Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlara boşa gece beklemeyin. Deluxe edition 25$ a geldi. Konuyu açan ve konu içinde bilgilendirme veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 28 Kasım 2013; 23:48:48 >
  • kafayı yiyecem vpnlemi proxylemi alanlar nasıl alıyor 2 kart 2 paypal kullandım hep hata verdi
  • Playstoredan falan mı alsam diye düşünürken 19.99$ almak çok güzel oldu:)
  • 5ten beri uğraşşıyorum milyon tane yöntem proxy paralı vpn denedim yok, en son adımda ödemeyi yap deyince 100048 ödeme hatası veriyor
  • Bende aldım.Gece 25 dolara inmesini bekleyecekken 20 dolara aldık.yalnız sonradan bir şey olur mu diye endişe kapladı içimi.şuan indiriyorum oyunu bundan sonra hesabımdan silme gibi bir durum olmaz umarım.

Proxy sorunu yaşayanlara tavsiyem;firefox ve anonymox eklentisini kullanın.sorunsuz tek seferde aldım.Tek sorununum Ttnet.3 mbps ile 23 gb download yapmak işkence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix58 -- 29 Kasım 2013; 0:08:58 >
  • Beyler ödeme ekranında yani kredi kartı bilgilerinizi girdiginiz ekranda proxy'i kapayabilirsiniz. Daha rahat alışverişi tamamlayabilirsiniz bu şekilde. 2 arkadaş bu şekilde aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

Bende aldım.Gece 25 dolara inmesini bekleyecekken 20 dolara aldık.yalnız sonradan bir şey olur mu diye endişe kapladı içimi.şuan indiriyorum oyunu bundan sonra hesabımdan silme gibi bir durum olmaz umarım.

Proxy sorunu yaşayanlara tavsiyem;firefox ve anonymox eklentisini kullanın.sorunsuz tek seferde aldım.Tek sorununum Ttnet.3 mbps ile 23 gb download yapmak işkence.

direk kredi kartı ile alma imkanımız var mı yoksa illa ki paypal şart mı ?
  • Olmadı.Securıty Kıss VPN kullandım. Hata; 100048
  • Proxy amerika olacak ama adres bilgilerinde Türkiye olacak. Bi sorun olur mu ?
  • Sorry, this promotion cannot be applied. Please remove your current promo code to continue.

hatası veriyor indirim code u girmeye çalışırken ama
  • çıldıracam resmen. karttan 1.99 provizyonu çekiyor ödeme yaparken hata veriyor.

denemediğim şey kalmadı
  • Alan kişiler paypal adreslerini girdikleri yere amerikadan bir adres mi yazıyorlar acaba?
  • Aynen hem kartla denedim hemde Paypal ile hata alıyorum sürekli. Ayrıca hem amerika adresi denedim hemde direk Türkiye olarak.
  • paypal hesabınızla nasıl aldınız bir anlatın , hata veriyor
  • CyberGhost - sıcak fırsatlarda vardı yıılık 7 dolar onu almıştım zaten
    ıp amerika yaptım.

linklerdekihttp://dpgamer.com/ girip kodu aldım

originden
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/76889/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html

kodu girip

abd adresini salladım
    ama şehiri ve kodunu doğru girdim googladan california buldum
    paypalla ödedim

deminde girip iiki el attım ama gene sevemedim bf4 ü
    arada takılırız işte

• Paypal seçince paypal sayfasına yönlendiriyor değilmi?
    Paypal sayfasını henüz göremedim çünkü, direk hata mesajı alıyorum.
  • nofear şu anda tüm konuları inceleyemeyeceğimden sana sorayım.(amazondan almayı bekliyorum şu anda). daha önce bu vpn işleriyle hiç uğraşmadığımdan bilmiyorum.
    1- şimdi bf3 normal ip ile bf4 te bu şekilde abd ip'si ile aynı arada olur mu? yoksa farklı 2 origin hesabı açmak mı lazım? sonra sorun çıkmasın.
    2- diyelim ki bfd'ü abd ip si ile alıp yükledik. her zaman mı add ip si ile oyuna girmek gerekiyor?
    3- farklı ülke ip si olunca bir yavaşlama oluyor mu ?
    yardımcı olursan sevinirim.
  • valla ea helpte yarım saattir konuşuyorum elemanla. klasik sorular limitin var mı, bankana sordun mu falan.. evet dedim.

peki paypal ile ödemeyi seçtiğimde neden otomatik paypal'a aktarılamıyor, bu hatayı alıyorum dedim.

eleman durdu durdu ve yaran cevap geldi.

"aa sorunun anladım blackfriday nedeniyle yoğunluk var, sonra dene"
  • muratynn kullanıcısına yanıt
    hocam 3 soruna da cevap, hiçbir şey olmaz. istersen tanzanya ipsi ile gir oyuna.

bf3'ü meksikadan, premiumunu abd'den aldım. 1.5 senedir hiç sorun olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.