Şimdi Ara

Battlefield 4 kendini kapatıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım her ne kadar kötü olsa da, 720p low ayarlarda bile Battlefield 4 güzel oluyor. Son günlerde Battlefield 4 oynarken bilgisayar kendini kapatıyordu. Sıcaklıkdan dolayı olduğunu anladım ve kasanın içini temizledim. Artık kendini kapatmıyor. Fakat bu sefer yeni bir problem ortaya çıktı. Oyuna girdikten en fazla 5 dakika sonra sanki sunucudan admin banlamış gibi, harita değişir gibi ekran kararıyor. Sağ üstte beyaz çubuk (sunuculara girerken sağ üstte olan o beyaz çubuk) normal şekilde çalışıyor ve battlefield 4 kendini kapatıyor. Masaüstüne dönüyor. Ping yok. Her sunucuda böyle yapıyor. (Tr serverinde denemedim. 50 pingde de atıyor, 100 pingdede) Battlefield 4 çalışmayı durdurdu gibi bir hata gelmiyor. Sürücüler güncel. Amd'nin en son çıkan beta sürücüsünü kullanıyorum.(AMD A10 5800K apu var.) Google chrome kullanıyorum. Acaba bundan mı anlamadım. Zaten battlelog girince yukarıda "This site uses a plugin (Battlelog Game Launcher) that will soon be unsupported." diye birşey çıkıyor. Plugin yüklü. sorunu anlayamadım. Yardımcı olursanız gerçekten minnettar kalacağım. Teşekkürler.

• AMD Omega (14.12) sürücüsü yükle son yüklediğin beta sürücüsünü kaldır.Çünkü beta çogunlukla sorun çıkarabiliyor.Tarayıcı olarakta firefoxtan battleloga gir dene bir istersen.
  • Sürücüyü kaldırdım. En güncel Omega sürücüsünü indirdim. (14.12) Punkbustr güncelledim. Battlelog plugin sildim. Firefox'dan indirdim.Temizlik yaptım bilgisayarda sorun hala devam ediyor.
  • aynı sorun bende de var......
    denemediğim yol kalmadı.. ve bende ekstradan başka kapatma sorunları var.. konuyu ben de bugün açtım

http://forum.donanimhaber.com/m_107293785/tm.htm
  • İşin ilginci olay Punkbuster kaynaklıymış bende. Pinkbuster sitesinden tool ile update edince sorun düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.