Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 iPhone incelemesi ve ekran görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone için çıkarılan Bad Company 2 iPhone Edition'a ait ekran görüntüleri ve incelemeye aşağudakı linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gazeteoyun.com/battlefield-bad-company-2-iphone-incelemesi/

------------------------------

Merhaba Arkadaşlar;

GazeteOyun ekibi olarak faaliyete geçtiğimiz süreçten bu yana ( 02-12-2010 ) sitemize girdiğimiz özgün içerikleri, DonanımHaber forumları aracılığıyla sizlerle paylaştık. Artık bu süreçten itibaren, sitemize bağlantı vermeme kararı aldık. Amacımız, oyuncuları ve okurları Türkiye'de güncel bir oyun sitesinin daha faaliyete geçtiğinden haberdar etmekti. Bunu da gerek yayımladığımız video incelemeler, gerekse kendimize özgün haberlerle gerçekleştirdiğimiz düşüncesindeyiz.
    Umarız bundan sonra oyun haberleri, video oyun incelemeleri, kısacası oyunlara dair her şey için uğradığınız duraklardan birisi de GazeteOyun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osipau -- 26 Aralık 2010; 12:50:16 >

• Güzel bir oyun olmuş
  • Özelliklede şu an 0,99$'dan satıldığını düşünürsek
  • Valla bende kaptım Noel indiriminden 0,99 $ a. Nedir ki bi ciklet parası
  • Ben indirdim oynadim ama zor oyun ya. Bu tarz savasli oyunlarda direk hedefe kitlenmek oldukca zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

Ben indirdim oynadim ama zor oyun ya. Bu tarz savasli oyunlarda direk hedefe kitlenmek oldukca zor.

Ekranın sol alt köşesindeki dürbün işaretine bas, o zaman daha çabuk kitleniyor. Mesela nişan imlecin düşmanın yanında olsa bile, dürbüne bastığında tam üzerine kitleniyor
  • Beyler bunu korsan olarak apptrackerdan edinsek multiplayer oynayabiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Beyler bunu korsan olarak apptrackerdan edinsek multiplayer oynayabiliyor muyuz?

Hayır, account istediği için oynayamazsın, incelemedede belirtilmiş zaten account olayı
  • Bu noel indirimi ne zamana kadar var :)
  • yükledimde oynamadım daha ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoo

Bu noel indirimi ne zamana kadar var :)

App Store'da kısa süreliğine diyor :) Heralde yılbaşına kadardır, ama bazı oyunlar için erken bitirebilirler :) Bu yapımcıların sağı solu belli olmaz.
  • Bu arada arkadaşlar, oyunla ilgili sorularınız vs. olursahttp://www.gazeteoyun.com/battlefield-bad-company-2-iphone-incelemesi/ linkindeki incelemenin altındaki yorum yap kısmından yazarsanız daha hızlı bir şekilde cevaplayabilirim. Bilginize...
  • Merhaba Arkadaşlar;

GazeteOyun ekibi olarak faaliyete geçtiğimiz süreçten bu yana ( 02-12-2010 ) sitemize girdiğimiz özgün içerikleri, DonanımHaber forumları aracılığıyla sizlerle paylaştık. Artık bu süreçten itibaren, sitemize bağlantı vermeme kararı aldık. Amacımız, oyuncuları ve okurları Türkiye'de güncel bir oyun sitesinin daha faaliyete geçtiğinden haberdar etmekti. Bunu da gerek yayımladığımız video incelemeler, gerekse kendimize özgün haberlerle gerçekleştirdiğimiz düşüncesindeyiz.
    Umarız bundan sonra oyun haberleri, video oyun incelemeleri, kısacası oyunlara dair her şey için uğradığınız duraklardan birisi de GazeteOyun olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.