Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hmm verdiğin adresde farkettiysen hep aynı kodları yolluyor o koduda promo code a yazıyorum kullanıldı diyor başka mail adresimi vs yazıyorum hep aynı kodu gösteriyor.O kodda geçersin. nasıl olacak bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Beyler yıl başında yine indirim olur mu ki

%99 olur
  • yıne 40 50 tl cıvarı bır yerlerde bulunursa bf4 benıde haberdar eder mısınız cok sıte bılmem o yuzden takıp edemıyorum sımdıden sağolun
  • Dün sabaha karşı 4'te 25$'a Battlefield 4 Digital Deluxe Edition paketini satın aldım. İçinde China Rising ek paketide dahil. Premium'da da böyle bir şey olursa almayı düşünüyorum.
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    son dlc çıktıntan sonra geliyor indirim yani 1 sene falan var.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Biraz zaman geçtikten sonra premium'da alabilirim o zaman.
  • originden olmadı bi türlü amazondan aldım 29 dolara
  • Bu Meksika'yı denedim dün. Paypala kadar geldim hesabımda para yoktu yarın yaparım diye ödemeyi yapmadım. Şimdi deniyorum yine 10048 hatasına düşüyor paypala gelmeden. Kafa buluyor bu origin benimle dennemediğim şey kalmadı
  • www.gamestop.com aldım 25 dolara ama iptal ettiler ama parayı iade etmediler 5 gun oldu.
    10 gün geçsin paypaldan geri alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

www.gamestop.com aldım 25 dolara ama iptal ettiler ama parayı iade etmediler 5 gun oldu.

Ben de bugün baktım etmişler mi diye daha bekleyeceğim demek. Çekmezlerse paypal otomatik mi iade ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

www.gamestop.com aldım 25 dolara ama iptal ettiler ama parayı iade etmediler 5 gun oldu.

Ben de bugün baktım etmişler mi diye daha bekleyeceğim demek. Çekmezlerse paypal otomatik mi iade ediyor

paypaldan hak talebi diye bişey var ordan şikayetini bildiriyorsunuz.
    satıcıyla anlaşamazsanız paypal satıcının hesabını bloke ediyor. (yeterki siz haklı olun) (kanıtlarınız olsun)
    eğer satıcı iade etmezse paypal kendisi ödüyor
    gelmeyen kargolar için ben 1 defa buyincoins ve 2 defa dx geri iade aldım

• Bu kırmızı hata sorununu çözdüm sonunda benim gibi muzdarip olanlar (10048) uygulayabilir. Tarayıcının bütün çerezlerini silin. Mümkünse başka bir bilgisayardan deneyin. Modemi kapatıp açın. Origin'e girin proxy ile, sepete ekleyin ürünü üyelik istediği noktada kapatın proxy'i. Yeni üyelik açın. Ödemeyi tamamlayın. Ben ve kuzenim bu şekilde aldık. Denememeniz gerekenler : Kendi hesabınızla giriş yapamyın. Giriş yaptığınız an kullandığınız bilgisayarda muhtemelen origin'in yasaklı lsitesine ekleniyor ve hiç bir şekilde başak hesaplar ile de bir şey alamıyorsunuz. Proxy'i kapatmayı unutmayın.
  • ben bunu birazdan denicem şu an an itibari ile premiumun fiyatı nedir?digital deluxe aldık saf gibi
  • quote:

Paypala girip yaptiginiz ödemenin detaylarina bakin.karta iade edildi yazıyor iade gerçekleşirse yeni bildirim cikmiyor paypalda

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan_95

mexico proxy ile 22$ yanlız şaşırmayın meksika pezosunun para amblemi de dolar, 299pezo 22 dolar ediyor

nereden alacağım acaba?
  • ÇOOOk denedim alamadım.Bi arkadaş sağolsun elinde varmış 60 tl sattı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Paypala girip yaptiginiz ödemenin detaylarina bakin.karta iade edildi yazıyor iade gerçekleşirse yeni bildirim cikmiyor paypalda

Evet kredi kartı ekstresine baktım yansımamış. Ama diğeri origin.com olarak görünüyor.

Peki hep paypalda öyle mi kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

http://www.gamestop.com/pc/games/battlefield-4/108897?utm_source=linkshare&utm_medium=affiliate&utm_campaign=deeplink&cid=afl_10000087&affID=77777&sourceID=lw9MynSeamY-WieDGxY_FaIy35.j2AgWUQ

$29.99 - gamestop

buradan 25$ aldım ödeme tamamlandı 5 saat oldu ama key falan gelmedi

merak etme iade edecekler. ben de ordan aldım iade ettiler. proxy üzerinden alındığını anlıyorlar ve iade ediyorlar

bu arada aşağıdaki yöntemle yeni bir origin hesabı açarak paypal ile aldım. 332 pezo yani 50 TL

oyun şu an hesapta görünüyor.

bu arada oyunu da torrentten çekip kurmuştum. origin sadece 1 gb'lik update yapıyor

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR

quote:

http://proxymexico.com/ adresine girin

Sonra hangi paketi alacaksanız.

Standard:https://www.origin.com/...andard-edition-ANW.html 499.00 MX Dollar 28.03 Euro
    Premium Edition:https://www.origin.com/.../game--premium-ANW.html 898.00 MX Dollar 50.45 Euro
    Premium:https://www.origin.com/...ield-4-premium-ANW.html 399.00 MX Dollar 22.42 Euro

adresini girin sağdaki turuncu butona 2 sayfada toplam 2 sefer basarak checkout 'a kadar gelin. sonra tarayıcı url satırı değil,
    proxy sayfasının kendi url sindeki satırı (https://checkout.origin.com yazıyorsa doğru yoldasınız) kopyalayın ve chrome gizli pencerede açın. proxy vs kullanmayın sakın.

Bundan sonrası origin hesabına girip ödeme yapmak. Fakat bende paypal hesabında kredi kartı tanımlı değil ama hesabımda ki parayı kullanmak istiyorum.
    ve origin hesabından farklı bir mail adresi kullanan paypal ile ödeme yapılabilir mi?

Çok sağ ol. Bu yöntemle sorunsuz aldım. Diğer türlü 3-4 saat uğraştım da alamadım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.