Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarthCroaton

quote:

Orijinalden alıntı: zerolance

DartCroaton : Ya kardeşim vallahi bendede aynı sorun vardı ne denediysem olmadı Kâh ramden dediler Kâh sürücü dediler hepsini ama hepsini denedim.sorunum ne yazıkki çözülmedi en son çağre GTX560 Tİ ekran kartımı garantiye yolladım Vatanbilgisayara Serviste malzeme bekliyor diyo 1.5 hafta falan oldu.Msı GTX560 Tİ modeli ile değiştiricem umarım onda aynı sorunu yaşamam keşke göndermeden bu dediklerinide deneseydim bunları denememiştim.Dostum bu realtekin falan yani senin dediğin güncelleyeceğimiz parçaların son sürümlerini nereden bulabilirim ?

realtek'in kendi sitesinde.. :D bu arada ben bunları yaptım 2 gün idare etti beni,toplamda 12,13 saat falan oynamışımdır ama şimdi gene aynı sorun olmaya başladı.. işin içinden çıkabilmiş diilim :D

Hocam bu arada sen sp1 i kaldırdığında windows otomatik olarak tekrar güncellemiş olabilirmi ? yada sen tekrar ilk yaptıklarını yap daha sonra windows güncellemeyi tamamen devre dışı bırak birde öyle dene aklıma bu geldi bi dene istersen.

• artık sanırım maç filan düzenlenmiyo kimsenin baktıgıda yok zaten
  • yaş sınırı varmı ben 14 yaşındayım eğer yaş sınırı yoksa benide ekleyin
    DH nick:sk8r
    Bfbc2 nick:ykzz
    malum yaz geldi her cuma girerim sizle:D

ama bendede arada sesler gelip bilgisayar resetleniyor o yüzden hep giremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty. -- 30 Mayıs 2011; 9:36:19 >
  • dostum bu aralar yogunum ama bu hafta boş olacagım cuma perşembe herkesi haberdar edip oynarız beraber
    quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

artık sanırım maç filan düzenlenmiyo kimsenin baktıgıda yok zaten
  • quote:

quote:

DartCroaton : Ya kardeşim vallahi bendede aynı sorun vardı ne denediysem olmadı Kâh ramden dediler Kâh sürücü dediler hepsini ama hepsini denedim.sorunum ne yazıkki çözülmedi en son çağre GTX560 Tİ ekran kartımı garantiye yolladım Vatanbilgisayara Serviste malzeme bekliyor diyo 1.5 hafta falan oldu.Msı GTX560 Tİ modeli ile değiştiricem umarım onda aynı sorunu yaşamam keşke göndermeden bu dediklerinide deneseydim bunları denememiştim.Dostum bu realtekin falan yani senin dediğin güncelleyeceğimiz parçaların son sürümlerini nereden bulabilirim ?

realtek'in kendi sitesinde.. :D bu arada ben bunları yaptım 2 gün idare etti beni,toplamda 12,13 saat falan oynamışımdır ama şimdi gene aynı sorun olmaya başladı.. işin içinden çıkabilmiş diilim :D

Dostum garantiye gönderdim ben ekran kartını geldi şimdi sorun görülmemiştir deniyo garantilik iş yok iş yazılımda VİSTA deneyecem en kısa zamanda.

• olay tamamen yazılımsal dostum zaten.. bende şimdi anakart sorunu ile uğraşıyom,benim anakart da bios la ilgili bir sorundan garantide gelince xp kurucam öyle denicem birde.. win 7 de yaşanıyor galiba sorun genellikle tam olarak emin olamıyorum denemedikçe.. sorunu yaşıyan kişilerde hiç yardımcı olmuyorlar mq çözüm bekliyolar.. sp1 siz win 7 ile sorun oluyormu? ses kartı ile deneyen oldumu ? xp 32 ve 64 ile deneyen oldumu ? realtek in eski sürücüleri ile deneyen oldumu ? kimse birşey denemiyor,sonra neydi o armut piş ağzıma düş..
  • Evet dostum ben yukarida yazdim xp de sorun yasamadim fakat benim parcalar xp desteklemedi yani oyunlarda kasiyodu islemci nedeniyle tekrar win7 yukledim.32 ve 64 bit ikisinide denedim sonuc ayni ses karti denemedim yalniz bu arada win 7 olarak ultimatede home basic de denedim ama ayni sorunu yasayanlar dogru yada yanlis bizlerle paylassinlar.
  • beyler win7 nin korsan olmasıyla alakası olabilirmi daha dogrusu win 7 yi korsan mı kullanıyorsunuz?
    quote:

Evet dostum ben yukarida yazdim xp de sorun yasamadim fakat benim parcalar xp desteklemedi yani oyunlarda kasiyodu islemci nedeniyle tekrar win7 yukledim.32 ve 64 bit ikisinide denedim sonuc ayni ses karti denemedim yalniz bu arada win 7 olarak ultimatede home basic de denedim ama ayni sorunu yasayanlar dogru yada yanlis bizlerle paylassinlar.

• korsan akar kanka :D ama bununla alakası olucağını sanmıyorum çünkü avrupa ve amerikalı vatandaşlardan da aynı sorunu yaşayanlar var .. yani adamların çoğu zaten orjinal kullanıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthCroaton -- 1 Haziran 2011; 22:03:15 >
  • :D knka win7 yüklediğimden beri mavi ekran hatası peşimi bırakmadı ve hala devam ediyor bilgisayarı kapatırken yada uzun süre açık kaldıgında şak mavi ekran 3 kez formatladım bu yüzden bilgisayarı (Bir ara oyunu 5 dk oynadıktan sonra mavi ekran atıyordu fakat formatlayınca düzeldi oyun tarafında bir sıkıntı kalmadı)

quote:

korsan akar kanka :D ama bununla alakası olucağını sanmıyorum çünkü avrupa ve amerikalı vatandaşlardan da aynı sorunu yaşayanlar var .. yani adamların çoğu zaten orjinal kullanıyo..
  • Evet win7 kopyasından olucağını sanmıyorum öyle olsa çok daha fazla sorunu yaşayan olurdu hem.Çok pis bir hata kafayı yiyecem bu arada DartCroation Realtekten driverleri bulamadın heralde ?
  • Arkadaşlar bi gelişme varmı sürekli takip ediyorum ama ?
  • beyler ne durumdayız yeniden yapıcakmıyız 1 hafta banladılar gene uzak kaldım sizden k bakmayın hadi yapalım gene atraksiyonlar
  • bu gün saat 7 nasıl iyi olurmu beyler toplanalım?
    quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

beyler ne durumdayız yeniden yapıcakmıyız 1 hafta banladılar gene uzak kaldım sizden k bakmayın hadi yapalım gene atraksiyonlar
  • ben yokum finaller var
  • Dartcroat: Ekran kartın nvidiaysa yeni driver çıkmış haberin ola ben onu yükledim 1 saattir sorunsuz ac oynuyorum.Önceden en fazla yarım saat sonra hata veriyodu ve reset atıyodum oyuna maximum 45dk oynayabiliyiodum 1 saat denedim sorun çıkmadı umarım böyle devam eder bu arada ondan öncede Driversweeper adlı porgramla bütün driverlerimi sildim ve hiçbirini kurmadım sadece ekran kartını kurdum (Realtek driverinide sildim belkide ondandır bilemiycem).
  • Yukarıda yazdığım yöntemde olmadı 2 3 saat oynadım tekrar aynı duruma döndü.
  • Slm gençler. Varsa maç atalım.
  • ati kart kullanan arkadaşlar verdiğim linkteki soruna bi çare söyleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_49698020/tm.htm
  • beyler finalleriniz ne zaman biticek rahatlamadınız mı daha yazık size
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.