Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir yarım saat önce 19 dolara paypal ile aldım sorun yaşamadım
  • GameStopda 25$ güvenilir sitemi?
  • Nasıl aldınız arkadaşlar?
  • İninal kartımla alacağım arkadaşlar . Kampanya devam ediyor mu ? Ona göre acil bir cevap verin . Birde 1,50 $ kesinti yapıyorlarmış yorumlarda okudum . Yani kartta en az ne kadar olması gerekiyor ? Acil cevap verin arkadaşlar Ptt ye gideceğim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

Sorry, processing of this order is taking longer than expected
    • This order may take up to 4 hours to process but usually will take less than an hour
    • Please do not re-order this item
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
    • For more information, contact us
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

• This order may take up to 4 hours to process but usually will take less than an hour
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address

Hocam mailine gelmesi lazım kodun adamlar zaten uyarmış 1-4 saati bulabilir demiş maile gelmesi.Bu süre zarfında başka bi tane daha almayın demiş :)

• Originden, vpn ile 19.99 dolara aldım şimdi, kredi kartında hata verdi fakat paypal ile alabildim.
    Herhangi bir riski var mı ? İlerde oyunu silme durumları falan olabilir mi? Steamde işler nasıl işliyor biliyorum da origine biraz yabancıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

Hocam mailine gelmesi lazım kodun adamlar zaten uyarmış 1-4 saati bulabilir demiş maile gelmesi.Bu süre zarfında başka bi tane daha almayın demiş :)

12 saat oldu ama gelmedi. Diğerini zaten indirim bitmek üzereydi olmazsa arkadaşa veririm diye aldım ama kod yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Böyle birşey yazıyor.

12 saat oldu ama gelmedi. Diğerini zaten indirim bitmek üzereydi olmazsa arkadaşa veririm diye aldım ama kod yok.

Bence müşteri hizmetleriyle irtibata geçin sorununuzu bildirin.Bi sıkıntı vardır.

• EA live char ile görüştüm durumu, sorundan haberdarız diyo bikaç saat sonra tekrar deneyin diyo.
    Edit:
    Bahsettiğim sorun Error 10048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 29 Kasım 2013; 17:38:08 >
  • amerika üstünden almak isteyince kredi kartı olmuyor 20 dolara alınabilecek başka bir yer var mı sağlıklı bir şekilde ?
  • 10048 hatası hala devam ediyor, amerikalılar çöreklendi origin'i patlattı
    ısrarla deniyorum almayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

10048 hatası hala devam ediyor, amerikalılar çöreklendi origin'i patlattı
    ısrarla deniyorum almayı

10048 geçici bir sorun mu çünkü dün akşam denedim aynı hatayı verdi bende kredi kartında sorun var zannettim yani denersem olacak mı ?
  • paypal sayfası açılınca proxy'i kapatın satın alma başarılı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

paypal sayfası açılınca proxy'i kapatın satın alma başarılı oluyor.

yalnız paypal dan değil direk kredi kartından çekmeyi deniyorum paypal üyelik aldım fakat kredi kartını onaylayamadım daha
  • dönem içi işlemlerden görebilirsiniz onay kodunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdtuBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

10048 hatası hala devam ediyor, amerikalılar çöreklendi origin'i patlattı
    ısrarla deniyorum almayı

10048 geçici bir sorun mu çünkü dün akşam denedim aynı hatayı verdi bende kredi kartında sorun var zannettim yani denersem olacak mı ?

origin teknik desteğe soranlar olmuş düzelticez demişler problemi

ben hem kredi kartı hem paypal deniyorum olmuyor

• bu proxyle girip kredi kartıyla alabilen varmı? bn denedim ama su 10048 hatasından aldım...
  • B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    amerika kartı olması lazım, paypal deneyin.
  • Paypal ile alan arkadaşlar
    1- kredi kartıyla eşleşen paypal adresiniz Türkiye mi?
    2- Origin paypal ödeme yaparken paypal daki adresi mi yazdınız yoksa Amerika adresi mi verdiniz.
    3- Origin paypal ödeme sayfasında vpn yi kapattınız mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.