Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.123
Cevap
85
Favori
449.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yangından mal kaçırır gibi oyun çıkartıyorlar yahu. Yeni nesil konsollar gelmeden bir an önce piyasaya sürüp ne satsak kar diye düşünüyorlar sanırım. Biz de oyuncular olarak iki arada kalıyoruz. BF sitesine bakıyorum PS4 ile ilgili en ufak bir ibare yok. Pre Order sayfası var PS4 gözükmüyor. Ha belki PS4'ün sonbaharda çıkacağı kesin değil ondandır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Konu ile alakasız ama senin bir oyun için çok önemli dediğin detay ile çok alakalı... Ama işte HL oynamamış bir insan evladının olabileceğini tahmin edemedim. Eğer oynamış olsaydın, Valve'in Gordon'ı konuşturmadan hem karakteri, hem hikayeyi, hem de oyunu nasıl efsane yaptığını anlamış olacaktın.

işte her konuda kendi bildiğiniz şeyleri örnek verince böyle olur. Karşınızdaki kişi her gün konuştuğunuz yada sürekli oyun muhabbeti yaptığınız kişi değil, zira tahmin etmekte yararsızdır. Çok mu zor '' Bu oyundan hikaye bekleme '' demek? ya da buna yakın şeyler. ayrıca uslübunuz da kabacaydı. doğal olarak ben de ona göre konuştum.
  • Olmuş, ilk günden alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Oyun yine harika gözüküyor ama benim bazı eleştirilerim olacak. Bu adamlar hala bazı şeyleri beceremiyorlar.. Bizim oynadığımız karakter yine sus-pus 2 damla kelam bile etmiyor! .Bu olay benim oyunların hikaye modunda en başta aradığım şey. Yahu, asker arkadaşımız bizi yerden kaldırıyor '' Are you okay? '' diye soruyor . insan bir '' im okay '' der ya . yuh arkadaş yuh yani. bu mu 2 senedir geliştirdiğiniz '' yeni nesil oyun '' . Ben çok fark görmedim battlefield 3 ten . Bunun dışında ilginç bulduğum birşey de , Asker arkadaşımızın bacağını tek sefer de bıçak ile kesiyoruz teh Allahım ya yok daha neler .. Tamam hadi kestin, adam 5 saniye bile bağırmıyor sanki yarabandını bir anda çekilmiş gibi Karakterlerin konuşma konusun da cod da bile o grafiklerle , hikaye modunda karakterler bas bas konuşuyor.Madem bir hikaye var, öyleyse karakterimiz neden konuşmuyor? Bu gerçekten çok anlamsız ve absürt birşey. bu oyun multiplayer oyunu başka birşey değil yani.

Bıçıkla bacağını kesince adam bayılıyor orada ondan bağırmıyor. Tabi o acıyla direk bayılırmısın yoksa önce bağırıp sonra mı bayılırsın bilmiyorum. Denemek lazım. :P
  • Bakü Flame Towers.

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)
  • Dostlar benim icin en onemli mesele oyunun cizgisi

kendi gibi yani bf gibi bir oyun gelecekse tamamdir

pastadan pay almak icin isim ayni cisim farkli olacaksa bu bizi uzer

bc2 den iyi bi olur umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi oldu iyi , erken çıkınca da bi laf buluyoruz , oynamaya bakalım
  • ps3 ve 360'a multi oynamak için alınmaz kesinlikle. 4'e 4 falan yaparlar heralde multi yi bu grafiklerle.
  • Tek kelimeyle muhteşem.Grafikler yine tatmin edici,patlamalar daha gerçekçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Half life örneği vermesinin sebebi bf4'ün hikayesinden dem vurduğun içindir.Eğer hikaye istiyorsan yanlış oyundasın, half life 1,2 oyna demek istiyor.Neyse;
    Grafikler melkor arkadaşımızın da dediği gibi bf3 ile hemen hemen aynı sayılır.Tabi normaldir.Sonuçta bu oyun eski konsollarada çıkıyor o yüzden tamami ile nextgen bir oyun motorunu kullanmak yanlış olurdu.Killzone shadow fall'ı gördükten sonra, şu pc'de nextgen dedikleri, crysis 3, tomb raider, battlefield 3, (hepsini full ayarlarda pc'de bitirdim)falan çok basit geliyor benim gözüme.Ama battlefieldın asıl olayı multilpayer kısmıdır.Onda da her zaman ki gibi başarılı olacağını düşünüyorum.

İyide yukarda gösterilen 17dklık oyun için videosu Killzone shadow fallden çok daha etkileyici ve grafik olarak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Trailerda çalan şarkı:http://www.youtube.com/watch?v=ZRFYAjS-PZM

teşekkürler. Arıyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Half life örneği vermesinin sebebi bf4'ün hikayesinden dem vurduğun içindir.Eğer hikaye istiyorsan yanlış oyundasın, half life 1,2 oyna demek istiyor.Neyse;
    Grafikler melkor arkadaşımızın da dediği gibi bf3 ile hemen hemen aynı sayılır.Tabi normaldir.Sonuçta bu oyun eski konsollarada çıkıyor o yüzden tamami ile nextgen bir oyun motorunu kullanmak yanlış olurdu.Killzone shadow fall'ı gördükten sonra, şu pc'de nextgen dedikleri, crysis 3, tomb raider, battlefield 3, (hepsini full ayarlarda pc'de bitirdim)falan çok basit geliyor benim gözüme.Ama battlefieldın asıl olayı multilpayer kısmıdır.Onda da her zaman ki gibi başarılı olacağını düşünüyorum.

İyide yukarda gösterilen 17dklık oyun için videosu Killzone shadow fallden çok daha etkileyici ve grafik olarak daha iyi.

Emin ol hiç bir göze göre daha iyi değil. Tabii gelişigüzel izleyen gözler için bilemeyeceğim ama iki oyun arasında teknoloji farkı o kadar çok ki, bire kere Shadow Fall tamamen volumetric efektin içinde geçiyor. Bu bile SF'ı BF4'den birkaç gömlek yukarıya çıkartan bir faktör. Ek olarak SF'da kullanılan aydınlatma global illumantion bir kere, gerçek zamanlı aydınlatma, yansıma, deformasyon var. Patlamalarda sonic bomb görüyorsun, BF4'de o kadar patlama yapmışlar hangisinde var sonic bomb. Aralarında teknik olarak çok büyük fark var, karşılaştırılamaz bile. Neyse konu sapmasın, sonuçta biri yeni nesil oyun, diğeri aynı Crysis 3 gibi bu nesille yeni nesil arasında sıkışmış bir oyun.
  • Cikis tarihi bellimi arkadaslar
  • 17 dakikalık harika bir aksiyon filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 27 Mart 2013; 10:59:50 >
  • arkadaşlar oyunu ön sipariş yapınca premium versiyon sahibi oluyoruz peki ben ps3 için bunu yaparsam originden ödeme yapıp oyunu Türkiye'ye yolluyorlar mı ? bu konu hakkında bilgisi tecrüübesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

ps3 ve 360'a multi oynamak için alınmaz kesinlikle. 4'e 4 falan yaparlar heralde multi yi bu grafiklerle.

Abartmakta üstüne yok jamez yine 24 kişilik oynanır PS4 de 32 kişi olur tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Trailerda çalan şarkı:http://www.youtube.com/watch?v=ZRFYAjS-PZM

Hayır bu

• Oyun güzel olmuşa benziyor. Umarım daha geniş haritalar ve kalabalık savaşlar sunarlar.

Birde dikkatimi çeken, ortamların yıkılma hassasiyeti ve bunu silah olarak kullanabilme olayı artmış gibi.

Grafikler ise baya yeterli.

Bide şu single a biraz kassalar, ne olur sanki. Bu kadar zormu şu oyuna hikaye yazmak ya.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.