Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thomson

Paypal ile alan arkadaşlar
    1- kredi kartıyla eşleşen paypal adresiniz Türkiye mi?
    2- Origin paypal ödeme yaparken paypal daki adresi mi yazdınız yoksa Amerika adresi mi verdiniz.
    3- Origin paypal ödeme sayfasında vpn yi kapattınız mı

Her ihtimali denedim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

amerika kartı olması lazım, paypal deneyin.

Sanal kredi kartı ile alanlar var. Biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende deniyorum malesef olmuyor.
    Paypal ile almayı başaranlar var.Nasıl aldıklarını öğrenmek istedim.
    Mesela alanlarda Origin genel hesap bilgilerinde ülke ne gözüküyor?
  • 10 dolarlık indirim kuponu ile originden kredi kartı ile bende alamadım, malum hatayı verdi... Gamestop'da 25 dolardı,amerikan proxy ile almama rağmen orasıda siparişimi kabul etmedi..Bende demin 29 dolara amazon'dan aldım.. Biraz daha pahalı oldu fakat 60 tl çok iyi bir fiyat, hata diğer sitelerde hata alanlar bence kaçırmasın...
  • ne zaman çözülecek acaba problem?
  • Kredi kartıyla kasmayın arkadaşlar, Ben 10-15 kez denedim.Paypal'la almakta sorun yaşamadım.Hatta bugün bir arkadaşla beraber paypalla tek seferde takılmadan aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

2- Origin paypal ödeme yaparken paypal daki adresi mi yazdınız yoksa Amerika adresi mi verdiniz.

Merhaba, paypal adresim Türkiye'de ki iş adresim.

Originde Usa adresi girdim.

Ödeme sayfasında VPN kapatmadım.
  • tam 17 kere denedim almayı 3 kere kredi kartı 14 kez paypal ile farklı adresler yöntemlerde denedim. Sonuç aynı.

We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048]

Ea live chatle de konuştum herkes müzdaripmiş bu sorundan düzeltmeye çalışıyorlarmış falan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

Sorry, processing of this order is taking longer than expected
    • This order may take up to 4 hours to process but usually will take less than an hour
    • Please do not re-order this item
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
    • For more information, contact us

Hocam mailine gelmesi lazım kodun adamlar zaten uyarmış 1-4 saati bulabilir demiş maile gelmesi.Bu süre zarfında başka bi tane daha almayın demiş :)

12 saat oldu ama gelmedi. Diğerini zaten indirim bitmek üzereydi olmazsa arkadaşa veririm diye aldım ama kod yok.

Hocam bende dün gece 5 gibi aldım amazondan benimde kod falan yok. Şu mesaj yazıyor.

• This order may take up to 4 hours to process but usually will take less than an hour
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address

Bugün öğle vakti livechat ile konuştum. Sorunun 1-2 iş günü içerisinde çözülebileceğini söyledi.

• black friday olayında dağıldı satış yapan siteler. parası ödenen keyler gitmedi, ödeme sistemleri patladı
  • Hakikaten ilginç ben de aynı şekilde yapmama rağmen olmuyor.

_yusufaydin_
    Bir de şu aklıma geliyor daha önce bu yöntemle meksika ,hindistan,singapur dan işlemleri sorunsuzca halletmiştim.
    Amerika merkez bu işlemleri görüp,şimdi ki işlemleri engelliyor mu acaba.
    Gerçi yeni hesap açıp yine alamayanlar var.Belki de ödeme yapılan kartları da engelliyordur.
    Bilemedim.
  • ilk deneyişte problemsiz aldım

burdan bağlandım http://www.heroproxy.com/

29 dolarlık olan bf4 ü seçtim

burdan 10 dolarlık indirim kodu oluşturdumhttp://www.dpgamer.com/

bf4 seçip ödeme sayfasına geçtim ve yukarıda proxynin url barındaki checkout.origin..... olan adresi kopyalayıp google chrome da shift+n yaparak gizli pencerede açtım ve url yi yapıştırdım

Amerikan adresi girdim ve ödemeye paypal dan devam ettim

ödemeyi yaptım ve oyun origin hesabımdaydı

20.75 dolara almış oldum.

• quote:

Hakikaten ilginç ben de aynı şekilde yapmama rağmen olmuyor.

_yusufaydin_
    Bir de şu aklıma geliyor daha önce bu yöntemle meksika ,hindistan,singapur dan işlemleri sorunsuzca halletmiştim.
    Gerçi yeni hesap açıp yine alamayanlar var.Belki de ödeme yapılan kartları da engelliyordur.
    Bilemedim.

Valla hocam , ben dün gece 01:30 a kadar Paypal ve kredi kartı en az 15 kezdenemiştim ve netice alamamıştım.Sabah 08 son bir kez gibi Paypalla deneyeyim dedim ve aldım.

Ayrıca bugün iş yerinden bir arkadaşıma tek seferde takılmadan aldık.

Bir de Origin My Account ta Ülke kısmına Usa yazmamış olabilir misiniz?Ben de Tr idi Usa olarak değiştirmiştim.

• normal origin üstünden 0.95 euro ya mass effect almak istedim yine 10048 hatası demek ki başka bir şey bekleyip görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

quote:

Hakikaten ilginç ben de aynı şekilde yapmama rağmen olmuyor.

_yusufaydin_
    Bilemedim.

Valla hocam , ben dün gece 01:30 a kadar Paypal ve kredi kartı en az 15 kezdenemiştim ve netice alamamıştım.Sabah 08 son bir kez gibi Paypalla deneyeyim dedim ve aldım.

Ayrıca bugün iş yerinden bir arkadaşıma tek seferde takılmadan aldık.

Bir de Origin My Account ta Ülke kısmına Usa yazmamış olabilir misiniz?Ben de Tr idi Usa olarak değiştirmiştim.

ben hesabı us yapmaktan tutun adresi us vermeye kadar hepsini denedim ama olmuyor. sorun hesap doğrulamasında değil. sanıyorum origin'de genel bir ödeme yapamama problemi var yoğunluktan dolayı

• quote:

quote:

quote:

hangi vpn i kullandın ? ben ücreti hot spot shield ve hide my ass, ücretsiz tunnel bear denedim. origin ana sayfası amerika gibi dolar oluyor fakat üye girişi yapınca yuroya dönüyor. origin hesabım 3 yıldır amerika lokasyonlu. proxylerle girince dolar kalıyor ama 10048 hatası alıyorum bir kere paypal sayfasına erişebildim onda da ödeme tamamlanamadı. 20 kere denemede 1 kere paypal görüp onda da alamamak

• quote:

Amazondaki oyunu nasıl ekleyeceğim origin'e. Parası çekilmiş. Hatta olmadı diye tekrar denedim. 2 adet çekim yapılmış. Siparişlerim kısmında iki adet kod sipariş görünüyor ama kod falan yok. 2 adet olması sorun değil tekini de arkadaşıma veririm ama ikisini de alamıyorum şu an.

Böyle birşey yazıyor.

Ben amazondan aldığımda hemen download seçeneği de geldi. yaklaşık yarım -bir megabyte bir şey. key ondan çıkıyordu. postaya da ayrıca gelmişti. sizde de indirme seçeneği çıkmadı mı?

• Paypal ödemeyi bir kere kabul etmedi mi ikinci denemede bu email kullanıldı yeni email girin diye hata veriyor.
    Payment and shipping bölümünden paypal bilgisini silmezsen sürekli aynı hatayı veriyor.

_yusufaydin_
    Origin My Account bende de TR id US olarak değiştiridim.İki şekildede olmadı.

Güzel bir proxy bulursam meksika üzerinden alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

quote:

hangi vpn i kullandın ? ben ücreti hot spot shield ve hide my ass, ücretsiz tunnel bear denedim. origin ana sayfası amerika gibi dolar oluyor fakat üye girişi yapınca yuroya dönüyor. origin hesabım 3 yıldır amerika lokasyonlu. proxylerle girince dolar kalıyor ama 10048 hatası alıyorum bir kere paypal sayfasına erişebildim onda da ödeme tamamlanamadı. 20 kere denemede 1 kere paypal görüp onda da alamamak

Hocam Firefox Anonymoux eklentisi ile usa seçip aldım.Önceki mesajımda belirtmiştim.Arkadaşım sa bir VPN şe aldı ancak hangisi bilmiyorum.

• Teşekkürler. Amazon'dan kredi kartıyla sorunsuz aldım ve indirdim. originden ise çoğu kişideki hata bende de oldu, oradan alamadım.
    Artık premiuma bakacağız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.