Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sefer server ısmı verınde geleyım ts ıle ugrasamam
  • TS3 servere bekliyoruz herkesi Server ismi veremiyoruz TS3 le ugraşmak zorundasınız zaten oyununda amacı bu iletişim halinde beraber oynamak
    quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Toplanıyozmu bugün?
  • beyler ts3 te sürekli online sayılırız sizde oynayacagınız zaman ts3 ü açın kimse olmasa bile açık kalsın illaki birileri girer
  • bende gelmek istiyorum ama oyunu daha yeni aldım ve oyun hakkında hiçbir bilgim yok :) Oynatır mısınız benide
  • sen msni ekle hertürlü yardım ederim ben sana dostum
    quote:

Orijinalden alıntı: paxal

bende gelmek istiyorum ama oyunu daha yeni aldım ve oyun hakkında hiçbir bilgim yok :) Oynatır mısınız benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

bende gelmek istiyorum ama oyunu daha yeni aldım ve oyun hakkında hiçbir bilgim yok :) Oynatır mısınız benide

Tabiki TS3'e gel. Öğrenirsin hemde.
  • arkadaşlar bir key aldım internetten,
    battlefield bad company2 digital deluxe edition yüklendi
    kotanın a.q. duk 3 defa ,

şu an sonuç açmıyor işte sorun şu videoda,
    bir bakın nedir,
    ea download da play e basıyorum açlımıyor, varmı bilen sorunu boşamı aldık yaw ?

http://www.youtube.com/watch?v=wdOD3qN8Ti4
  • Steam den giriyorum ben daha önce de normal direk giriyordum.. EA dan girerken karşılaşabileceğin sorunlar nerler olabilir hiç bir fikrim yok :S bu arada yüklü olan patch numarası ne ? bir düşük patch olduğu için olabilirmi ?
  • İlk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle :S
    quote:

Orijinalden alıntı: aytuga

arkadaşlar bir key aldım internetten,

bir bakın nedir,
    ea download da play e basıyorum açlımıyor, varmı bilen sorunu boşamı aldık yaw ?

• Sorunun hala devam ediyormu?
    quote:

Orijinalden alıntı: aytuga

arkadaşlar bir key aldım internetten,

bir bakın nedir,

• perşembeye bişiler ayarlayalım
  • ayarlarız ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

perşembeye bişiler ayarlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

ayarlarız ;)
    quote:

Evet Red , ciddi ciddi ayarlayalım o günde izinliyim ohh, tüm gün online destek
  • ben bi genel mesaj çekim haber atayim herkese o zaman perşembe günü saat 8-9 gibi dalalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

ayarlarız ;)
    quote:

• quote:

ben bi genel mesaj çekim haber atayim herkese o zaman perşembe günü saat 8-9 gibi dalalım
    quote:

quote:

ayarlarız ;)
    quote:

DALIYOOOOZ

• quote:

ben bi genel mesaj çekim haber atayim herkese o zaman perşembe günü saat 8-9 gibi dalalım
    quote:

quote:

ayarlarız ;)
    quote:

Çok iyi olur, zaten bu toplanmalar dışında da TS3'te biz arkadaşlarla bayağı bir oynuyoruz hemen hemen hergün hardcore server'larda yardımlaşarak iyi oyunlar çıkarıyoruz,daha fazla insan ve daha fazla yardımlaşma tabiki daha iyi olacaktır, o yüzden katılım umarım daha fazla olur..Zaten yine olmazsa kendi aramızda da takılırız napalım...

Haberlerini bekliyoruz Red'cim

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

quote:

quote:

ayarlarız ;)
    quote:

DALIYOOOOZ

DALAK

• Beyler ben almak istiyorum oyunu ama şimdi oyun çıkalı baya oldu. Silahlar falan herkeste full açıktır. Bu silahları para verip açtırmak falan mümkün mü? Bu Steam'de satılan paket o işe mi yarıyor? Bir de ben 1942'den beri oynamadım artık yardımcı olursunuz :D
  • Steam'de satılan paket sadece her clas'ta 1 adet olmak üzere 4 silah'da kamuflaj ve 4 clas'ta kamuflaj'a yarıyo..silah'lar zaten hemen çok kolay açılıyo,ben sniper'ın son silahı olan m95'i lvl 6 da açtım.. eğer cd key almayı düşünürsen bende bir adet cd key var :D
  • al hocam al daha 3 ün çıkmasına çok var :))
    quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Beyler ben almak istiyorum oyunu ama şimdi oyun çıkalı baya oldu. Silahlar falan herkeste full açıktır. Bu silahları para verip açtırmak falan mümkün mü? Bu Steam'de satılan paket o işe mi yarıyor? Bir de ben 1942'den beri oynamadım artık yardımcı olursunuz :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.