Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tunnelbear dahil herşeyi denedim yok yok olmuyor arkadaş paypal ödeme ekranı gelmiyor bile procced checkout dan sonra hata veriyor
  • sabah 6 gibi aldım. akşam 8 gibi yazılı olarak durumu anlattım. (Canlı chat değil) 2 saat sonra da mail geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 29 Kasım 2013; 23:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

tunnelbear dahil herşeyi denedim yok yok olmuyor arkadaş paypal ödeme ekranı gelmiyor bile procced checkout dan sonra hata veriyor

+1

Lanet olsun 50 kez farklı yöntemlerle denedim olmuyor olmuyor olmuyor
  • bunlar çözüm bulana kadar kampyanya bitecek. yaşadığımız sinir stres cabası. sen birçoğumuz 25$ a razıydı. 5 $ ekstra gelince daha da cezbedici oldu.

bence gamespota veya amazona yönelin. muhtemelen ea kamyanyayı bitirince hepsi normale dönecek.

gamespota 25 dolar ödeme sorunsuz ama biraz yavaşlar. 2 saattir siparişin onaylanıp keyin gelmesini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 30 Kasım 2013; 0:02:45 >
  • alalala yazılanları okuyunca çok değerli bir iş yapmış havasına giriyor insan :) tek denemede alınca şans meselesi herhalde bu biraz da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1040

alalala yazılanları okuyunca çok değerli bir iş yapmış havasına giriyor insan :) tek denemede alınca şans meselesi herhalde bu biraz da :)

valla bende anlayamadım 3 saattir deniyorum yok olmuyor
  • Biraz önce aldım sonunda, Paypal seçip adres bilgilerini girdikten sonra VPN(TunnelBear kullandım) veya Proxy kapatınca oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 30 Kasım 2013; 0:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Biraz önce aldım sonunda, Paypal seçip adres bilgilerini girdikten sonra VPN(TunnelBear kullandım) veya Proxy kapatınca oldu.

tam olarak anlatımrısnız aşamaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Biraz önce aldım sonunda, Paypal seçip adres bilgilerini girdikten sonra VPN(TunnelBear kullandım) veya Proxy kapatınca oldu.

bende paypal ile alamadım anlatırmısın nasıl aldın?
  • yok alınmıyor şerefsizler kasti yapmış bence tam black friday de origini gümletmişler çünkü herkes indirimi bekliyordu..peki amazondan alsak proxy veya tunnel bear kullanmak laızm mı yine
  • Gamestop tan vpn ile alışveriş yapılabiliyor mu?
    Vpn ile alırsak ileride sıkıntı çıkar mı?
    Telefonla arayıp kontrol ediyorlar falan diye duymuştum sanki belki gamefly olabilir.
  • amazonda 29 dolar acaba indirim kuponu varmıdır veya nasıl alınacak birsürü satıcı var
  • İnşallah dediğn gibidir.Pirince giderken evdeki bulgurdan olmıyalım.
  • SAğolsun wolfallen arkadaşımız cevap vermiş
    ''Gamestop için VPN'le girsen bile kredi kartının Amerika'ya bağlı olması gerekiyor''demiş
    Alırken hangi ödeme şeklini seçtin.
  • Beyler bende aynı hatayı alıyordum daha önce bir arkadaşın dedigi gibi ödeme ekranı çıkınca 19doları gördükten sonra eger Anonymoux kullanıyorsanız pasif duruma geçirin o zaman ödeme yaparken sıkıntı olmuyor ben o şekilde paypal ile ödeme yaptım.

bide bu 10 dolarlık kodla bf3 premium almaya çalıstım kabul etmedi sadece bf4 için mi geçerli kodlar ?
  • Halen olmuyor saçmalık

• www.dpgamer.com adresine girip aşağıdaki kodlardan birini ilk alana giriyoruz.
      413M4D
      4712M9
      4912HA
      48VU64
      4979P3
      497D79
    • İkinci alana email adresimizi, en alttaki kısma doğum tarihimizi giriyoruz(Ay/Gün/Yıl olarak).
    • Submit butonu tıkladığınızda yeni bir sayfa açılıyor, üstteki kodu bir kenara kaydediyoruz ve sayfayı açık bırakıp Tunnelbear programını indirip kuruyoruz(Ücretsiz üyelik açıp 500MB'lık kullanım hakkı alıyoruz).
    • Kurulum işlemi bittikten sonra Tunnelbear programından ülkeyi "United States" seçip modu "ON" olarak ayarlıyoruz.
    • Ardından TunnelBear programından önce açık bıraktığımız sayfada alttaki turuncu butona(Origin Start Shopping) tıklıyoruz.
    • Sol taraftan Battlefield 4 seçip sepete ekliyoruz(Add to Cart).
    • Varsa origin hesabımız Login oluyoruz yoksa yeni kullanıcı hesabı açıyoruz ve Sepeti açıyoruz sağ üst köşeden.
    • Checkout diyerek ödeme kısmına geçiyoruz, burdan paypal seçip. First Name/Last Name kısımlarına kendi adınızı ve soyadınızı, City: MIAMI, State:FLORIDA, Zip/Postal Code: 33010, Address Line 1 kısmına ise MIAMI deki bir sokak adını yazın gitsin.
    • Ödeme butonuna basmadan önceden TunnelBear programını kapatıyoruz, 5-10 saniye sonra butona tıklıyoruz(Programın tamamiyle kapanması için bekleme süreside).
    • Ödeme bilgilerinizi teyit etmenizi isteyen bir sayfa geliyor onda gerekli yerleri işaretleyip Ödeme için Paypal'a geçiyoruz butona tıklayıp.
    • Paypalda gerekli kullanıcı bilgilerini girdikten sonra ödemeyi yapıyoruz(Sol taraftaki ödenecek tutarın 19,99$ olduğuna emin olun yalnız).
    • Paypal ödeme işlemi bittikten sonra geri origin sayfasına geri dönüyoruz ve siparişimiz tamamlanmış oluyor.

Sanırım bu kadar detaylı anlatım yeter(Opera kullandım tarayıcı olarak, IE origin sayfasını bile açmıyordu çünkü).
    İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 30 Kasım 2013; 0:39:01 >

• Lookmania kullanıcısına yanıt
    29.99$ üzeri alışverişlerde geçerli kodlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookmania

Beyler bende aynı hatayı alıyordum daha önce bir arkadaşın dedigi gibi ödeme ekranı çıkınca 19doları gördükten sonra eger Anonymoux kullanıyorsanız pasif duruma geçirin o zaman ödeme yaparken sıkıntı olmuyor ben o şekilde paypal ile ödeme yaptım.

bide bu 10 dolarlık kodla bf3 premium almaya çalıstım kabul etmedi sadece bf4 için mi geçerli kodlar ?

denedik olmuyor.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun. Biraz çektirdi sana ama önemli olan neticesi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.