Şimdi Ara

Battlefield alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum. Daha önce hiç oynamadım herkes çok övüyor sizin görüşlerinizi almak istedim. Call of duty oynamıştım mw2ydi sanırım çok hoşuma gitmedi. Bu oyun nasıldır? Oyun çıkalı 2 yil olmuş ve yenisi de çıkacakmış serverlerin doluluk oranı ne derece etkilenir. Birde premium ile normal arasındaki fark nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• COD devam et güzel oyun....

BF almama serverler hile dollu boşuna para verme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece772 -- 9 Ocak 2015; 12:16:49 >
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Önceki arkadaşın dediklerini hiç dikkate alma bence Battlefield serisi FPS nin KRALI dır. bende Bf3 Primium ve Bf4 Premium var başkada fps oyunu oynamam .

Şuan oyunun fiyatları çok uygun al bence bf3 ve bf4 ü ikinide al bence bf3 ün fiyatı çok düşük premium editio al bf3 beş yıl oldu serverler hala dolu. call of duty 4 modernwar dan sonra bir hiç oldu benim için.

Battlefield in bağımlısı olacaksın fps oynamayı çok seviyorsan beğeneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Önceki arkadaşın dediklerini hiç dikkate alma bence Battlefield serisi FPS nin KRALI dır. bende Bf3 Primium ve Bf4 Premium var başkada fps oyunu oynamam .

Şuan oyunun fiyatları çok uygun al bence bf3 ve bf4 ü ikinide al bence bf3 ün fiyatı çok düşük premium editio al bf3 beş yıl oldu serverler hala dolu. call of duty 4 modernwar dan sonra bir hiç oldu benim için.

Battlefield in bağımlısı olacaksın fps oynamayı çok seviyorsan beğeneceksin

Call of DUty'i sevmedim CS bile ondan iyidir
    Premium'un farkı nedir? Birde deneme sürümü gibi birşey var mı birsüre oynasam nasıl olduğuna baksam

• They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Premium da 5 DLC var şuan çıkmış olan premium alırsan bu dlc lere sahip olursun. ayrıyetten ayrı ayrı dlc almana gerek kalmaz.bf4 dlc takvimini uzattı yeni yılda daha yeni dlcler gelecek. Deneme olarak oynama bir kaç kere yapıldı ama keşke takip etseydiniz. 2 ay önce yapıldı benim bildiğim.premium alırsanız yeni haritalar , yeni silahlar, yeni dog taglar , yeni araçlar tank helikopter jet uçaklar , yeni bıçaklar ve birçok şeye sahip olursunuz. Kesinlikle alın derim premiumu.

• kara344 kullanıcısına yanıt
    3 mu alinir 4 mu fiyata gore uc galiba

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    bf3 hala efsane onun fiyatı 40 tl ye kadar bulabilirsin. Cd key olarak al en ucuz öyle bulursun. önce bf3 oynamaya başla bence. Bf4 te almanı şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 9 Ocak 2015; 21:54:22 >
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    1 yıldır bf4 oynuyorum daha hile kullanan 1 kişi görmedim
  • cod her zaman hikayesi ile daha sağlamdır ayrıca oyunu alman kafi. btf eklentiler, ek paketler bilmem ne bir sürü uğraştırır..
  • Reis ben 1yıla yakındır bf3 oynuyorum 10 numara oyun ama fikrimi sorarsan bf alcaksan bf4 daha iyidir(en başlarda begenmemiştim ama biraz daha oynayınca çok sevmiştim).

• Battlefiel 3 te ve bf4 de hile yapanları anında banlıyorlar. Ve yeniden oyunu satın almak zorunda kalıyorlar.

• Gece772 kullanıcısına yanıt
    Asıl call of duty de hile dolu.

• Oyunu almak isteyen ama kararsız arkadaşlar için origin de 1 haftalık deneme varmış haberiniz olsun ben deniyorum oyuna tam alışamadım ama hoşuma gitti.

• Cod Advanced Warfare al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.