadar bir kaç adam öldürüğüm dahi oluyor sanırım onlarda ssd kullanıyor , tavsiye ediyorum zaten bu oyunu oynayabilecek bir sisteme sahipseniz ssd fiyatları size dokunmaz hatta 2. elde oldukça makul fiyatlara temin edebilirsiniz. sırf oyun için mi alıcam diye düşünmeyin bilgisayarı ne amaçla kullanırsanız kullanın zaten farkını hissediyorsunuz varlık içinde yokluk çekmeyin teknolojinin nimetlerinden yararlanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azai -- 6 Aralık 2013; 18:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azai

ssd kullanıcısıyım durumdan çok memnunum hatta oyuna ilk sıralarda başlayıp devamlı sesli iletişim halinde olduğum arkadaşlar oyuna girene kadar bir kaç adam öldürüğüm dahi oluyor sanırım onlarda ssd kullanıyor , tavsiye ediyorum zaten bu oyunu oynayabilecek bir sisteme sahipseniz ssd fiyatları size dokunmaz hatta 2. elde oldukça makul fiyatlara temin edebilirsiniz. sırf oyun için mi alıcam diye düşünmeyin bilgisayarı ne amaçla kullanırsanız kullanın zaten farkını hissediyorsunuz varlık içinde yokluk çekmeyin teknolojinin nimetlerinden yararlanın

Bu islemde biraz olsun tasarruf amacli. Super sisteme sahip olmayan arkadaslar icin. 560ti ile oynayanlar var. Ssd alacak bu arkadas ikilemde kalir,ssd mi alayim yoksa uste ssd parasi koyup karti mi guncelliyim diye sorar kendine. Karti guncellemek daha mantikli tabi. Ayrica guzel sisteme sahip ancak ssd si olmayan , yeni masrafa girmek istemeyen arkadaslarda kullanabilir :), benim gibi. 2dk olan yukleme suresi 40-50 saniyeye dustu :)

• Hocam selamın aleykum ben battlefield hardline indirdim benim bir sandiskim var ve 16gb ama yer yetmiyor ben onun yerine şöyle yapsam .cas dosyalarnının alabildigi kadar koysam bi sakıncası olurmu mesela 10 .cas a geldim ve bıraktım yer yetmedi böyle yaparsam bir sıkıntı çıkarmı lutfen cevap verirmsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.