Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
112.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana gelen ödeme yapıldı emailindeki adresden girdiğimde görebiliyorum Order History'i. Ama normal programdan girince gözükmüyor. Bilmiyorum bakalım bekleyeceğiz artık.
  • Live chat ile görüştüm sorun yok paranız oyun çıktığında çekilecek dediler. Oh be :D
  • adilazimdegilx ve sultanomar bahsettiği yolları 3-4 farklı proxy ile denedim. Ancak çoğunda sonuca ulaşamadım. adilazimdegilx'in yoluyla proxy kapalı iken gelinen Premium sayfasında, proxy'yi açıp pre order'a bassam bile, site İngilizce kalıyordu, fiyat değişmiyordu. Diğer türlü sultanomar'ın yoluyla (proxy açık) linkleri açmaya çalıştım. Proxy kapalı iken aldığımız link açılınca sayfa İspanyolca oluyor, ve ana sayfaya dönüyor. Bir kere ikisini de sepete attım ancak Battlefield'ın dilini sormadı bu sefer de (sultanomar'ın proxy açıkken verdiği premium linki). Lanet gelsin 3 saattir uğraşıyorum, elde var sıfır. Canınız çıkardı şu Meksika'ya Premium ekleseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 25 Ağustos 2013; 0:45:36 >
  • Kolay gelsin
  • Premium'u bahsettiğiniz şekilde attınız değil mi? Yanlış anlamış olabilirim de o yüzden soruyorum. Çünkü dediğim gibi kapalı iken verilen linki, açıkken yazınca ana sayfasına atıyor. Bir de sistemin proxy'sini değiştiriyorsunuz değil mi?
  • Evet, ancak her zaman işleyecek diye birşey yok. Sistemde anlık oluşan bir boşluk sayesinde almış olabilirim. 3 gün boyunca denedim ben. Evet sistemin proxy sini değiştirmiştim. Google Chrome öyle yapıyor.
  • Hocam explorer'ın ayarlarından Proxy değiştirin. Sonrasında ipgoster.com benzeri sitelerden ip numaranızı öğrenin. Proxy
    tutuyorsa origin'in sitesine girin ve alın. Yok önce ekle sonra Proxy gir falan hurafe bunlar. Ama her Proxy ile olmuyor bu kesin. Denemenizi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam proxy isteyen ler için

http://www.flyvpn.com/freetrial

Free triali çeksin

Programı yükleyin.

Yandaki kutularda free trial account ve şifresi var.

Programı çalıştırın, Free trial accountunu girin.

Meksika serverini secin.

20 dakika zamanınız var. 20 dakika sonra kesilecek.5 dakika bekleyip gene bağlanmanız gerekecek.

Origine baglanın ,satın alın. 20 dakika da satın alırsınız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 25 Ağustos 2013; 2:05:28 >
  • 50 kere denedim hala aynı hatayı alıyorum
  • VPN ile olması daha kolay gibi geliyor. Bu arada VPN ile proxy nin gelişmiş hali gibi. Kesinlikle aynı şeyler değil ama.
  • Archelot, siz Premium'u aldınız mı? Proxy ile gittiğiniz sayfada BF4 için dil seçimi sordu mu? İki farklı siteleri var çünkü. Birinde ikisi de ekleniyor ancak çok karışık sistemi, diğerinde ise Premium görünmüyor bildiğiniz gibi.

Kraaz, dediğiniz yöntemi deneyeyim. Umarım dil seçimini yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 25 Ağustos 2013; 13:30:22 >
  • Hocam ben aldım. Öncelikle hiç bir işlem yapmadan, sayfa açmadan proxy girdim. Sonrasında origin.com'a girdim zaten direk meksika origin'e yönlendi. Oradan BF4 ve Bf4 Premium'u sepete ekledim. Sonra satın alma kısmına geldiğimde origin hesabımla giriş yapmamı istedi. Giriş yaptım sonrasında kredi kartı bilgilerini vs. gireceğim yere yönlendirdi. Bilgileri girdim ve satın aldım. Mailime İspanyolca olarak işlemin tamamlandığı bilgisi geldi. Kredi kartımdan ilk aşamada 1,5+1,5 TL olarak toplamda 3 TL para çekildi. Battlelog ya da Origin'de pre-order yaptığımla ilgili bir yazı vs. bir şey yok. Live chat'e bağlanıp bir sorun olup olmadığını sordum. Herhangi bir sorunun olmadığını Paranın oyunun çıkış tarihine yakın bir zamanda çekileceğini söyledi. Ayrıca hediye olarak verilen BF3 Ground Vehicle Shortcut hemen aktif oldu.

Önemli Notlar:

• Eğer satın alma sayfasında tüm bilgilerinizi doğru girmenize rağmen hata alıyorsanız proxy'de sorun var demektir. Benim de ilk başta böyle oldu. Başka proxy ile girince kabul etti.
    • Origin hesabınızdaki adres kısmınızı Mexico olarak düzenlemenizi tavsiye ederim. İleride bir sorun yaşamamak adına...
    • Ödeme sayfasında adres bilgilerini ben Mexico diye doldurdum. Bir sorun olmaması adına bunu da bu şekilde yapabilirsiniz.
    • Sayfa İspanyolca olduğu için anlamadığınız yerler olabilir. Emim olmak için Google Çeviri kullanabilirsiniz. İspanyolca çevirisi İngilizcesinden çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 25 Ağustos 2013; 14:04:42 >

• Daha önce BF3 Premium ve Simcity'yi almıştım Meksika'dan ancak bu sefer yapamadım. Bahsettiğiniz sitede BF4'ü ekleyince dil sormamıştı yalnız bende. Her güncelleme çıktığında dil sorunu yaşamak istemiyorum BF3'te olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Daha önce BF3 Premium ve Simcity'yi almıştım Meksika'dan ancak bu sefer yapamadım. Bahsettiğiniz sitede BF4'ü ekleyince dil sormamıştı yalnız bende. Her güncelleme çıktığında dil sorunu yaşamak istemiyorum BF3'te olduğu gibi.

Bu Key değil hocam. Origin'den direk alıyorsunuz. RUS KEy'leri çok farklı. Ayrıca dil falan sormadı bana bilginize...
  • Bende bf4 premium sepetteyken yanında Americas(Inglés) yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 25 Ağustos 2013; 15:03:25 >
  • Tamamdır, Kraaz'ın dediği VPN'yi denedim. Hata veriyor yukarılarda paylaşılmış. Farklı proxy'ler deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

Bende bf4 premium sepetteyken yanında Americas(Inglés) yazıyordu.

Sen alabildin mi bu arada?
  • Alabildim.
  • Kaç tane proxy ,vpn ile denedim sürekli aynı hatayı alıyorum..INVOICEFAILED

Ayrıca her denemeye Ea para kesmiş.2 kart ile denemiştim 2.sindede bunlar provizyonda bekleyen işlemlerde

25/08/2013www.ea.com/cs Redwood City NL 1,01 USD

25/08/2013www.ea.com/cs Redwood City NL 0,79 USD

EA live chat ile görüşmeye çalışıyorum bakalım..

• Hangi yöntem ile aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.