Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DarthCroaton sana PM attım hacım müsait olduğunda bakarsan sevinirim.
  • Perşembe Cuma okul yok. Birşeyler ayarlasak çok iyi olur.
  • bu gün saat 8 de toplanıyoruz dostum gerekli bilgileri pm olarak attım herkese :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Perşembe Cuma okul yok. Birşeyler ayarlasak çok iyi olur.
  • herkese selamlar; listeye eklerseniz sevinirim [TR]mobylite
  • Hazırmıyız akşama
  • 3 4 saat hatta daha fazla oynamak lazim zevkin doruklarina cikmak icin
  • Beyler uygun cdkey nereden alabilirim birisi yardımcı olabilir mi? PM atarsanız sevinirim.
  • korsan oynanıyordu sanırım bu oyun degil mi :D
  • bu oyunu korsan oynayamazsınız :)
    quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

korsan oynanıyordu sanırım bu oyun degil mi :D
  • Arkadaşlar bugün netten cd-key satın aldım.Ea download manager ile oyunu indirmeye başladım..Yaklaşık 8 gb..Acaba bunu indirdikten sonra update falan yapmam gerecek mi ?
  • Beyler benim bir sorum var:

BC2 bilgisayar platformunda hala eskisi gibi aktif mi? Ben ''Xbox Live''den oynuyordum orada fazlasıyla adam vardı.Bilgisayar platformu hakkında fazla bilgim yok(BC2 için).Eğer eskisi gibi aktif ise bende BC2'yi alacağım.Live'de fazla Türk'e rastlamıyor idim bilgisayar için deneyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinay2004

Arkadaşlar bugün netten cd-key satın aldım.Ea download manager ile oyunu indirmeye başladım..Yaklaşık 8 gb..Acaba bunu indirdikten sonra update falan yapmam gerecek mi ?

Hayır gerekmiyecek.
  • "hunter_dogus" teşekkürler cevabın için..
  • Evet eskisi gibi aktif.Türk derseniz o kadar fazla yok açıkçası sadece türk sw lerinde fazlasıyla karşılaşıyoruz dogal olarak ve bazen tektük de olsa yabancı sw lerde zaten onun için böyle toplanma alanları oluşturmaya çalıştık.BC2 yi alman iyi bir seçim olur diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi bu oyunun kulvarı çok farklı ve daha bc3 ün çıkmasına çok var :)
    quote:

Orijinalden alıntı: sAkIzCık

Beyler benim bir sorum var:

BC2 bilgisayar platformunda hala eskisi gibi aktif mi? Ben ''Xbox Live''den oynuyordum orada fazlasıyla adam vardı.Bilgisayar platformu hakkında fazla bilgim yok(BC2 için).Eğer eskisi gibi aktif ise bende BC2'yi alacağım.Live'de fazla Türk'e rastlamıyor idim bilgisayar için deneyim dedim.

• Tamamdır en kısa zamanda alacağım.İlgilendiğiniz için minnettarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Beyler uygun cdkey nereden alabilirim birisi yardımcı olabilir mi? PM atarsanız sevinirim.

pm attım.
  • Beyler ben de aldım Key artık desteğinizi bekliyorum.
  • Bad company 2 de oyun oynarken oyunun aniden "trrrrrrr" sesi ile kitlenmesi sorunu ile karşılaşan oldumu acaba hiç ? sorunun cpu yada vga ile alakalı diil sanırım çünkü sıcaklık değerlerim normal.. işallah karşılaşan olmuştur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthCroaton

Bad company 2 de oyun oynarken oyunun aniden "trrrrrrr" sesi ile kitlenmesi sorunu ile karşılaşan oldumu acaba hiç ? sorunun cpu yada vga ile alakalı diil sanırım çünkü sıcaklık değerlerim normal.. işallah karşılaşan olmuştur..

Overclock'tan yapabilir.. Genelde bu sorun bende overclock yaptığımda oluyordu çeşitli oyunlarda..
  • Aklıma ilk gelen şey oldu gerçeği söylemek gerekirse ve hemen overclock u kapadım.. çünkü overclock denemelerinde ortoks testinde falan aynı sesi verip donuyodu bende kapadım normale çektim.. ama aynı şekilde atmaya devam ediyor..bir kişi bios tan azalia yı kapa demiş şimdi onu kapadım öyle deyicem birde.. bu arada oyun ayarlarından kapatılan o ses sekmesi ile alakalı birşey olucağını hiç sanmıyorum çünkü bende kapalı..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.