Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 Silahlardaki Yıldızlar Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar silahlar olan yıldızlar ne işe yariyo acaba bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa çok sevinirim

• bir işe yaramıyor, sadece o silahla ne kada çok adam öldürdüğünü gösteriyor. yoksa hiç yıldızı olmayan biriyle platinyum yıldızı olan birinin silahlarının gücü aynıdır, aynı etkiyi yapar. yıldız kazanmak için belli sayıda adam öldürmelisin. bronza 500, gümüşe 1000, altına 5000, platinyuma 10000 puan veriyor.
  • tamam tşk bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

bir işe yaramıyor, sadece o silahla ne kada çok adam öldürdüğünü gösteriyor. yoksa hiç yıldızı olmayan biriyle platinyum yıldızı olan birinin silahlarının gücü aynıdır, aynı etkiyi yapar. yıldız kazanmak için belli sayıda adam öldürmelisin. bronza 500, gümüşe 1000, altına 5000, platinyuma 10000 puan veriyor.

bronze için 25 kill silver 50 gold 100 platinum 1000 ve her 100 puanda yeni gold gelir mesela 300 kill de 3. gold star. sen ne diyon hemşerim
  • Kill değil Puandan bahsediyor o.
  • aa ben puandan kasıt şey anladım platinum almak için gereken puan. diyorum 1000 kill x 50 points'ten 50.000 puan ne diyor bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.