Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • proxy kapttığım anda direk 0.00 oluyor ücretler ve gene 1048 hatası alıyorum.
  • yazdığım sıraya göre yaparsan olması lazım öz önce aldım aklımda neler yaptığım hemen yazdım alır almaz milletin işine yarasın diye
  • bendede işe yaramadı yöntem
  • Benim kodların ikisi de gelmiş mail adresine. Tekini ekledim hemen
  • bir de işlemlere başlamadan önce origin programının kapalı ve origin.comda nickinizle login durumda olmadığınıza da emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1040

arkadaşlar çalışan amerika proxy paylaşıyorum az önce digital deluxe aldım bu yöntemle 26.80 dolara hallettim 1.81 de abdye vergimizi verdik maalesef seçtiğim adresle alakalı siz uygun bir adresle vergiyide vermeyebilirsiniz :)
    198.46.138.250:8000 bu proxy ilewww.origin.com adresine giriyorsunuz bf4 sdandart veya deluxe digital artık hangisini isterseniz seçiyorsunuz sepete ekledikten sonra mcdonalds promosyon kodunu giriyorsunuz 10 dolar düşüyor fiyat fiyatın düştüğünü gördükten sonra ilerliyoruz bu safhadan sonra geçersiz sayfa uyarısı alacaksınız proxyi bu aşamada kapatıyoruz proxyi kapadığımıza emin olduktan sonra tekrar dene diyoruz hata aldığımız yerde bundan sonrası adres ekleme ve ödeme sayfası ben abd adresi ekledim ödemeyi yapıkredi kredi kartı ile yaptım anında cebe msg geldi ve originde my games bölümüne düştü oyun yalnız benim girdiğim adresin 1.81 vergisi varmış :) neyse artık inş herkesin işine yarar sırasıyla yapın işe yarıyor meksikadan sonra abdden de alışveriş yapmış olduk böylelikle :)

verdiğin proxy çalışmıyor kardeş

• proxy çalışmadı bende
    198.46.138.250 8000 i de yandaki kutusuna yazdım chromeden
  • origin den mi yoksa amazondan mı almak daha faydalı , amazonda kredi kartı geçerli mi yoksa paypal mı
  • Banka kartımla hangi siteden denediysem alamadım İninal geçiyormuydu amazon, gamestop vs?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Bana hala gelen giden yok. Saat kaç gibi almıştınız dün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

arkadaşlar çalışan amerika proxy paylaşıyorum az önce digital deluxe aldım bu yöntemle 26.80 dolara hallettim 1.81 de abdye vergimizi verdik maalesef seçtiğim adresle alakalı siz uygun bir adresle vergiyide vermeyebilirsiniz :)
    198.46.138.250:8000 bu proxy ilewww.origin.com adresine giriyorsunuz bf4 sdandart veya deluxe digital artık hangisini isterseniz seçiyorsunuz sepete ekledikten sonra mcdonalds promosyon kodunu giriyorsunuz 10 dolar düşüyor fiyat fiyatın düştüğünü gördükten sonra ilerliyoruz bu safhadan sonra geçersiz sayfa uyarısı alacaksınız proxyi bu aşamada kapatıyoruz proxyi kapadığımıza emin olduktan sonra tekrar dene diyoruz hata aldığımız yerde bundan sonrası adres ekleme ve ödeme sayfası ben abd adresi ekledim ödemeyi yapıkredi kredi kartı ile yaptım anında cebe msg geldi ve originde my games bölümüne düştü oyun yalnız benim girdiğim adresin 1.81 vergisi varmış :) neyse artık inş herkesin işine yarar sırasıyla yapın işe yarıyor meksikadan sonra abdden de alışveriş yapmış olduk böylelikle :)

verdiğin proxy çalışmıyor kardeş

arkadaşım denetim masası/ağ ve internet/internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ ayarlarından girer misin çalışıyor proxy milleti yanlış yönlendirmeyin bu dediğim yere gir proxyi ve firefoxdanhttps://www.origin.com/en-us/store/-ANW.html a gir çok hızlı proxy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 29 Kasım 2013; 23:12:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EjderhaNefesi

proxy çalışmadı bende

arkadaşım denetim masası/ağ ve internet/internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ ayarlarından girer misin çalışıyor proxy milleti yanlış yönlendirmeyin bu dediğim yere gir proxyi ve firefoxdanhttps://www.origin.com/en-us/store/-ANW.html a gir çok hızlı proxy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 29 Kasım 2013; 23:12:11 >
  • quote:

quote:

proxy çalışmadı bende

çalışmıyor proxy kardeşim hiç bi siteye girmiyor bu proxy le

• quote:

quote:

quote:

proxy çalışmadı bende

dns kullanın
    8.8.8.8
    8.8.4.4

ile de deneyin valla ben uzaydan girmiyorum sonuçta :) bir yerde bi eksiğiniz var dnsle de alakalı olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

proxy çalışmadı bende

dns kullanın
    8.8.8.8
    8.8.4.4

ile de deneyin valla ben uzaydan girmiyorum sonuçta :) bir yerde bi eksiğiniz var dnsle de alakalı olabilir

dns bu zaten olmuyor arkadaşım çalışmıyor

• dns : 208.67.220.220 , 208.67.222.222
    bunu deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

Arkadaslar oyunu almayı dusunenler icin harika bir fırsat var ancak biraz ugrasmanız gerekecek. Ben az once oyunu 20 dolara ve premium paketini de 40 dolara aldım, yani oyun + premium paket 60 dolara gelmis oldu.
    Ancak alısverise baslamadan once Amerika VPN'ine ihtiyacınız oldugunu da belirteyim cunku fırsat sadece Origin Amerika icin gecerli. Gerci Turkiye'den Origin'e girenler de fiyatı dolar cinsinden goruyor olabilirler, ben Almanya'da yasadıgım bana Euro uzerinden fiyat cekiyor.
    Neyse Amerika VPN'i olarak Google'dan TunnelBear'ı aratarak indirip kullabilirsiniz, VPN olarak Amerika secmeniz yeterli.
    -VPN olayını hallettikten sonra Origin sitesine girin ve yoksa bir Origin hesabı olusturun, hesabınız varsa direk Login olun.
    -Su anda Black Friday oldugu icin Battlefield 4 30 dolara satılıyor, direk Cart'a (alısveris sepeti) ekleyin.
    -Sag tarafta toplam tutarın yazdıgı yerde Promo diyen, kod girmenizi saglayan bir yer var, simdi oraya bir kod girip 10 dolar daha indirim alacagız.
    -Bu indirim icinhttp://www.dpgamer.com/ sitesine gidin. Orada en ust kutucukta sizden Proof of Purchase girmenizi istiyor, oraya 779L5D kodunu girin. Mail adresi ve dogum tarihi icin de istediginizi yazabilirsiniz cok onemli degil.
    -Gerekli bilgileri yazdıktan sonra Submit'e basın ve sonraki sayfada size hayli uzun bir kod verecek, o kodu da Origin'de Promo kutucuguna yazarsınız 10 dolar daha indriminiz olacak ve oyun 20 dolara gelecek
    -Sonraki sayfada satın alırken Paypal kullanmanız lazım cunku alısverisi yapmak icin Amerikan kartı lazım ancak Paypal'da boyle bir sıkıntı yok. Yalnız Amerika adresi girmeniz lazım, onu da internette rahat bir sekilde bulablirsiniz, ben mesela Delaware'de bir kutuphanenin adresini yazdım.
    -Simdi aynı cakallıgı Premium icin de yapacagız, aslında Oyun+Premium birlikte satılıyor ancak ikisini birlikte alırsanız yalnızca 10 dolarlık indirim oluyor, eger ayrı ayrı alırsanız toplamda 20 dolar indirim olmus oluyor.
    -Simdi o promo kodunu aldıgımızhttp://www.dpgamer.com/ sitesine tekrar gidin ve ustte verdigim 779L5D kodunu tekrar girin, daha onceden kullandıgınız mail adresini tekrar girebilirsiniz, onu kontrol etmeye kasmamıs adamlar.
    -Sonraki sayfada size tekrar 10 dolarlık indrim veren bir kod daha verecek. Origin'e gidin ve bu sefer de Battlefield 4 Premium'u ekleyin ve Battlefield 4'u alırken ki gibi tekrar Promo kutucuguna yeni sifreyi yazın. 10 dolarlık indirim hazır

Boylece oyun + premium 60 dolara gelmis oluyor ve galiba su anda piyasadaki en iyi fiyat bu, herkese kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: VLX

dns : 208.67.220.220 , 208.67.222.222
    bunu deneyin.

aynı. değişeyen bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 29 Kasım 2013; 23:36:49 >
  • Hay ben senin EA gibi oyunu alamadığım gibi yk world karttan 5 kez,axess ten 1 sefer 2 lira çekmiş.
    Almak için 50-60 sefer denemişimdir.Bazı adresler vergi alan eyaletlerdi.Vergilerimi otomatik aldı.
    Bazı arkadaşlar deneme parası 1 dolar kesiyor diye yazmıştı.
    Allahın belası EA 12 lirayı kaptı.Oyunu da aldırmadı.
    Seneye bundle dan 5 dolara alırım.Bu şerefsizlere parayı kaptırdık iyi mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomson

Hay ben senin EA gibi oyunu alamadığım gibi yk world karttan 5 kez,axess ten 1 sefer 2 lira çekmiş.
    Almak için 50-60 sefer denemişimdir.Bazı adresler vergi alan eyaletlerdi.Vergilerimi otomatik aldı.
    Bazı arkadaşlar deneme parası 1 dolar kesiyor diye yazmıştı.
    Allahın belası EA 12 lirayı kaptı.Oyunu da aldırmadı.
    Seneye bundle dan 5 dolara alırım.Bu şerefsizlere parayı kaptırdık iyi mi.

geri verirler ya o paaraları biz baktık provizyonda duruyordu oyunu alamadıkki neyin parasını alıyorlar mutlaka geri gelecektir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.