Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.123
Cevap
85
Favori
449.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 4 pre-order poster leaks, releasing ¡°fall 2013¡å ¨C rumour

http://www.vg247.com/2013/03/25/battlefield-4-pre-order-poster-leaks-releasing-fall-2013-rumour/

• Battlefield 4, Sonbaharda mı Çıkacak?

Resmi duyurusuna yalnızca 2 gün kalan Battlefield 4, son zamanlarda hakkında çıkan haberler ve yayınlanan videolarla oyun dünyasını meşgul ediyor. Peki yeni nesille, bu nesil arasındaki geçiş oyunlarından olacak olan Battlefield 4 ne zaman çıkacak.

Gamersky adlı bir site tarafından sızdırılan ön sipariş posterlerine bakılırsa, oyun 2013'ün sonbahar aylarında çıkacak. PS4'ün de en azından bazı bölgeler için sonbahar aylarında çıkacağını göz önüne alırsak, Battlefield 4, yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte veya bir süre sonra çıkış yapabilir. İşte o tanıtım posteri:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4_Sonbaharda_mi_Cikacak-36754.htm

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)
  • uygun tarih yeni nesilde cıkacak o sıralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Mart 2013; 20:48:32 >
  • Umarım önümüzdeki sene çıkar çünkü bu oyun için ps4 alıcam ve konsolu erken almak istemiyorum.
  • http://www.battlefield.com/battlefield-4
    Sitedeki ibre doldu, arka plana BF4 logosu ve karakteri geldi.
  • Ya sonbaharda cikmasi cok kotu olur ocqk falan iyi konsolda oturur alirdik beraber kõtû oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video icin Son 1 gün

Buarada resimdeki kişiye amma benziyor :)

• Türkçe Battlefield için açılmış bir imza kampanyası var

imza kampanyasını başlatan Emir Uluğ isimli arkadaşın mesajı

''"Artık DICE ve EA'ya sesimizi duyurma vakti geldiğini düşündüm. DICE'a bundan 1 ay önce Türkçe seslendirmeler gelecek mi hakkında mesaj atmıştım.Bana 'Bunu şu anlık yapmak imkansız ama ilerde olabilir' diye döndüler. Ben de bunu fırsat bildim ve Battlefield.com'u ile Battlelog'u Türkçe görmek için imza kampanyası başlattım. Şu an 226 destekçi var ve git gide artıyor. Çok güzel yorumlar atılıyor. Artık size de başvurma gereği duydum destek çıkmak ister misiniz diye. Eğer amacımıza ulaşırsak, DICE ve EA'ya mesaj atacağım''

olur veya olmaz bi imza atmakla bişey kaybetmeyiz ben destek verdim

çorbada bi tuzumuz olur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 26 Mart 2013; 15:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Türkçe Battlefield için açılmış bir imza kampanyası var

''"Artık DICE ve EA'ya sesimizi duyurma vakti geldiğini düşündüm. DICE'a bundan 1 ay önce Türkçe seslendirmeler gelecek mi hakkında mesaj atmıştım.Bana 'Bunu şu anlık yapmak imkansız ama ilerde olabilir' diye döndüler. Ben de bunu fırsat bildim ve Battlefield.com'u ile Battlelog'u Türkçe görmek için imza kampanyası başlattım. Şu an 226 destekçi var ve git gide artıyor. Çok güzel yorumlar atılıyor. Artık size de başvurma gereği duydum destek çıkmak ister misiniz diye. Eğer amacımıza ulaşırsak, DICE ve EA'ya mesaj atacağım''

Hep Destek Tam Destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Türkçe Battlefield için açılmış bir imza kampanyası var

Hep Destek Tam Destek

Teşekkürler Hocam
  • Bizim DICE ve EA'ye destek vermemiz değil biz istemeden Türkçe koyup onların bize destek vermesi gerekli. Oyuncu ve müşteri olan biziz. Ben Türkiye'de resmi yollardan yeterince orjinal oyun ve ürün (konsol vs) satıldığını düşünüyorum. Gerekli desteği hali hazırda yapıyoruz.
  • Bu gece ilk BF4 vidyosunu izliyebileceğiz, Vidyonun gelmesine 15 saat 30 dakika kaldı.

http://www.secondapps.com/countdown/t1364364000z4.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Mart 2013; 16:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bizim DICE ve EA'ye destek vermemiz değil biz istemeden Türkçe koyup onların bize destek vermesi gerekli. Oyuncu ve müşteri olan biziz. Ben Türkiye'de resmi yollardan yeterince orjinal oyun ve ürün (konsol vs) satıldığını düşünüyorum. Gerekli desteği hali hazırda yapıyoruz.

Aynen hocam çok doğru söyledin.
    Ben bıraktım artık bu mail atın, twit atın falan işlerini.

Adamlar bize değer veriyorsa koysun, beğenimizi kazansın, zorla istedikten sonra (zaten yapmıyorlar) uğraşmanın bi anlamı yok.

Örnek: Fifa 13'te desteklenen klüpler arasında en yüksek oran Galatasaray'da. Yıllardır böyle ama hala bir Türkçe eklemediler.
    Bunun için ne kadar mail atsak az, adamların umrunda değiliz çünkü...
  • dostlar tabiki tercihlerinize saygı duyuyorum

ea ve ea ile birlikte çalışan firmaların 5 para etmez olduklarının bende farkındayım

ancak elleri mahkum onlarda Türkçe oyunlar çıkartacaklar

biz sadece işleri hızlandırmaya destek verelim düşüncesindeyiz

ea rakipten alacağı 1 kuruş için kendi hayranlarına sırt çevirebilen bir firma

bir sonraki oyunu için update ile önceki oyunu mahvedebilen bi firma

daha çok şey sayarım

ama özetle bu oyun aleminin en rezil firması

şu an Türkçe oyunlarla ilgili güzel bir ivme yakalanmış durumda

yani gün gelecek elleri mahkum bu işi yapacaklar

ha bf4 e yapmışlar ha 5 e

ama vazgeçmemek iyidir
  • Türkiye saati ile sabah 07:30 08:30 gibimi oluyor.

•  BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)
  • 7:30 mu of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

ekim çok erken değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

ekim çok erken değilmi

O yüzden 4 yerine 3,5 demek daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.