Bildirim
BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (16. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TAkmMF8P5bQ
Bakalım PC/PS4 farkı ne kadar olacak grafik kalitesi olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 27 Mart 2013; 4:49:50 > -
---------------------------------------------------------------------------------------------
Battlefield 4 Frostbite 3 mü kullanacak?
Battlefield 4'e adım adım yaklaşıyoruz ve bu sırada edindiğimiz bilgiler de gün geçtikçe bekleyişi dayanılmaz kılıyor. An itibariyle Stockholm'de kapalı kapılar ardında tanıtılan oyundan bir takım dedikodular sızdırıldı. Ne kadar doğru olduklarını onaylatamıyoruz ama verilen bilgilere göre Battlefield 4 beklenen şekilde Frostbite 2.5 motorunu değil, Frostbite 3'ü kullanacak. Yeni motorun öncekinden üstün aldığı yerler özgün bir hava durumu sistemi (bütün Battlefield teaser'larında yağmurun neden kullanıldığını açıklar aslında), daha iyi ışıklandırma, animasyonlar ve yüzde yüz yok edilebilinecek binalar. GDC'de resmi açıklama gelince bunları doğrulatmış da olacağız ama o zamana kadar hayal etmesi bile müthiş!
--------------------------------------------------------------------------------------
Battlefield 4'ten İlk Görüntüler Sızdı!
San Francisco'daki Game Developers Conference etkinliğinin Battlefield 4 ayağının başlamasına saatler kala internet alemindeki hareketlilik de artmaya başladı. Battlefield 4'ün ilk videosunun gösterileceği GDC etkinliği öncesinde oyundan olduğu iddia edilen bazı görseller sızdı.
NeoGaf forumları aracılığıyla karşımıza çıkan bu görüntülerin birisinde BF4'ün birinci bakış açısına iniyoruz. Diğer ikisinde ise Battlefield 4'ün sunduğu savaş atmosferi gayet iyi bir şekilde yansıtılıyor. Tabii bu görüntülerin sahte olup olmadığına dair şu an için bir açıklama yapılmış değil. Fakat görüntülerin sahte olamayacak kadar kaliteli durduğunu söylemek gerek. Ayrıca bu görüntülerinin bir tanesinin Battlefield'in resmi blog sitesinin veritabanında da bulunduğunu ekleyelim.(Link,1920x1080)
GDC'deki Battlefield 4 sunumunun Türkiye saatiyle sabah 8'de başlayacağını hatırlatalım.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4ten_ilk_Goruntuler_Sizdi-36800.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 27 Mart 2013; 5:36:46 > -
17 dk lik video ne zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10200097787220912
call of ölmüştür artık bana göre. -
Geldi gelecek.
17 dakikalık versiyonu
Oyun yine harika gözüküyor ama benim bazı eleştirilerim olacak. Bu adamlar hala bazı şeyleri beceremiyorlar.. Bizim oynadığımız karakter yine sus-pus 2 damla kelam bile etmiyor! .Bu olay benim oyunların hikaye modunda en başta aradığım şey. Yahu, asker arkadaşımız bizi yerden kaldırıyor '' Are you okay? '' diye soruyor . insan bir '' im okay '' der ya . yuh arkadaş yuh yani. bu mu 2 senedir geliştirdiğiniz '' yeni nesil oyun '' . Ben çok fark görmedim battlefield 3 ten . Bunun dışında ilginç bulduğum birşey de , Asker arkadaşımızın bacağını tek sefer de bıçak ile kesiyoruz teh Allahım ya yok daha neler .. Tamam hadi kestin, adam 5 saniye bile bağırmıyor sanki yarabandını bir anda çekilmiş gibi Karakterlerin konuşma konusun da cod da bile o grafiklerle , hikaye modunda karakterler bas bas konuşuyor.Madem bir hikaye var, öyleyse karakterimiz neden konuşmuyor? Bu gerçekten çok anlamsız ve absürt birşey. bu oyun multiplayer oyunu başka birşey değil yani. -
SmithAhmet +1 -
quote:
Orijinalden alıntı: SmithAhmet
Oyun yine harika gözüküyor ama benim bazı eleştirilerim olacak. Bu adamlar hala bazı şeyleri beceremiyorlar.. Bizim oynadığımız karakter yine sus-pus 2 damla kelam bile etmiyor! .Bu olay benim oyunların hikaye modunda en başta aradığım şey. Yahu, asker arkadaşımız bizi yerden kaldırıyor '' Are you okay? '' diye soruyor . insan bir '' im okay '' der ya . yuh arkadaş yuh yani. bu mu 2 senedir geliştirdiğiniz '' yeni nesil oyun '' . Ben çok fark görmedim battlefield 3 ten . Bunun dışında ilginç bulduğum birşey de , Asker arkadaşımızın bacağını tek sefer de bıçak ile kesiyoruz teh Allahım ya yok daha neler .. Tamam hadi kestin, adam 5 saniye bile bağırmıyor sanki yarabandını bir anda çekilmiş gibi Karakterlerin konuşma konusun da cod da bile o grafiklerle , hikaye modunda karakterler bas bas konuşuyor.Madem bir hikaye var, öyleyse karakterimiz neden konuşmuyor? Bu gerçekten çok anlamsız ve absürt birşey. bu oyun multiplayer oyunu başka birşey değil yani.
Fazla heyecan yapmışsın, sen bir Half Life 1-2 oyna gel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 27 Mart 2013; 8:40:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Fazla heyecan yapmışsın, sen bir Half Life 1-2 oyna gel.
CS'mi? Sen benim grafik için HL dediğimi sanıyorsun, bu daha da vahim. -
Eğer PS4'te böyle olacaksa çokta değişiklik yok yani.
Işıklandırmaları fullemişler, kafayı kaldırdığı an zaten ışıktan önünü göremiyor adam.
Bıçaklama animasyonu niye aynı insan bari onu değiştirir. Sırttan kalbe bıçağı sokmak daha basit değil mi?
O animasyon yüzünden az bug yaşamadık.
PS3'e gene 24 kişi multi gelirse büyük hayalkırıklığı olur. -
Bazı sahneler ps4 e yakışıyor bazıları ise geride kalıyor ps4e alınıp oynanır bence...
quote:
CS'mi? Sen benim grafik için HL dediğimi sanıyorsun, bu daha da vahim.
hayır , bence burda en berbatı konuyla alakasız bir şekilde örnek verip , laf kalabalığı yapmanız. şimdi ne alakası var Half life ile bf4 ün. sabah sabah rüyanda gördün heralde. bu yazılı metinde yazmış olduğun şeyi en basit haliyle ne demek istediğini %70 olarak anlayabiliriz. siz hl ye devam edin . hiç bulaşmayın Bf4'e. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmithAhmet
quote:
CS'mi? Sen benim grafik için HL dediğimi sanıyorsun, bu daha da vahim.
hayır , bence burda en berbatı konuyla alakasız bir şekilde örnek verip , laf kalabalığı yapmanız. şimdi ne alakası var Half life ile bf4 ün. sabah sabah rüyanda gördün heralde. bu yazılı metinde yazmış olduğun şeyi en basit haliyle ne demek istediğini %70 olarak anlayabiliriz. siz hl ye devam edin . hiç bulaşmayın Bf4'e.
Konu ile alakasız ama senin bir oyun için çok önemli dediğin detay ile çok alakalı... Ama işte HL oynamamış bir insan evladının olabileceğini tahmin edemedim. Eğer oynamış olsaydın, Valve'in Gordon'ı konuşturmadan hem karakteri, hem hikayeyi, hem de oyunu nasıl efsane yaptığını anlamış olacaktın. -
Half life örneği vermesinin sebebi bf4'ün hikayesinden dem vurduğun içindir.Eğer hikaye istiyorsan yanlış oyundasın, half life 1,2 oyna demek istiyor.Neyse;
Grafikler melkor arkadaşımızın da dediği gibi bf3 ile hemen hemen aynı sayılır.Tabi normaldir.Sonuçta bu oyun eski konsollarada çıkıyor o yüzden tamami ile nextgen bir oyun motorunu kullanmak yanlış olurdu.Killzone shadow fall'ı gördükten sonra, şu pc'de nextgen dedikleri, crysis 3, tomb raider, battlefield 3, (hepsini full ayarlarda pc'de bitirdim)falan çok basit geliyor benim gözüme.Ama battlefieldın asıl olayı multilpayer kısmıdır.Onda da her zaman ki gibi başarılı olacağını düşünüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X