Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Beyler meksika proxy ile ön siparişi geçtim anında geldi oyun origin hesabıma 20 saniyede falan gelmiştir alırken uğraştırdı biraz çok yavaştı proxyden dolayı ama deydi bf4 normal sürüm aldım 75 tlye geldi çok iyi oldu

Valla benim bir şey gözükmüyor henüz. Parayı çekmişler mi karttan kontrol ettin mi?

Ben siparişi tamamladım battelogu açtım direk bf4 pre-ordered diye gözüktü sonra origini açtım oyun hemen gelmiş hesaba para çekilmiş bende
  • beyler geçen sene origin preorderlarında para karttan çekilip sonra geri yatırılıyor, ve oyun çıkıışında tekrar çekiliyordu. eğer sanal kartla aldıysanız oyun çıkış tarihinde aynı karta oyunun parasını atmayı unutmayın sistem otomatik çekecek günü gelince. eğer para olmaz çekemezse hesabınız askıya alınır live chat ile uğraşırsınız orda da proxy ile aldığınız ortaya çıkabilir haberiniz olsun
  • quote:

quote:

quote:

Beyler meksika proxy ile ön siparişi geçtim anında geldi oyun origin hesabıma 20 saniyede falan gelmiştir alırken uğraştırdı biraz çok yavaştı proxyden dolayı ama deydi bf4 normal sürüm aldım 75 tlye geldi çok iyi oldu

Valla benim bir şey gözükmüyor henüz. Parayı çekmişler mi karttan kontrol ettin mi?

Ben siparişi tamamladım battelogu açtım direk bf4 pre-ordered diye gözüktü sonra origini açtım oyun hemen gelmiş hesaba para çekilmiş bende

Mailden falan onay mı verdin? bende neden açılmadı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam hiç bir fikrim yok mailden onay vermedim bana sadece mail geldi siparişiniz tamamlandı diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam hiç bir fikrim yok mailden onay vermedim bana sadece mail geldi siparişiniz tamamlandı diye

Paranın çekilmiş olması çok ilginç. neyse beklicez artık yapacak bişi yok.

• ben anca bf nin yeni oyunu duyuruldugunda bf 4 ü alırım
  • Benim sayfa bu şekilde gözüküyor :

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya
  • Benim order history mde ne BF4 gözüküyor ne de Premium
  • @whisper242 arkadaşımız kredi kartıyla aldım bir sorun olur mu diye sormuş benim önceki mesajıma istinaden, buradan da cevap vereyim kredi kartında oyun çıkış gününde limit varsa sıkıntı olmaz.
  • Tüm işlemleri yapıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum
     Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya
  • @Noobkiller karambole getirip alabiliyorsun. Bende bu hatadan aldım uzun süre. Farklı yöntemler deneye deneye sonunda karambolden aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 24 Ağustos 2013; 11:59:40 >
  • designr kullanıcısına yanıt
    whisper42'nin direk parayı çekmişler. Nasıl yapmış anlamadım yapmış bir şekilde işte :D

Yok bir de hediyeleri var BF3'le alakalı. Onları BF4 çıktığında alacaksam hiç almayayım daha iyi.
  • kasmaya devam o zaman kardeşim hahaha :=)) mersi :P
  • beyler yanlız dikkat edin hepiniz aynı zamanda aynı proxyden almayın
  • Artık Order History'de de gözükmüyor. Çok karıştırdım biryerleri ne oldu anlamadım.
  • abi bence başka ülke bulalım mesela hindistan gibi
  • Vallla ben oyunu kutulu ön sipariş ettim, premium'u da oyun çıktıktan sonra ayrı olarak alacağız artık...
  • Baya bir ülkeye bakmıştım, en ucuz Meksikada
    designr ın dediği doğru fazla abanmamak lazım :)
  • başka proxy denedim gene aynı hata gene aynı hata
  • HAngi siteden alıyorsunuz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.