Şimdi Ara

Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
12.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mexico proxy ile 22$ yanlız şaşırmayın meksika pezosunun para amblemi de dolar, 299pezo 22 dolar ediyor
  • Abdden devam ediyor mu hala alımlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimdeki hatayı 50 defa aldım olmuyor arkadas
    hem kk hemde paypal denedim olmadı
    vpn proxy denedim olmadı
     Battlefield 4 - Sadece 25 dolar - ORIGIN PROXY ILE 20 DOLAR
  • alım yapan arkadaslar hangi adresi kullandılar SS çekip paylaşabilirler mi?
  • Ben dün öğlen 3 te aldım tek denemede adresimde türkiye adresim falan vardı vergi bile vermeden 19.99 a aldım şans işi sanırım
  • oha lan oha yok böyle bir şans. 2 gün deli divane gibi dene 10048 hatası al. indirimin son yarım saatine alarm kurdum kalktım bi kere deneyecektim tak diye oldu paypal ile. lan niye iki gündür delirtiyorsun beni aldıracaksan
  • Mexico originden bir turlu alinamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

oha lan oha yok böyle bir şans. 2 gün deli divane gibi dene 10048 hatası al. indirimin son yarım saatine alarm kurdum kalktım bi kere deneyecektim tak diye oldu paypal ile. lan niye iki gündür delirtiyorsun beni aldıracaksan

kredi kartıyla deniyorum bende hala 10048
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdtuBilgisayar

quote:

oha lan oha yok böyle bir şans. 2 gün deli divane gibi dene 10048 hatası al. indirimin son yarım saatine alarm kurdum kalktım bi kere deneyecektim tak diye oldu paypal ile. lan niye iki gündür delirtiyorsun beni aldıracaksan

ya işin kötü yanı kredi kartıyla deneyince 1dolar çekiyor provizyona saklıyor. uğraşıyorsun sonuç 1er dolar kesinti

• quote:

quote:

quote:

ya işin kötü yanı kredi kartıyla deneyince 1dolar çekiyor provizyona saklıyor. uğraşıyorsun sonuç 1er dolar kesinti

Onu geri ne zaman alıcaz peki

• quote:

quote:

quote:

quote:

önümüzdeki hafta içinde yatar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

önümüzdeki hafta içinde yatar

Kac kere denedim kesinti bile olmadi :D

• uyandım olmadı kampanya bitti malesef ne gıcık işmiş arkadaş o kadar uğraş alama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: YuNuSHD

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

http://www.gamestop.com/pc/games/battlefield-4/108897?utm_source=linkshare&utm_medium=affiliate&utm_campaign=deeplink&cid=afl_10000087&affID=77777&sourceID=lw9MynSeamY-WieDGxY_FaIy35.j2AgWUQ

$29.99 - gamestop

bu dowload ne oluyor standart edition mu?

He yani alırsam orijinal oynayabileceğim dogru dimi ?

• Şimdi baktım dün denemeler sırasında 4 dolar çekmiş. O kadar uğraş ne oyunu ala bil üstüne parada ver
  • bence bu beceriksiz ea'nın uzatması lazım indirimi. hepimizin loglarında var zaten alamadığımız fiyat. chate bağlanıp aynı fiyattan almayı talep edeceğim.

daha önce görüştüğüm elemana "eğer sorun çözlüne kadar indirim biterse ne olacak. yine bana aynı fiyattan verecek misiniz dedim. siz mağdur etmeyiz dedi ama ne olur bilinmez
  • gençler alabilen varsa banada alsın bitane ya, parasını veririm bi şekilde, ankaradaysan eldende veririm
  • gelde delirme arkadaş ya tam 30 kere denedim olmadı alanlar sıkıntı çekmeden aldı biz mal gibi kaldık gıcık oldum he şerefsiz ea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 30 Kasım 2013; 13:41:18 >
  • indirim bitti hala çalışmıyor..özürlü ea.
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Valla bir önceki gün iki kez kartla denedim baktım para çekiyor her denemede(1.99TL), 7-8 defa paypal ile denedim olmadı. Ertesi günü paypal son bir kez daha deneyeyim dedim, olursa olur olmazsa olmaz diye tek seferde oldu bu seferde. Bence biraz yoğunluktan kaynaklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 30 Kasım 2013; 14:10:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.