Steam den giriyorum ben daha önce de normal direk giriyordum.. EA dan girerken karşılaşabileceğin sorunlar nerler olabilir hiç bir fikrim yok :S bu arada yüklü olan patch numarası ne ? bir düşük patch olduğu için olabilirmi ?
İlk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle :S
quote:
Orijinalden alıntı: aytuga
arkadaşlar bir key aldım internetten, battlefield bad company2 digital deluxe edition yüklendi kotanın a.q. duk 3 defa ,
şu an sonuç açmıyor işte sorun şu videoda, bir bakın nedir, ea download da play e basıyorum açlımıyor, varmı bilen sorunu boşamı aldık yaw ?
Evet Red , ciddi ciddi ayarlayalım o günde izinliyim ohh, tüm gün online destek
ben bi genel mesaj çekim haber atayim herkese o zaman perşembe günü saat 8-9 gibi dalalım
quote:
Orijinalden alıntı: Tears of ice
quote:
Orijinalden alıntı: ReDComrade
ayarlarız ;)
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCAN
perşembeye bişiler ayarlayalım
quote:
ben bi genel mesaj çekim haber atayim herkese o zaman perşembe günü saat 8-9 gibi dalalım
quote:
quote:
ayarlarız ;)
quote:
DALIYOOOOZ
quote:
quote:
quote:
ayarlarız ;)
quote:
Çok iyi olur, zaten bu toplanmalar dışında da TS3'te biz arkadaşlarla bayağı bir oynuyoruz hemen hemen hergün hardcore server'larda yardımlaşarak iyi oyunlar çıkarıyoruz,daha fazla insan ve daha fazla yardımlaşma tabiki daha iyi olacaktır, o yüzden katılım umarım daha fazla olur..Zaten yine olmazsa kendi aramızda da takılırız napalım...
Haberlerini bekliyoruz Red'cim
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
quote:
quote:
quote:
ayarlarız ;)
quote:
DALIYOOOOZ
DALAK
Beyler ben almak istiyorum oyunu ama şimdi oyun çıkalı baya oldu. Silahlar falan herkeste full açıktır. Bu silahları para verip açtırmak falan mümkün mü? Bu Steam'de satılan paket o işe mi yarıyor? Bir de ben 1942'den beri oynamadım artık yardımcı olursunuz :D
Steam'de satılan paket sadece her clas'ta 1 adet olmak üzere 4 silah'da kamuflaj ve 4 clas'ta kamuflaj'a yarıyo..silah'lar zaten hemen çok kolay açılıyo,ben sniper'ın son silahı olan m95'i lvl 6 da açtım.. eğer cd key almayı düşünürsen bende bir adet cd key var :D
al hocam al daha 3 ün çıkmasına çok var :))
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
Beyler ben almak istiyorum oyunu ama şimdi oyun çıkalı baya oldu. Silahlar falan herkeste full açıktır. Bu silahları para verip açtırmak falan mümkün mü? Bu Steam'de satılan paket o işe mi yarıyor? Bir de ben 1942'den beri oynamadım artık yardımcı olursunuz :D