Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırak ucuza almayı orijin kendi sitesinden bile alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomson

Paypal ödemeyi bir kere kabul etmedi mi ikinci denemede bu email kullanıldı yeni email girin diye hata veriyor.
    Payment and shipping bölümünden paypal bilgisini silmezsen sürekli aynı hatayı veriyor.

_yusufaydin_
    Origin My Account bende de TR id US olarak değiştiridim.İki şekildede olmadı.

Güzel bir proxy bulursam meksika üzerinden alıcam.

Valla başarılar dilerim.Origin gerçekten çok problemli bir şirket.
  • valla bende deniyorum deniyorum olmuyor kaç sefer oldu 1048 hatası. hadi onu geçtim 25 usdye satan yer var mı? olmadı amazondan 30 usdye alıcaz. en uygunu bu gözüküyor olmazsa.bi arkadaşta 25 usdye bir site önermişti gamestop sanırım ama onun hakkında kimse yazmadı? olmadı ordan alırız işkence çekmektense.
    genel bir sorun var yazılanlardan ve denemelrden çıkan sonuç bu. bu origin indiriminin bitmesine de 16 saat var daha.bekleyelim bakalım.
  • Arkadaşlar kartım yurt dışına kapalı olduğu için alamıyorum, bana alabilecek bir arkadaş arıyorum. İş bankasından hesabına havale yapabilirim 45 tl, yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. PM atabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratynn

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

Sorry, processing of this order is taking longer than expected
    • This order may take up to 4 hours to process but usually will take less than an hour
    • Please do not re-order this item
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
    • For more information, contact us

Ben amazondan aldığımda hemen download seçeneği de geldi. yaklaşık yarım -bir megabyte bir şey. key ondan çıkıyordu. postaya da ayrıca gelmişti. sizde de indirme seçeneği çıkmadı mı?

Dostum download linki çıktı ama dosyanın içinde key falan bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EjderhaNefesi

valla bende deniyorum deniyorum olmuyor kaç sefer oldu 1048 hatası. hadi onu geçtim 25 usdye satan yer var mı? olmadı amazondan 30 usdye alıcaz. en uygunu bu gözüküyor olmazsa.bi arkadaşta 25 usdye bir site önermişti gamestop sanırım ama onun hakkında kimse yazmadı? olmadı ordan alırız işkence çekmektense.
    genel bir sorun var yazılanlardan ve denemelrden çıkan sonuç bu. bu origin indiriminin bitmesine de 16 saat var daha.bekleyelim bakalım.

amazon'un 30$'lık kampanyası sadece bugünü mü kapsıyor?
    gece deneyeceğim tekrar almayı olmadı amazondan alacağız
  • Aynı 1048 hatasını meksika da verdi oradanda olmadı.
    Zaman bitene kadar denerim.Olmazsa yılbaşı indirimlerinde alırım.
    Artık bu oyuna 20 bilemedin 25 dolardan fazla vermem.
    Amazon dan almamakla hata yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

Sorry, processing of this order is taking longer than expected
    • This order may take up to 4 hours to process but usually will take less than an hour
    • Please do not re-order this item
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
    • For more information, contact us

Ben amazondan aldığımda hemen download seçeneği de geldi. yaklaşık yarım -bir megabyte bir şey. key ondan çıkıyordu. postaya da ayrıca gelmişti. sizde de indirme seçeneği çıkmadı mı?

Dostum download linki çıktı ama dosyanın içinde key falan bulamadım.

Hocam download linki nerede çıkıyor?

• Pulmicort kullanıcısına yanıt
    Sağda üstte buy and download kısmında olması lazım. oradan sonra complate purchase(siparişi tamamla)dan sonra doğrudan download ettim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: EjderhaNefesi

valla bende deniyorum deniyorum olmuyor kaç sefer oldu 1048 hatası. hadi onu geçtim 25 usdye satan yer var mı? olmadı amazondan 30 usdye alıcaz. en uygunu bu gözüküyor olmazsa.bi arkadaşta 25 usdye bir site önermişti gamestop sanırım ama onun hakkında kimse yazmadı? olmadı ordan alırız işkence çekmektense.

amazon'un 30$'lık kampanyası sadece bugünü mü kapsıyor?
    gece deneyeceğim tekrar almayı olmadı amazondan alacağız

valla süresini bilmiyorumda origininki dedigim gibi 13 saat kalmış bitmesine(güncel an itibariyle.)
    amazondakininde linkten açınca öyle gözüküyor 30 usd olarak. süresi ne kadar sürer bilinmez ama çok sürceğini sanmıyorum bu black friday muhabbeti biterken oda bitebilir.

• quote:

Sağda üstte buy and download kısmında olması lazım. oradan sonra complate purchase(siparişi tamamla)dan sonra doğrudan download ettim ben.

Hocam sizin şuanda "Your Games and Software Library " bölümünde oyun görünüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuNuSHD

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

http://www.gamestop.com/pc/games/battlefield-4/108897?utm_source=linkshare&utm_medium=affiliate&utm_campaign=deeplink&cid=afl_10000087&affID=77777&sourceID=lw9MynSeamY-WieDGxY_FaIy35.j2AgWUQ

$29.99 - gamestop

bu dowload ne oluyor standart edition mu?

• Pulmicort kullanıcısına yanıt
    Tabiii ki. keyleri de gözüküyor. hatta oyunu da oynadım. az önce multiplayerden çıktım. 1 bölüm gelen vurdu giden vurdu :)
  • Origin üzerinden 20$ a alamayanlar daha önce proxy ile alışveriş yapmış olabilirler. Ben en son meksikadan bf3 premium almıştım mesela
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Ben de hindistan'dan almıştım ama hiç sorun çıkmadı.

Sorun yaşayanlar en son kredi kartı veya paypal numarası girip ödemeyi tamamla kısmında proxy'yi kapatarak deneyebilirler. Ben öyle yaptım. Tek seferde sorunsuz hallettim.
  • We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048]

bu hatayı alıyorum bende kampanya 10 saat sonra biticek zaten amaçları ne anlamadım yapabilen varmı 19 dolara?
  • quote:

Origin üzerinden 20$ a alamayanlar daha önce proxy ile alışveriş yapmış olabilirler. Ben en son meksikadan bf3 premium almıştım mesela

ben dah aönce proxy le birşey almadığım halde alamıyorum.
  • Demek ki ondan değil yav. Proxy falan girmeden origin avrupadan 35€ ya da alınmıyor. Hadi bu neyse de ben amazondan parasını veridiğim oyunu alamadım daha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 29 Kasım 2013; 22:32:55 >
  • arkadaşlar çalışan amerika proxy paylaşıyorum az önce digital deluxe aldım bu yöntemle 26.80 dolara hallettim 1.81 de abdye vergimizi verdik maalesef seçtiğim adresle alakalı siz uygun bir adresle vergiyide vermeyebilirsiniz :)
    198.46.138.250:8000 bu proxy ilewww.origin.com adresine giriyorsunuz bf4 sdandart veya deluxe digital artık hangisini isterseniz seçiyorsunuz sepete ekledikten sonra mcdonalds promosyon kodunu giriyorsunuz 10 dolar düşüyor fiyat fiyatın düştüğünü gördükten sonra ilerliyoruz bu safhadan sonra geçersiz sayfa uyarısı alacaksınız proxyi bu aşamada kapatıyoruz proxyi kapadığımıza emin olduktan sonra tekrar dene diyoruz hata aldığımız yerde bundan sonrası adres ekleme ve ödeme sayfası ben abd adresi ekledim ödemeyi yapıkredi kredi kartı ile yaptım anında cebe msg geldi ve originde my games bölümüne düştü oyun yalnız benim girdiğim adresin 1.81 vergisi varmış :) neyse artık inş herkesin işine yarar sırasıyla yapın işe yarıyor meksikadan sonra abdden de alışveriş yapmış olduk böylelikle :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.