Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satın alırken dil soruyor. Fiyat merak edenler için:
     Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya

BF4 76TL
    BF4 Limited Edition 98TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 23 Ağustos 2013; 12:04:01 >
  • rusya versiyonunda dil sormuyordu artık soruyor mu acaba? bide premium alırsak deluxe almamıza gerek yok dimi deluxe ün içindeki herşey premium da var mı?
  • nasıl alacağız hocam detaylı bir anlatım bekliyoruz unttum ben nasıl yapıldıgını
  • Evet var. Şuanda Premium alabildim. Alınca hemen mail gelmedi biraz korktum açıkçası ancak şuanda mailde geldi, rahatladım. Yaptığım şeyi anlatayım. Sistemde bir sorun oluşmasını sağlayarak almış oldum galiba.
    -Proxy kapalı iken bf4 premium linkini aldım, birde proxy açıkkenki bf4 premium adresini aldım.
    -Buyrun iki link burda:
    -Bu proxy açıkken alınmış link:https://www.origin.com/es-mx/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-premium
    -Bu da proxy kapalı iken alınmış link:http://store2.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/productID.281555400
    -İki linki de aynı anda açtım(proxy açıkken).
    -Sonra proxy kapalı iken alınmış link açıkken sepete ekledim(proxy kapalı). Gerisi bütün sayfalar İspanyolca dilinde geldi. Tabi fiyatta.

adilazimdegilx arkadaşın dediklerinide deneyebilirsiniz:
    quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Proxy'yi şu an veremiyorum, diğer PC'de kayıtlı kaldı. Ama hala çalışır mı bilmem tabi. Almak için direkt proxy ile girmeyin. Meksika'dan alınmasın diye sanırım Meksika'ya Premium koymamışlar. Şöyle deneyin çalışan bir proxy bulunca:
    - Proxy değiştirmeden BF4 Premium'u açıp siteden o aşamada durun, sepete koymayın.
    - Proxy'yi aktif edin Pre-order yapın direk septe göndermesi lazım sizi.
    - Bunu yapınca fiyaı 458 pezo yapmıştı bende. Ama son aşamada yine ucuzladı. Satın alma işlemine devam edin.
    - Kullanıcı adınızla girebilirsiniz daha önce aldıysanız, ben öyle yaptım.
    - Kart işlemlerini yapınca yukarıdaki resimdeki yere kadar gitmesi lazım. Ben hep aldığım kredi kartını kullandım. Siparişi tamamlamadım ama kredi kartı numarasını yazdıktan sonra hata vermedi.
    - Sağ alt taraftaki yeşil yazıya basınca onay vereceksiniz ve sipariş tamamlanacak. Premium alınca Origin'de direkt gözükür mü bilmiyorum. BF3 premium BF3'ün altında gözüküyordu. Bu daha açılmadığı için nasıl gözükür belli değil.

Kullandığım proxy adresi: 201.150.2.169:8080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 23 Ağustos 2013; 12:29:24 >

• premium beta ya erken erişim vermiyor ama onun için deluxe almak lazım sanırım :(
  • BF4 beta erişim için birçok olanak var. BF3 premium varsa erişebiliyorsunuz. MOH: Warfighter almışsanız erişebiliyorsunuz. Şimdi baktım BF4 Digital Deluxe almak lazımmış. Aslında BF3 varsa BF3 premium alınarak (Meksikadan ucuza) BF4 beta erişimi sağlanabilir.
    Meksikadan BF3 Premium 38TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 23 Ağustos 2013; 12:33:13 >
  • sağlam bir meksika proxyisi bulabileceğimiz site varmı ? proxyi giriyorum web acılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

sağlam bir meksika proxyisi bulabileceğimiz site varmı ? proxyi giriyorum web acılmıyor

http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=&ssl=&country=MX&latency=&reliability=#table
    burdakileri deneyin genelde bu saatlerde çalışıyorlar. Akşam saatlerinde çok çalışmıyor.
  • 11.5 dolar farkla deluxe alman daha mantıklı duruyor
  • Arkadaşlar sonunda aldım Meksika sitesinden ama kafama takılan sorular var.

1 -Kredi kartından ufak bir tutar çekilmiş? Oyun çıktığında mı çekecekler kalanı?

www.ea.com/cs Redwood City N 1,95
    www.ea.com/cs Redwood City N 1,95

2- Oyunu şu an origin'de göremiyorum. Bir şey yapmam gerekli mi?

3- Ground Vehicle Shortcut verdi promosyon. Bunu şimdi yükleyebilir miyim? Nasıl?
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. 1-2 güne oyunu aktive ediyorlar. Ben hala muallaktayım alsam mı almasam mı. Biz beklerken dolar yükseliyor ama
  • beyler ben alırken dil falan sormadı normal sürüm alıcaktım ama dil sormayınca sipariş vermedim dili oyunu yüklerken falan mı sorucak çıktığı zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

beyler ben alırken dil falan sormadı normal sürüm alıcaktım ama dil sormayınca sipariş vermedim dili oyunu yüklerken falan mı sorucak çıktığı zaman ?

Originde farketmiyor ya
  • Premium üyelik almaya çalışıyorsanız onda dil sormaz. Çünkü hesabın önemli olduğu esas "base" oyun yani Battlefield 4, Battlefield 4 İngilizce dilinde alındıysa, Premium bunu değiştirmez.
    @Archelot
    Premiumu bende hesabımda göremedim ama mail geldiyse sorun olmaz.
    Hangi oyunu aldın?
    Hayırlı olsun...
  • Beyler meksika proxy ile ön siparişi geçtim anında geldi oyun origin hesabıma 20 saniyede falan gelmiştir alırken uğraştırdı biraz çok yavaştı proxyden dolayı ama deydi bf4 normal sürüm aldım 75 tlye geldi çok iyi oldu
  • Premium için çok acele etmemek lazım zaten sitede aratmayınca çıkmıyo.Daha tam bi kampanya ya girişmemişler demekki .İlk hedefleri oyunu satmak
  • cakallar anlamışlar galiba 746 pesomu ne olmuş ne kadar ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

cakallar anlamışlar galiba 746 pesomu ne olmuş ne kadar ediyor

Daha yeni aldım hocam 399 pesoya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Beyler meksika proxy ile ön siparişi geçtim anında geldi oyun origin hesabıma 20 saniyede falan gelmiştir alırken uğraştırdı biraz çok yavaştı proxyden dolayı ama deydi bf4 normal sürüm aldım 75 tlye geldi çok iyi oldu

Valla benim bir şey gözükmüyor henüz. Parayı çekmişler mi karttan kontrol ettin mi?
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    yok ben farklı bir şey görmüşüm proxy sürekli hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.