Bildirim
Battlefield 4 Kasma Sorunu ( Sistem Yeterli ?)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardımcı olacak kimse yok mu ?
Acaba işletim sistemi ile ilgili bir sorun mu suan win7 64 bit ultimate -
Kasma derken,oyun içinde FPS değerleri nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: FearDive
Yardımcı olacak kimse yok mu ?
Acaba işletim sistemi ile ilgili bir sorun mu suan win7 64 bit ultimate -
40- 60 arası dolasıyor . çoğu zaman fps kırmızı ve kasma yapıyor. Sistemim yeterli değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
Kasma derken,oyun içinde FPS değerleri nedir ?
Alıntıları Göster -
quote:
40- 60 arası dolasıyor . çoğu zaman fps kırmızı ve kasma yapıyor. Sistemim yeterli değil mi ?
Bu 40-60 arası FPS SP,demi yoksa MP,demi ? -
Miladını doldurmuş işletim sistemini kullanma 8.1 64 bite geç. Tüm driverlerini otomatik günceller daha fazla fps alırsın.quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976quote:
40- 60 arası dolasıyor . çoğu zaman fps kırmızı ve kasma yapıyor. Sistemim yeterli değil mi ?
Bu 40-60 arası FPS SP,demi yoksa MP,demi ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bertan1907
Miladını doldurmuş işletim sistemini kullanma 8.1 64 bite geç. Tüm driverlerini otomatik günceller daha fazla fps alırsın.
Takımdaşım sen ne dediğinin farkında mısın ?
Daha bir çok kurumsal firmada hala XP kullanılıyor ki sen Windows 7 için miladını doldurmuş diyorsun,birazcık daha araştırma yaparsan ne demek istediğimi anlarsın. -
Mp oluyor bu sorunlar sp'de takilma yapiyor fakat mp kadar degil -
quote:
Mp oluyor bu sorunlar sp'de takilma yapiyor fakat mp kadar degil
MP 64 Kişilik haritada olabilir çünkü zaten harita 64 kişilik eh birde üzerine türkiyedeki internetin zaten ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
SP,de ultra ayarlardan bir tık altındaki video ayarlarında test edermisin bakalım kasma olacakmı ? -
Onceki monitorum 1280x1024 hic bir sorun cikarmiyordu ultrada monitoru degistirdim 1920x1080 de kasma yapmaya basladi sorun pixel mi ekran karti mi yermiyor -
quote:
Merhaba ,
Bf4 kasma sorununu bir türlü çözemedim ultra ayarlarda 1920x1080 getirdiğim zaman kasma yapıyor.
Acaba sistemim yeterli mi yardımcı olursanız cok sevinirim;
Sistem ;
AMD FX 8350 5,2 ghz
Sapphire ati radeon r9 270x oc vapor-x 2gb ddr5
2*4 8 GB RAM 1600 mhz
1 TB Blue 3,5'' HDD
Bence sistem yeterli. CPU-GPU sıcaklıklarına baktın mı acaba ? -
1.) Kurumsal firmaların işletim sistemlerine önem verdiğini mi düşünüyorsun, verseler bile onlar programlarla uğraşıyorlar ama sen oyun oynuyorsun bunlar farklı şeyler.
2.)Güncel işletim sistemleri her zaman iyidir.8.1'e geç farkı sende anlayacaskın. -
Gpu en fazla 60 derece goruyor cpu 40 derece -
quote:
1.) Kurumsal firmaların işletim sistemlerine önem verdiğini mi düşünüyorsun, verseler bile onlar programlarla uğraşıyorlar ama sen oyun oynuyorsun bunlar farklı şeyler.
2.)Güncel işletim sistemleri her zaman iyidir.8.1'e geç farkı sende anlayacaskın.
Ben oyun ve program diye ayırmadım ayrıca oyunda bir program değilmi sonuçta ?
Ayrıca büyük ihtimalle seninde bildiğin gibi Microsoft son kullanıcıya yani bizlere Windows XP desteğini Nisan 2014 bıraktı ancak kurumsal firmalara hala tam destek veriyor.
Şimdi bu kadar bilgi doğrultusunda genel olarak baktığımızda Windows XP miladını doldurmuş bir işletim sistemi diyebilir miyiz ?
Ha dersinki benim için Windows XP -Windows Vista -Windows 7 miladını doldurmuş,tamam derim son kullanıcı olarak senin için hiç önemi yoktur anlayış ile karşılarım.
Ama genel olarak böyle bir şey şuan için söz konusu değil.
Benim şu anda sistemimde hem Windows 7 64Bit Ultimate hemde Windows 8.1 Professional var ve her ikiside verimli bir şekilde kullanıyorum.
Sözün özü,seni yermeye falan çalışmıyorum sakın yanlış anlama lütfen.
Sadece birbirimizi bilgilendirmeye çalışıyorum.
-
Format atiyorum yarin win7 home pro kurmayi dusunuyorum umarim kasma yapmaz toz konusu icin 2 haftada bir hava vuruyorum tek tek parcalara -
Xp Nisan 2015 e kadar destek verecek diyorsunuz ancak soyle bir durum var.quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976quote:
2.)Güncel işletim sistemleri her zaman iyidir.8.1'e geç farkı sende anlayacaskın.
Ben oyun ve program diye ayırmadım ayrıca oyunda bir program değilmi sonuçta ?
Ayrıca büyük ihtimalle seninde bildiğin gibi Microsoft son kullanıcıya yani bizlere Windows XP desteğini Nisan 2014 bıraktı ancak kurumsal firmalara hala tam destek veriyor.
Şimdi bu kadar bilgi doğrultusunda genel olarak baktığımızda Windows XP miladını doldurmuş bir işletim sistemi diyebilir miyiz ?
Ha dersinki benim için Windows XP -Windows Vista -Windows 7 miladını doldurmuş,tamam derim son kullanıcı olarak senin için hiç önemi yoktur anlayış ile karşılarım.
Ama genel olarak böyle bir şey şuan için söz konusu değil.
Benim şu anda sistemimde hem Windows 7 64Bit Ultimate hemde Windows 8.1 Professional var ve her ikiside verimli bir şekilde kullanıyorum.
Sözün özü,seni yermeye falan çalışmıyorum sakın yanlış anlama lütfen.
Sadece birbirimizi bilgilendirmeye çalışıyorum.
Alıntıları Göster
Xp ne kadar destegini devam ettirsede sizce windows 7 veya 8.1 kadar guvenlik saglayabilir mi? Belkide arkadaşın sorunu virusten kaynaklanmakta...Her zaman guncel isletim sistemi daha az virus yer bunu sizin bilmeniz gerekir.
Eger sende 2 işletim sistemi varsa zaten aradaki fps farkini anlamis olman gerek.
Mesela ben windows 7 de Ac Bf i max 45 fps alirken 8.1de 53 e kadar cikti.
-
quote:
Format atiyorum yarin win7 home pro kurmayi dusunuyorum umarim kasma yapmaz toz konusu icin 2 haftada bir hava vuruyorum tek tek parcalara
Son durum nedir ? -
setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition bu hatayi aliyorum kuruluma baslarken delircem -
quote:
quote:
Format atiyorum yarin win7 home pro kurmayi dusunuyorum umarim kasma yapmaz toz konusu icin 2 haftada bir hava vuruyorum tek tek parcalara
Son durum nedir ?
Ne yapsam olmadi hala fps dusmesi yasiyorum butun guncellemeleri yaptim biosu dahi guncelledim -
Virüs olabilir combofix ile bir tarat pcyi açıp temizlemelisin toz falan olabilir ondan kaynaklanabilir. driverlerini güncele mp de ise hangi interneti kullanıyarsan müşteri hizmetlerini ara anlat derdiniquote:
Orijinalden alıntı: FearDivequote:
quote:
Son durum nedir ?
Ne yapsam olmadi hala fps dusmesi yasiyorum butun guncellemeleri yaptim biosu dahi guncelledim
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- mailden konum bulma
- silinen notları geri getirme
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- nokia güvenlik kodu
- cable not connected ne demek
- dlss nedir
- zyxel modem kurulumu
- komut istemi
- iso dosyası nedir
- hoparlörden ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X